Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam kıvama gelinmiş, avkatin af dilekçesi işleme girmiş rahat uyuyabiliriz.
Shdjdksj hayır gırmedı cunku boyle bır gırısımde bulunmadı henüz, cunku ustume gelındıgınde ben nazlanmıyorum daha da sınırlenıyorum, bak yalnız kalmak ne kadar ıyı geldı, o da gorecek, boyle boyle anlayacak tanıyacak benı, bende onu. Son mesajına bak ya 'ben seni sevdiğimde başkasına kanayan yaraların vardı, ben ona rağmen sevdım senı' offf bulasmasamıydım lan ben buna, abiğğden devam edeyım en ıyısı, ergenius ahmet

ne olur ıslak ıslak bakma öyle
şaka maka biraz daha yazarsanız aşk romanı haline gelecek :)

Off valla sustukça daha çekici 'rağmen' nedir... Neyse jeton köşeli bunlarda, kromozom yapısı böyle naapican...

Off valla sustukça daha çekici 'rağmen' nedir... Neyse jeton köşeli bunlarda, kromozom yapısı böyle naapican...
Bunu en yakın zamanda nerden copy paste yaptıgını sorcam zaten, senı hukuk fakultesıne alanın da mezun edenın de, keske guzel sanatlara gıtseymıs, harcanıyorsun ahmet reyiz

Bunu en yakın zamanda nerden copy paste yaptıgını sorcam zaten, senı hukuk fakultesıne alanın da mezun edenın de, keske guzel sanatlara gıtseymıs, harcanıyorsun ahmet reyiz
Evet sanat tarihi okuyup sana vitruvius adamından bahsederdi hem altın oran hem birazcik anatomi

Bu soru bana cuk oturdu sanki

Sağlık sorunuysa evli kalırım.
Adam çözüm aramıyorsa evliliği sorgularım.
Bilerek sevişmiyorsa muhtemelen boşanmayı düşünürüm.

Şimdi kesin boşarım diyemem yani o kadar kolay değil.

Gönaydınslar, karışık kaset gibi uyandım zabağnan
Aynen Love... Dudişmekten bacak kaslarım ağrıyor. Artık bi durmam lazım ya. Hormonlar koşuyor ama bedenim yetişemiyor şu anda.

Sabah spora da gidemedim. Kalkamadım. Eşim çantama ıspanaklı gözleme yapıp koymuşş

Diyorum ki hazır kıvama gelmişken sexting olayını bi denesem bugün... Ama çok utanıyırum

Bence bi dene, mesajla başla hatta, ordan yürürsün

İşte mesajla başlayacağım da çekiniyorum ya...

Halbuki yapardık ergenken bunu
Ay hiçbir şey olmaz adam Erol Taş kahkahası atıp dalga gececek halı yok ya, ılk mesajı bıraz normale yakın at gelen cevaba gore bır tık arttırırsın dozu

Ayajsjjsks biraz kendi yorumumu katıp yumuşatabilirim. İntihal yapmam

Olabiliyyyy
Dün gece çok güzeldi, aslında senınle gecırdıgım her gece cok guzel, cok ozel de, gelen cevaba gore de ıslat bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…