Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben kaçayım cunku mesajla ıdrak edemedıklerını sesle anlatacagım, canlı derse gırmem ıcın cok ısrar edıyor avkatcım :KK53: illa dıyor tahtada anlat hojam:KK70:sonra da zıbarırım bıraz enerjı toplamam lazım:KK70:
İyi dersler 😁

O Osirius ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz socialscientist socialscientist iyi geceler canlarım:nazar::KK200:,benim bir kaç konuda bilgilendirdiniz,size çok teşekkür etmek istedim.bulamadım sizi,
sohbet topiklerinde aradım bulamadım:kahve:.en sonunda buldum sizi,
çok teşekkür ederim sizlere,iyi ki varsınız.:KK200:
M mehlika nur gelmiş bu sohbete mutlu oldum.:KK200:
kızlar sizleri çok seviyorum.iyi geceler tatlı rüyalar:halay:

Valla 3 yasa kadar zor sonrasi bi tik kolaylasirken baska yonler zorlasiyor cocuk isi cidden agir sorumluluk ...
Evet önce 3 yasa kadar buyutmeyle ugrasiyoruz sonrada okuma yazma ogretmeyle basliyorsuz 2.adima sonra sinav stresi is guc derdi diye uzayip gidiyor der hep annem

Hele bebiş ruh hastası bir eşden oluyorsa dahada zor :işsiz:. Ondan sonra söyleyin bakalım ikiz üçüz istiyorum diye tövbe edersiniz tövbeee :sinirli:

Günaydıns kızlar. Valla yetişemedim 40 sayfa var okunmamış. Allah affetsin okumayacağım :KK53: eee nasıl gidiyoring??? Hani sevgili kişisi yüz yüze konuşalım demişti pazar günü. Onun evine gittim sanki hiç bişey olmamış gibiydi. konuyu ben açtım. İşler kötü gidiyor ondan canım sıkkın dedi. İş yerini devr etti iyi kazandıran bir yerdi. Sebebi artık her gün gitmeyeceğim bir iş istiyorum dedi. 43 yaşında adam. Ekonometri mezunu. Yıllarca ticaret yapmış aktif çalışmış. Bi ara yurt dışına gitti. Sonra dayanamadı geri geldi. Galiba verdiği karardan pişman evde sıkılmış gibi. Ne yapacağını bilmiyor. Maddi sıkıntısı yok. Ama işte durumlardan sıkılmış. Birde çocuğu yatılı bakıcıyla büyüyor diye üzülüyor. Annesi hep şehir dışında iş için. Çok genç ve yabancı bir kadın nasıl yetiştirir bi çocuğu diye üzülüyor. Çocuk 5,5 yaşında ve çok duygusal bazen görüntülü konuşurken duyuyorum. Baba annem yok sende yoksun ben kaldım tek başıma dedi bi kere. Ona çok üzülüyor. Bende yapabileceğim bir şey var mı dedim yok dedi. İlerle olacak dedi güldü. Neymiş dedim güldü. Anlam veremedim uzatmadım. Dün biraz kafamı toplayım dedim sizde maşallah yardırmışsınız.:halay:

Günaydıns kızlar. Valla yetişemedim 40 sayfa var okunmamış. Allah affetsin okumayacağım :KK53: eee nasıl gidiyoring??? Hani sevgili kişisi yüz yüze konuşalım demişti pazar günü. Onun evine gittim sanki hiç bişey olmamış gibiydi. konuyu ben açtım. İşler kötü gidiyor ondan canım sıkkın dedi. İş yerini devr etti iyi kazandıran bir yerdi. Sebebi artık her gün gitmeyeceğim bir iş istiyorum dedi. 43 yaşında adam. Ekonometri mezunu. Yıllarca ticaret yapmış aktif çalışmış. Bi ara yurt dışına gitti. Sonra dayanamadı geri geldi. Galiba verdiği karardan pişman evde sıkılmış gibi. Ne yapacağını bilmiyor. Maddi sıkıntısı yok. Ama işte durumlardan sıkılmış. Birde çocuğu yatılı bakıcıyla büyüyor diye üzülüyor. Annesi hep şehir dışında iş için. Çok genç ve yabancı bir kadın nasıl yetiştirir bi çocuğu diye üzülüyor. Çocuk 5,5 yaşında ve çok duygusal bazen görüntülü konuşurken duyuyorum. Baba annem yok sende yoksun ben kaldım tek başıma dedi bi kere. Ona çok üzülüyor. Bende yapabileceğim bir şey var mı dedim yok dedi. İlerle olacak dedi güldü. Neymiş dedim güldü. Anlam veremedim uzatmadım. Dün biraz kafamı toplayım dedim sizde maşallah yardırmışsınız.:halay:
Evlilik ve çocuğa senin bakman 😱

Çocuk 5,5 yaşında ve çok duygusal bazen görüntülü konuşurken duyuyorum. Baba annem yok sende yoksun ben kaldım tek başıma dedi bi kere.
Tek başına büyümüş biri olarak öyle iyi anlıyorum ki o yavrucağı yaraları hiç geçmeyecek ...Gözlerim doldu okurken ahh...

Tek başına büyümüş biri olarak öyle iyi anlıyorum ki o yavrucağı yaraları hiç geçmeyecek ...Gözlerim doldu okurken ahh...
Önceleri konuşurlarken duyuyordum üzülüyordum. Şimdi başka odaya geçmek istiyorum konuşurken duygudaşa bağlıyorum. Hatta barışsanız mı acaba falan dedim bi kere. Adam şaşkın baktı suratıma.

Bazen diyorum ki bakabilirim aslında. Bilmiyorum sonra neye dönüşür bu durum kestiremiyorum.
Yani bu çok zor bir karar. Bence alınmaması gereken bir sorumluluk. Ya da kendini çok hazır hissetmen ve emin olman gerekiyor.

Bugün aldım baktım sonra yapamadım bıraktım çocuğa ikinci bir travma olur

Aa bana gore de seninki makul geldi en azindan alistiktan sonra ara verip yeniden baslamasj olmayacak diye
Benim gecen sene hic denk gelmedi pko var bende dogumdan once hele 45 55 gunde 1 filan olurdum . Dogumdan beri dha duzenli cok sukur yinede bikac gun icinde olurum insallah haftaya kadar biter
Hem başında hem sonunda yakalayınca kaybım çok oluyor. Benim periyod 24 gün, düzgünce oruç tutamıyorum gibi geliyor sinir oluyorum.
Regliyken oruç tutuluyor ki niye araya giriyor diye dert ettiniz.
Tutmamak daha iyi, hafif geçiyorsa sorun değil istersen tutarsın, geçerliliği tartışmalı biraz ama sorun değil o, tuttun diye günahı yok yani. O sana kalmış. Benim ağır geçiyor, elim kolum tutmuyor kimi zaman, oruç da yorar beni, hep üşürüm, ikisi bir arada kaldırmaz bünyem.
Bu yıl ayrı sıkıntılı zaten, ramazanda bağışıklık normal zamandaki kadar güçlü olmuyor, covit de malum. Katmerli risk regli de bağışıklığı düşürüyor çünkü

Ama ıkızler varya oglanı ıcıne sokacaklar, oglan fena benım. Ikızler agızlarındakı lokmayı verıyolar al al dıye pesınde gezıyolar otekı vursun ıtsın kaksın, kıs balkonunda kaydırak var zaten zor tutunup kalkıyorlar gıdıp onları kakalamıs bugun, oyuncak atmıs kafalarına:KK53::bicak:
Ay çok tatlılar onları ısırasım geldiii 😍😍😍

Ve çok şanslı çocuklar bence hem senin gibi bir anneleri olduğu için hem de 2 şer kardeş...

Benim oglusum 3 yaşında kız bebeklere çok hevesleniyorum ama bi taneyle zor baş ediyorum suan :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X