Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceleri konuşurlarken duyuyordum üzülüyordum. Şimdi başka odaya geçmek istiyorum konuşurken duygudaşa bağlıyorum. Hatta barışsanız mı acaba falan dedim bi kere. Adam şaşkın baktı suratıma.
Çocuğu boşanınca unutan babalar var merhametli adammış seninki çok güzel
Sadece seni çocuğuna bakıcı olarak gormeyeceginden emin olmak lazım

O Osirius ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz socialscientist socialscientist iyi geceler canlarım:nazar::KK200:,benim bir kaç konuda bilgilendirdiniz,size çok teşekkür etmek istedim.bulamadım sizi,
sohbet topiklerinde aradım bulamadım:kahve:.en sonunda buldum sizi,
çok teşekkür ederim sizlere,iyi ki varsınız.:KK200:
@mehlika nur gelmiş bu sohbete mutlu oldum.:KK200:
kızlar sizleri çok seviyorum.iyi geceler tatlı rüyalar:halay:
Faydamız olduysa ne mutlu 😘
@KedidirKedii izmirli hemşerim buraya gelmiş, :KK49: kimse hoşgeldin dememiş,halbuki ne güzel fikirleri var:deli:
Burada Gelene hoşgeldin deyip yeni geldi muamelesi yapmıyoruz, gelen anında dahil oluyor cicim 😉
Günaydıns kızlar. Valla yetişemedim 40 sayfa var okunmamış. Allah affetsin okumayacağım :KK53: eee nasıl gidiyoring??? Hani sevgili kişisi yüz yüze konuşalım demişti pazar günü. Onun evine gittim sanki hiç bişey olmamış gibiydi. konuyu ben açtım. İşler kötü gidiyor ondan canım sıkkın dedi. İş yerini devr etti iyi kazandıran bir yerdi. Sebebi artık her gün gitmeyeceğim bir iş istiyorum dedi. 43 yaşında adam. Ekonometri mezunu. Yıllarca ticaret yapmış aktif çalışmış. Bi ara yurt dışına gitti. Sonra dayanamadı geri geldi. Galiba verdiği karardan pişman evde sıkılmış gibi. Ne yapacağını bilmiyor. Maddi sıkıntısı yok. Ama işte durumlardan sıkılmış. Birde çocuğu yatılı bakıcıyla büyüyor diye üzülüyor. Annesi hep şehir dışında iş için. Çok genç ve yabancı bir kadın nasıl yetiştirir bi çocuğu diye üzülüyor. Çocuk 5,5 yaşında ve çok duygusal bazen görüntülü konuşurken duyuyorum. Baba annem yok sende yoksun ben kaldım tek başıma dedi bi kere. Ona çok üzülüyor. Bende yapabileceğim bir şey var mı dedim yok dedi. İlerle olacak dedi güldü. Neymiş dedim güldü. Anlam veremedim uzatmadım. Dün biraz kafamı toplayım dedim sizde maşallah yardırmışsınız.:halay:
Çocuğu yanına almak isteyecek, iyi düşünülmesi gereken bir durum. Yapabilirim diyorsan evlat edinmiş gibi düşüneceksin kendini ama bu evlatlığın bir annesi var. Yabancılar bizimkiler kadar çetrefilli davranmaz belki ama iyi düşünmen lazım

Benim oglusum 3 yaşında kız bebeklere çok hevesleniyorum ama bi taneyle zor baş ediyorum suan :)
Tek çocuk her zaman senin tepende olacak çocuktur, asla yakandan düşmez. 2 çocuk birbirine yoldaş olacağı için senin yükünü hafifletir aslında. Benimkiler bütün gün beraber takılıyor bana hiç bulaşmıyorlar ve bu yıllardır böyle. Ben çok memnunum, büyüyünce de sırdaş olacaklar 🥰 2. Daha kolay büyüyecek emin ol. Tek çocuğun sana yorgunluğu 2 çocuktan daha fazla emin ol.

Tek çocuk her zaman senin tepende olacak çocuktur, asla yakandan düşmez. 2 çocuk birbirine yoldaş olacağı için senin yükünü hafifletir aslında. Benimkiler bütün gün beraber takılıyor bana hiç bulaşmıyorlar ve bu yıllardır böyle. Ben çok memnunum, büyüyünce de sırdaş olacaklar 🥰 2. Daha kolay büyüyecek emin ol. Tek çocuğun sana yorgunluğu 2 çocuktan daha fazla emin ol.
Tek çocuk anneyi iki çocuk birbirini yer diyor etrafimdaki herkes pek sabırlı deilim cesaretim yok açıkçasi :)

O Osirius ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz socialscientist socialscientist iyi geceler canlarım:nazar::KK200:,benim bir kaç konuda bilgilendirdiniz,size çok teşekkür etmek istedim.bulamadım sizi,
sohbet topiklerinde aradım bulamadım:kahve:.en sonunda buldum sizi,
çok teşekkür ederim sizlere,iyi ki varsınız.:KK200:
@mehlika nur gelmiş bu sohbete mutlu oldum.:KK200:
kızlar sizleri çok seviyorum.iyi geceler tatlı rüyalar:halay:
Estağfurullah faydam olduysa ne mutlu. Gerçi kendime faydam yok ama başkasına nasıl olduysa:KK16:

Tek çocuk anneyi iki çocuk birbirini yer diyor etrafimdaki herkes pek sabırlı deilim cesaretim yok açıkçasi :)
Ben tavsiye ederim karar senin, ilki 3 yaşındaysa şimdi tam zamanı eğer niyetin varsa 4 yaştan fazlası zarar. İlkibezden kurtulup ana sınıfı yaşı gelince ikinci doğuyor, çok zorlanmıyor insan
Estağfurullah faydam olduysa ne mutlu. Gerçi kendime faydam yok ama başkasına nasıl olduysa:KK16:
Herkesin başkasından öğreneceği şeyler vardır

Ben zaten pcosluyum ya aşılama ya da tip bebek ile hamile kalırım büyük ihtimalle ama hep yüreğimden geçen ikiz oğlan

Ben zaten pcosluyum ya aşılama ya da tip bebek ile hamile kalırım büyük ihtimalle ama hep yüreğimden geçen ikiz oğlan
Benim bir arkadaşım da pcoslu olduğu için h kendi denemeden tüp bebek yaptırmıştı. İlk denemede tuttu. Herkesin gönlüne göre olsun inşallah

Ben tavsiye ederim karar senin, ilki 3 yaşındaysa şimdi tam zamanı eğer niyetin varsa 4 yaştan fazlası zarar. İlkibezden kurtulup ana sınıfı yaşı gelince ikinci doğuyor, çok zorlanmıyor insan

Herkesin başkasından öğreneceği şeyler vardır

Düşününce öyle ama dedigim gibi benim oğlan zor bi cocuk onun için cesaretsizim :)

Özellikle annelere soruyorum, çocuğunuz olduktan sonra "işte tamamen kendime has hayatım bitti, özgürlüğüm alabildiğine kısıtlandı, hayatımda kocaman bir sorumluluk var." diyerek üzüldünüz mü? Düşündünüz mü? Ya da pişman oldunuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X