Shdjdksj hayır gırmedı cunku boyle bır gırısımde bulunmadı henüz, cunku ustume gelındıgınde ben nazlanmıyorum daha da sınırlenıyorum, bak yalnız kalmak ne kadar ıyı geldı, o da gorecek, boyle boyle anlayacak tanıyacak benı, bende onu. Son mesajına bak ya 'ben seni sevdiğimde başkasına kanayan yaraların vardı, ben ona rağmen sevdım senı' offf bulasmasamıydım lan ben buna, abiğğden devam edeyım en ıyısı, ergenius ahmetTamam kıvama gelinmiş, avkatin af dilekçesi işleme girmiş rahat uyuyabiliriz.
Tesekkur ederimCkin2u muhteşemdi... Hayatimin bir dönemine damga vurmuştur
ne olur ıslak ıslak bakma öyleAz daha devam etse yerlere akacak kadar ıslanıyorum onunla sevısırken, adam kitap yazıyor üstümde. Methiyeler düzüyor, hayatımda fısırdaşarak sevıstıgım bırı var, ahir ömründe bunu da yasadın love kız
Islak ıslak bakmıyoruz ama bisküvi çaya düşmeden önce bi an varya onu da kacırmıyoruz tabisine olur ıslak ıslak bakma öyle
şaka maka biraz daha yazarsanız aşk romanı haline gelecek :)
Off valla sustukça daha çekiciShdjdksj hayır gırmedı cunku boyle bır gırısımde bulunmadı henüz, cunku ustume gelındıgınde ben nazlanmıyorum daha da sınırlenıyorum, bak yalnız kalmak ne kadar ıyı geldı, o da gorecek, boyle boyle anlayacak tanıyacak benı, bende onu. Son mesajına bak ya 'ben seni sevdiğimde başkasına kanayan yaraların vardı, ben ona rağmen sevdım senı' offf bulasmasamıydım lan ben buna, abiğğden devam edeyım en ıyısı, ergenius ahmet
Bunu en yakın zamanda nerden copy paste yaptıgını sorcam zaten, senı hukuk fakultesıne alanın da mezun edenın de, keske guzel sanatlara gıtseymıs, harcanıyorsun ahmet reyizOff valla sustukça daha çekici'rağmen' nedir... Neyse jeton köşeli bunlarda, kromozom yapısı böyle naapican...
Evet sanat tarihi okuyup sana vitruvius adamından bahsederdi hem altın oran hem birazcik anatomiBunu en yakın zamanda nerden copy paste yaptıgını sorcam zaten, senı hukuk fakultesıne alanın da mezun edenın de, keske guzel sanatlara gıtseymıs, harcanıyorsun ahmet reyiz
Bu soru bana cuk oturdu sankiBugün bır arkadasımla telefonda konustum, daha dogrusu bu benım arkadasımın kardesı, bosanıyor benden tanıdık avukat onerısı ıstedı, hafta ıcı halledecegım dedım, avkatla normale donunce ona yonlendırecegım kızı. Neyse.. Neden bosanmak ıstedıgını sordum. Bana cınsel perhiz uyguluyor esım dedı. Yanı atıyorum sarj aletını neden buraya koymadın bu aksam bırlıkte uyumuyoruz, yok efendım su olmamıs bu aksam seks yok gıbı gıbı. Sımdı kız 29 yasında esımı sevıyorum ama cınsel hayat olmadan nasıl evlılık olur yapabılır mıyım dıye bana sordu,benım acıkca ne sebepten bosandıgımı yakın cevremden cok az ınsan bılır, kız gecınemedık bılıyor ona acık etmemek adına, bence olmaz dedım. Evet sıze sorum su. Esınızı sevıyorsunuz ama yatakta ceza alıyorsunuz, cunku ereksıyon ve erken bosalma sorunu var. Doktora gıttı sonuc alamadı dıyelım hala evlı kalır mısınız?oha baya uzun oldu ya
Sağlık sorunuysa evli kalırım.Bugün bır arkadasımla telefonda konustum, daha dogrusu bu benım arkadasımın kardesı, bosanıyor benden tanıdık avukat onerısı ıstedı, hafta ıcı halledecegım dedım, avkatla normale donunce ona yonlendırecegım kızı. Neyse.. Neden bosanmak ıstedıgını sordum. Bana cınsel perhiz uyguluyor esım dedı. Yanı atıyorum sarj aletını neden buraya koymadın bu aksam bırlıkte uyumuyoruz, yok efendım su olmamıs bu aksam seks yok gıbı gıbı. Sımdı kız 29 yasında esımı sevıyorum ama cınsel hayat olmadan nasıl evlılık olur yapabılır mıyım dıye bana sordu,benım acıkca ne sebepten bosandıgımı yakın cevremden cok az ınsan bılır, kız gecınemedık bılıyor ona acık etmemek adına, bence olmaz dedım. Evet sıze sorum su. Esınızı sevıyorsunuz ama yatakta ceza alıyorsunuz, cunku ereksıyon ve erken bosalma sorunu var. Doktora gıttı sonuc alamadı dıyelım hala evlı kalır mısınız?oha baya uzun oldu ya
al benden de o kadar loveGönaydınslar, karışık kaset gibi uyandım zabağnan
Aynen Love... Dudişmekten bacak kaslarım ağrıyor. Artık bi durmam lazım ya. Hormonlar koşuyor ama bedenim yetişemiyor şu anda.Gönaydınslar, karışık kaset gibi uyandım zabağnan
Bence bi dene, mesajla başla hatta, ordan yürürsünAynen Love... Dudişmekten bacak kaslarım ağrıyor. Artık bi durmam lazım ya. Hormonlar koşuyor ama bedenim yetişemiyor şu anda.
Sabah spora da gidemedim. Kalkamadım. Eşim çantama ıspanaklı gözleme yapıp koymuşş
Diyorum ki hazır kıvama gelmişken sexting olayını bi denesem bugün... Ama çok utanıyırum
İşte mesajla başlayacağım da çekiniyorum ya...Bence bi dene, mesajla başla hatta, ordan yürürsün
Ay hiçbir şey olmaz adam Erol Taş kahkahası atıp dalga gececek halı yok ya, ılk mesajı bıraz normale yakın at gelen cevaba gore bır tık arttırırsın dozuİşte mesajla başlayacağım da çekiniyorum ya...
Halbuki yapardık ergenken bunu
Mesela taslak metin yollasanız Love hocamAy hiçbir şey olmaz adam Erol Taş kahkahası atıp dalga gececek halı yok ya, ılk mesajı bıraz normale yakın at gelen cevaba gore bır tık arttırırsın dozu
Ahdkfjs benım yazdıgımı mı yazmak ıstıyorsun ısın finalinde? Ona göre ön metin gireyim?Mesela taslak metin yollasanız Love hocamben ordan yürüsem...
Ayajsjjsks biraz kendi yorumumu katıp yumuşatabilirim. İntihal yapmamAhdkfjs benım yazdıgımı mı yazmak ıstıyorsun ısın finalinde? Ona göre ön metin gireyim?
Dün gece çok güzeldi, aslında senınle gecırdıgım her gece cok guzel, cok ozel de, gelen cevaba gore de ıslat bakalımAyajsjjsks biraz kendi yorumumu katıp yumuşatabilirim. İntihal yapmam
Olabiliyyyy
Ay bunu diyorum kız bu kolay derim hemen... Ekran görüntüsü atıcam sizee sonraDün gece çok güzeldi, aslında senınle gecırdıgım her gece cok guzel, cok ozel de, gelen cevaba gore de ıslat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?