Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacaklarınızı çok mu kasıyorsunuz acaba? Bari popo kaslarınızı kasın da jlo kalçası olsun

Çok ihtiyaç duyduğunuz bir anda gelse birden o zaman da mı olmazsınız? Ben de mi bı gariplik var yav?
Ben dokunamam, çok zor benim için. Zaten dokunma konusunda sorunlu bir insanım, insanlarla tokalaşmam bile. Tenine dokunmam mümkün değil.
Sen tuhaf değilsin, gayet normal bir tavır. Avukata karşı bir çekim varmış sen farkında olmasan da.

Hoff keşge sevgilimle buluştugumda loveitred bir yandan zemheri, socialscienctist bir yandan bana sufle verse ( yanlış anlaşılmasın o sufle bu sufle diil tabi) adam bana ne iltifatlar etti ağzımı açıp da bişey diyemedim allah kahretmesin ki gadınlık sanatı gitabınız çıksa da okusak

aboov sizde ne hikayeler varmış o pozisyonu atletik insanlar yapabilir gibi zor bişey hiç denemedim
beceremedim demeniz de ayrı komik :)
Ben esneğim aslında ama adam benim kadar esnek değil
Denemekten zarar gelmez beceremeyince de şamata oluyor

Dün gece çok güzeldi, aslında senınle gecırdıgım her gece cok guzel, cok ozel de, gelen cevaba gore de ıslat bakalım
E bu bildiğin romantik ya, soci'yi burdan başlatırsan bunlar kaygan zeminlere varana kadar yarı yolda eve gitmiş olur zaten.

Bacaklarınızı çok mu kasıyorsunuz acaba? Bari popo kaslarınızı kasın da jlo kalçası olsun
Yok ya ben düzenli spor da yaparım aslında hamlamam mümkün değil. Bacaklarımı kasıyor olabilirim ama çok hoplar zıplarım. Ve çok üst üste seviştik gün içinde de stiletto ile yoruluyorum zaten öyle ondan oldu snaırım

Her erkeğin içinde bir ferdi tayfur bir küçük emrah saklanıyor idare etcen işte
Bu soru bana cuk oturdu sanki
Sen de sorgula o zaman durumu
Gece aklımdan çıkmıyor falan diye başlayabilirsin sanki

E bu bildiğin romantik ya, soci'yi burdan başlatırsan bunlar kaygan zeminlere varana kadar yarı yolda eve gitmiş olur zaten.
Romantık degıl aslında, yazmaya utandıgı ıcın dırekt beginner sevıyesınden baslattım, yoksa mevzu bahıs ben olsam, şaldır şuldur ıslanıyorum, gel bana derdım

Her erkeğin içinde bir ferdi tayfur bir küçük emrah saklanıyor idare etcen işte

Sen de sorgula o zaman durumu

Arabesk tarafı da var adamın ya. Ben sanıyordum ki sadece je taime, portofino eşliğinde şarap yudumlayacagız, ama müslümcü yanı da var

Romantık degıl aslında, yazmaya utandıgı ıcın dırekt beginner sevıyesınden baslattım, yoksa mevzu bahıs ben olsam, şaldır şuldur ıslanıyorum, gel bana derdım
Dün gece çok güzeldi. Ondan önceki de. Seninle her gece çok güzel yazdım.

Cevap: kalp kalp kalp

Şimdi konu kilit daha nasıl ilerleyeyim kesin utandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…