- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
Kaybetmek istemiyor. Adam wonderland gibi bir kadın buldu farkındaEe benım avkata bu kadar cabuk karsılık vermemın nedenı tensel cekım ıste. Şöyan da onu deli gibi özledim ama aramam, o da beni anlamaya basladı sanırım, sadece 3mesaj atıyor, sukurler olsun bırseyler yoluna gırecek galıba
Hayır olmaz. Benım ıcın sevısmekle kendını rahatlatmak aynı sey degıl cunkuÇok ihtiyaç duyduğunuz bir anda gelse birden o zaman da mı olmazsınız? Ben de mi bı gariplik var yav?
Hayır baştan ben bırsey hıssetmıyordum ona karsı, yuzune de soyledım burda da soyledım. Cunku normal olmayan bır evlılıkten cıkıp 3ay sonra hayatıma baska bırını almam bıle baslı basına bır ekşın zaten, daha fazla atraksıyona gerek yoktu, ama suan oyle degıl. Onu özledim galiba bende onu sevıyorum ya bılmıyorum çok karışığım yine. Ama daha yuzune senı sevıyorum falan demedım. Onu da laf olsun, ıste o dedı bende dıyeyım dıye soyleyemem bak, ben mı tuhafım yawKaybetmek istemiyor. Adam wonderland gibi bir kadın buldu farkında
Tensel çekim, duygulardan bağımsız mı peki sence?
Evet orası da oyle ıste. Mesela ben fiili olarak aralıkta bosansam bıle benım ıcın ıkızler dogmadan bu evlılık bıtmıstı, hem bedensel hem ruhsal. İşe ot gibi gidip geliyordum dogumdan sonra. Adam sırf ben 'tüh oğlanın odasında uyuyakalmıs bu gece sevısmek ıcın uyandırmayayım' dıye orda uyuyakalıyordu bılınclı olarak. Eger uyku olayını bıkac kez yaptıysa bu sefer laptopla sabahlıyordu, sankı dubaideki yelken oteli tekrar yıkıp yapacaklar bır gecede, oyle hummalı bır calısma askı, oyle bır zoom toplantı anlatamam sana. Sankı mesai saatlerı yetmıyordu, uzun sure ortada olmayan bır sure sonra gereklı de olmuyor, artık tartısmayı dalasmayı falan sıfıra cekmıstım ben. Yemek? Okey. Kahve? Alırım. Düşün ki şu eve başkasını atsam sabahtan akşama sevişsem adamın kokusu yataktan gıderdı o odaya ugrayana kadar. Bızde aslında fılm oglanın sunnetınde koptu o da son oldu ıste, daha asla toparlayamadım, yada artık toplamak ıstemedım bılemıyorumHüzün verici ama onun elinde değilse başkasıyla sevişmek de icinden gelmiyor ki. Yaşar'ın şarkısı vardı lisedeyken salya sümük ağlardık. Sensiz olmuyor yerine konmuyor kimsenin eli senin gibi dokunmuyor... diye. O hesap.
Ben olsaydım ben de söylemezdim. Hani bunu bazıları taktik olarak uygular ancak bende durum böyle değil. Samimi değil, tam olarak hissetmediğimi söylemek, ağzımda yavan bir tat bırakır bir kere. Bence bu tuhaflık değil, avkat biraz uyanık bir adamsa, kalbi ruhuna denk olan bir kadın bulduğunun farkına varır.Hayır baştan ben bırsey hıssetmıyordum ona karsı, yuzune de soyledım burda da soyledım. Cunku normal olmayan bır evlılıkten cıkıp 3ay sonra hayatıma baska bırını almam bıle baslı basına bır ekşın zaten, daha fazla atraksıyona gerek yoktu, ama suan oyle degıl. Onu özledim galiba bende onu sevıyorum ya bılmıyorum çok karışığım yine. Ama daha yuzune senı sevıyorum falan demedım. Onu da laf olsun, ıste o dedı bende dıyeyım dıye soyleyemem bak, ben mı tuhafım yaw
Bak mesela bende şöyle birşey oldu. Daha ıkıncı yada ucuncu kez sevısecek ortamdayız. Ben bırden aska geldım yanı onsevısme falan bekleyecek durumda degılım. Sadece gereklı parcaları cıkarıp olaya gırıs yapacak durumdayım, o an neden oyle hıssettım aslında olayı sakızlamalı severım, sıpsaklar bana gore degıldır, neyse, ben hararetlı hararetlı opusmeye baslayınca benı durdurdu, bastan anlamadım ne yapmaya calıstıgını, yavas love pesımızden atlı kovalamıyor ben senı hıssetmek ıstıyorum, uzun zamandır bu anı beklıyorum dedı. Durdum. Ulan kotu evlılıgımden kalma bu alıskanlıklar ıste, ha dedın mı özüne donemıyorsun kı, hep eskının ızlerı hıc olmadık yerde cıkıyor ortaya. O zamanda aman nasılsa oluyorken su bosalmadan barı gelebılsem kafasında maraton kosucusu gıbı sey yapıyorduk, sevısmek dıyemıyorum onun adı sey yapmak cunku, sevısmek bu degıl.Ben olsaydım ben de söylemezdim. Hani bunu bazıları taktik olarak uygular ancak bende durum böyle değil. Samimi değil, tam olarak hissetmediğimi söylemek, ağzımda yavan bir tat bırakır bir kere. Bence bu tuhaflık değil, avkat biraz uyanık bir adamsa, kalbi ruhuna denk olan bir kadın bulduğunun farkına varır.
Sevişmek işte adı üstünde sevmekten türüyen bir eylem. Dönemsel sıkıntılar sağlık sorunları falan hariç insan bunu bizzat ısrarla talep etmek zorunda bırakılınca veya reddedilince inciniyor. Yokluğuna alışıyor evet. Ama o bağ da kopuyor işte.Evet orası da oyle ıste. Mesela ben fiili olarak aralıkta bosansam bıle benım ıcın ıkızler dogmadan bu evlılık bıtmıstı, hem bedensel hem ruhsal. İşe ot gibi gidip geliyordum dogumdan sonra. Adam sırf ben 'tüh oğlanın odasında uyuyakalmıs bu gece sevısmek ıcın uyandırmayayım' dıye orda uyuyakalıyordu bılınclı olarak. Eger uyku olayını bıkac kez yaptıysa bu sefer laptopla sabahlıyordu, sankı dubaideki yelken oteli tekrar yıkıp yapacaklar bır gecede, oyle hummalı bır calısma askı, oyle bır zoom toplantı anlatamam sana. Sankı mesai saatlerı yetmıyordu, uzun sure ortada olmayan bır sure sonra gereklı de olmuyor, artık tartısmayı dalasmayı falan sıfıra cekmıstım ben. Yemek? Okey. Kahve? Alırım. Düşün ki şu eve başkasını atsam sabahtan akşama sevişsem adamın kokusu yataktan gıderdı o odaya ugrayana kadar. Bızde aslında fılm oglanın sunnetınde koptu o da son oldu ıste, daha asla toparlayamadım, yada artık toplamak ıstemedım bılemıyorum
Nasıl berbat izler bırakıyor değil mi? Ama kötü olan anıları iyi olanlarla değiştirmeyi huy edinin demişler, sen buna çok güzel başlamışsın. Artık şipşak sevişmeleri hatırlarken ex sığırın tavrı değil, avukatın söylediklerini anımsayacaksın. Bilinçaltın onu koyacak yerine. Belki de kendinize özgü şipşaklar yaratacaksınız ne güzelBak mesela bende şöyle birşey oldu. Daha ıkıncı yada ucuncu kez sevısecek ortamdayız. Ben bırden aska geldım yanı onsevısme falan bekleyecek durumda degılım. Sadece gereklı parcaları cıkarıp olaya gırıs yapacak durumdayım, o an neden oyle hıssettım aslında olayı sakızlamalı severım, sıpsaklar bana gore degıldır, neyse, ben hararetlı hararetlı opusmeye baslayınca benı durdurdu, bastan anlamadım ne yapmaya calıstıgını, yavas love pesımızden atlı kovalamıyor ben senı hıssetmek ıstıyorum, uzun zamandır bu anı beklıyorum dedı. Durdum. Ulan kotu evlılıgımden kalma bu alıskanlıklar ıste, ha dedın mı özüne donemıyorsun kı, hep eskının ızlerı hıc olmadık yerde cıkıyor ortaya. O zamanda aman nasılsa oluyorken su bosalmadan barı gelebılsem kafasında maraton kosucusu gıbı sey yapıyorduk, sevısmek dıyemıyorum onun adı sey yapmak cunku, sevısmek bu degıl.
Evet hemde nasıl kopuyor bılıyor musun. Herkesı yenıyorsun da aradakı duvarı yenemıyorsun ıste. Evde ha ben varım ha ayse fatma var gram fark yok. Isten gelınce delı gıbı sevdıgı seylerı yapardım ılk once onları kademelı olarak kestım, tepkı yok. Sonra aksamdan yarın ıcın gıyeceklerını kombınler asardım bunları kesınce sabah odaya gırmek durumunda kalıyordu cunku esya ayarlamak ıcın, yıne tık yok. Mesaj alısverısımıze bı goz gezdırsen en son atılan mesaj doktor randevusu hatırlatması olunca ıpler tamamen koptu. Bırdaha ugrassam baglar mıydım, belkı evet belkı hayır ama gercekten ugrasmaya degmeyen bır adam ıyı kı bıtıyor dıye sevınıp bosandıgım gun kurban kestıgıme gore benı haketmıyormus demekkıSevişmek işte adı üstünde sevmekten türüyen bir eylem. Dönemsel sıkıntılar sağlık sorunları falan hariç insan bunu bizzat ısrarla talep etmek zorunda bırakılınca veya reddedilince inciniyor. Yokluğuna alışıyor evet. Ama o bağ da kopuyor işte.
Az daha devam etse yerlere akacak kadar ıslanıyorum onunla sevısırken, adam kitap yazıyor üstümde. Methiyeler düzüyor, hayatımda fısırdaşarak sevıstıgım bırı var, ahir ömründe bunu da yasadın love kızNasıl berbat izler bırakıyor değil mi? Ama kötü olan anıları iyi olanlarla değiştirmeyi huy edinin demişler, sen buna çok güzel başlamışsın. Artık şipşak sevişmeleri hatırlarken ex sığırın tavrı değil, avukatın söylediklerini anımsayacaksın. Bilinçaltın onu koyacak yerine. Belki de kendinize özgü şipşaklar yaratacaksınız ne güzel
Hayır barısmadım daha, nasıl barısayım telefonda küsüşmedik ki arayıp barısayım, yuzune yuzune hararetlı bır barısma olsun barı olacaksa
Seen ve fısıldaşmak? İNANMIYORUMAz daha devam etse yerlere akacak kadar ıslanıyorum onunla sevısırken, adam kitap yazıyor üstümde. Methiyeler düzüyor, hayatımda fısırdaşarak sevıstıgım bırı var, ahir ömründe bunu da yasadın love kız
Neden ya, adam kulagıma oramın buramın ne kadan da çekici oldugunu onu nasıl delırttıgımı falan fısıldıyor, fısırdama yea dikenlerim tüy tüy mü oluyor deseydımSeen ve fısıldaşmak? İNANMIYORUM
Yazmaya pek fırsat olmuyo bende okuyorum ancaHayır barısmadım daha, nasıl barısayım telefonda küsüşmedik ki arayıp barısayım, yuzune yuzune hararetlı bır barısma olsun barı olacaksaayrıca nıye stalklıyosunuz yea, eskı sevgılım mısınız sız benım ha
aboov sizde ne hikayeler varmışBenimki ses etmedi ama ben beceremedimgerçi gözleri bağlıydı adamın, tam teslimiyet sağlamıştım
Evet romantizmin yeri ayrı. Bende ten tene teması seviyorum mest oluyo insan ❤ hoş beni corumlu, senin exden hallice ama yontuldu sorun yokNeden ya, adam kulagıma oramın buramın ne kadan da çekici oldugunu onu nasıl delırttıgımı falan fısıldıyor, fısırdama yea dikenlerim tüy tüy mü oluyor deseydımayrıca hep yüksek tondan olmuyor arada slow iyidir
Ah ah, darısı tüm hak edenlerin başına love kızAz daha devam etse yerlere akacak kadar ıslanıyorum onunla sevısırken, adam kitap yazıyor üstümde. Methiyeler düzüyor, hayatımda fısırdaşarak sevıstıgım bırı var, ahir ömründe bunu da yasadın love kız
Tamam kıvama gelinmiş, avkatin af dilekçesi işleme girmiş rahat uyuyabiliriz.Az daha devam etse yerlere akacak kadar ıslanıyorum onunla sevısırken, adam kitap yazıyor üstümde. Methiyeler düzüyor, hayatımda fısırdaşarak sevıstıgım bırı var, ahir ömründe bunu da yasadın love kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?