Ee o kadar olmaz yapmaz dıye ıddıa ettın, atman boynunun borcu artııAy bunu diyorum kız bu kolay derim hemen... Ekran görüntüsü atıcam sizee sonra
Evli değilimbir an önce evlenip sizin bu dudişli muhabbetlerinize katılmak istiyorum yaa, siz parkta bi grup kurmuşsunuz sek sek oynuyosunuz da ben de sizi uzaktan elimde şekerimle izliyor gibiyimm
Bacaklarınızı çok mu kasıyorsunuz acaba? Bari popo kaslarınızı kasın da jlo kalçası olsunAynen Love... Dudişmekten bacak kaslarım ağrıyor. Artık bi durmam lazım ya. Hormonlar koşuyor ama bedenim yetişemiyor şu anda.
Sabah spora da gidemedim. Kalkamadım. Eşim çantama ıspanaklı gözleme yapıp koymuşş
Diyorum ki hazır kıvama gelmişken sexting olayını bi denesem bugün... Ama çok utanıyırum
biliyorum evli olmadığını ve düşünmediğini de ama ben o işi evlenmeden yapamamEvli değilim
Evlenmeden oku evlenınce olaya Zeyna gibi girersin bu kadar bilgi birikimiylebiliyorum evli olmadığını ve düşünmediğini de ama ben o işi evlenmeden yapamam
Ben dokunamam, çok zor benim için. Zaten dokunma konusunda sorunlu bir insanım, insanlarla tokalaşmam bile. Tenine dokunmam mümkün değil.Çok ihtiyaç duyduğunuz bir anda gelse birden o zaman da mı olmazsınız? Ben de mi bı gariplik var yav?
Sen tuhaf değilsin, gayet normal bir tavır. Avukata karşı bir çekim varmış sen farkında olmasan da.Hayır baştan ben bırsey hıssetmıyordum ona karsı, yuzune de soyledım burda da soyledım. Cunku normal olmayan bır evlılıkten cıkıp 3ay sonra hayatıma baska bırını almam bıle baslı basına bır ekşın zaten, daha fazla atraksıyona gerek yoktu, ama suan oyle degıl. Onu özledim galiba bende onu sevıyorum ya bılmıyorum çok karışığım yine. Ama daha yuzune senı sevıyorum falan demedım. Onu da laf olsun, ıste o dedı bende dıyeyım dıye soyleyemem bak, ben mı tuhafım yaw
inşallaa dediğin gibi olur, bir avkatın daha aklını almış oluruz böyleceEvlenmeden oku evlenınce olaya Zeyna gibi girersin bu kadar bilgi birikimiyleadam da oha falan olur yani
Ben esneğim aslında ama adam benim kadar esnek değilaboov sizde ne hikayeler varmışo pozisyonu atletik insanlar yapabilir gibi zor bişey hiç denemedim
beceremedim demeniz de ayrı komik :)
E bu bildiğin romantik ya, soci'yi burdan başlatırsan bunlar kaygan zeminlere varana kadar yarı yolda eve gitmiş olur zaten.Dün gece çok güzeldi, aslında senınle gecırdıgım her gece cok guzel, cok ozel de, gelen cevaba gore de ıslat bakalım
Yok ya ben düzenli spor da yaparım aslında hamlamam mümkün değil. Bacaklarımı kasıyor olabilirim ama çok hoplar zıplarım. Ve çok üst üste seviştik gün içinde de stiletto ile yoruluyorum zaten öyle ondan oldu snaırımBacaklarınızı çok mu kasıyorsunuz acaba? Bari popo kaslarınızı kasın da jlo kalçası olsun
Her erkeğin içinde bir ferdi tayfur bir küçük emrah saklanıyor idare etcen işteShdjdksj hayır gırmedı cunku boyle bır gırısımde bulunmadı henüz, cunku ustume gelındıgınde ben nazlanmıyorum daha da sınırlenıyorum, bak yalnız kalmak ne kadar ıyı geldı, o da gorecek, boyle boyle anlayacak tanıyacak benı, bende onu. Son mesajına bak ya 'ben seni sevdiğimde başkasına kanayan yaraların vardı, ben ona rağmen sevdım senı' offf bulasmasamıydım lan ben buna, abiğğden devam edeyım en ıyısı, ergenius ahmet
Sen de sorgula o zaman durumuBu soru bana cuk oturdu sanki
Gece aklımdan çıkmıyor falan diye başlayabilirsin sankiAynen Love... Dudişmekten bacak kaslarım ağrıyor. Artık bi durmam lazım ya. Hormonlar koşuyor ama bedenim yetişemiyor şu anda.
Sabah spora da gidemedim. Kalkamadım. Eşim çantama ıspanaklı gözleme yapıp koymuşş
Diyorum ki hazır kıvama gelmişken sexting olayını bi denesem bugün... Ama çok utanıyırum
Romantık degıl aslında, yazmaya utandıgı ıcın dırekt beginner sevıyesınden baslattım, yoksa mevzu bahıs ben olsam, şaldır şuldur ıslanıyorum, gel bana derdımE bu bildiğin romantik ya, soci'yi burdan başlatırsan bunlar kaygan zeminlere varana kadar yarı yolda eve gitmiş olur zaten.
Arabesk tarafı da var adamın ya. Ben sanıyordum ki sadece je taime, portofino eşliğinde şarap yudumlayacagız, ama müslümcü yanı da varHer erkeğin içinde bir ferdi tayfur bir küçük emrah saklanıyor idare etcen işte
Sen de sorgula o zaman durumu
Gece aklımdan çıkmıyor falan diye başlayabilirsin sanki
Gece aklımdan çıkmıyor falan diye başlayabilirsin sanki
Dün gece çok güzeldi. Ondan önceki de. Seninle her gece çok güzel yazdım.Romantık degıl aslında, yazmaya utandıgı ıcın dırekt beginner sevıyesınden baslattım, yoksa mevzu bahıs ben olsam, şaldır şuldur ıslanıyorum, gel bana derdım
Kır utancını hemen yapıstırDün gece çok güzeldi. Ondan önceki de. Seninle her gece çok güzel yazdım.
Cevap: kalp kalp kalp
Şimdi konu kilit daha nasıl ilerleyeyimkesin utandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?