Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğu boşanınca unutan babalar var merhametli adammış seninki çok güzel
Sadece seni çocuğuna bakıcı olarak gormeyeceginden emin olmak lazım
Düşünceli o konuda babalığı çok iyi. Babam da mükemmel bir babadır ordan bilirim. Bence yaşamasan bilemeyeceğim bir durum. Şimdiden nasıl anlayabilirim acaba?

Özellikle annelere soruyorum, çocuğunuz olduktan sonra "işte tamamen kendime has hayatım bitti, özgürlüğüm alabildiğine kısıtlandı, hayatımda kocaman bir sorumluluk var." diyerek üzüldünüz mü? Düşündünüz mü? Ya da pişman oldunuz mu?
Üzülmeyen, pişman olmayanın çocuğu kadir gecesi falan doğmuş melek gibi bir şeydir herhalde😂

Çocuğu yanına almak isteyecek, iyi düşünülmesi gereken bir durum. Yapabilirim diyorsan evlat edinmiş gibi düşüneceksin kendini ama bu evlatlığın bir annesi var. Yabancılar bizimkiler kadar çetrefilli davranmaz belki ama iyi düşünmen lazım
Onu istiyor ama annesi vermem diyor. Benden önceki konu. Şu an bana öyle bir isteğinden bahsetmedi. Sormadı yani. Ben aile olarak bunu sorun edecek bir ailede yetişmedim. Annem bir dönem evlatlık almak istedi ama sosyal hizmetlerden size sıra gelmesi çok zor dedi. Koruyucu ailelik yapın dediler ama annem bi arkadaşının bunu yaptığını ama çocuğun kendini kötü hissettiğini söyledi. Bir bağ var ama çocuğu tamamen alamıyorsun yıpranıyor her iki taraf. Aman ne uzattım ya. İşte öyle benim açımdan sıkıntı yok ama işte farklı şeyler olabilir.

Toplum bayılır bu konuda linç etmeye 😂 çocuk zor ya resmen hayat bitiyor, hele çocuk için ölüp bitmeyen hiç yapmasın🤷
Yani ben 😄 bir ara aşırı baskıdan düşünür gibi oldum ama artık fobi mi oluştu nedir, hiç istemiyorum. Çocukları severim ama içimden bir tane çıkarmak istemiyorum.

Yani ben 😄 bir ara aşırı baskıdan düşünür gibi oldum ama artık fobi mi oluştu nedir, hiç istemiyorum. Çocukları severim ama içimden bir tane çıkarmak istemiyorum.
Çıkaran çıkarana zaten sende çıkarmayıver🤣 şaka bir yana kişisel karar tabiki, en iyi kararı kendin verirsin ama zor yani o sorumluluk haberin olsun😎

Düşünceli o konuda babalığı çok iyi. Babam da mükemmel bir babadır ordan bilirim. Bence yaşamasan bilemeyeceğim bir durum. Şimdiden nasıl anlayabilirim acaba?
Sana olan tutkusundan bakışından dokunuşundan sahiplenişinden anlayabilirsin

Hem başında hem sonunda yakalayınca kaybım çok oluyor. Benim periyod 24 gün, düzgünce oruç tutamıyorum gibi geliyor sinir oluyorum.

Tutmamak daha iyi, hafif geçiyorsa sorun değil istersen tutarsın, geçerliliği tartışmalı biraz ama sorun değil o, tuttun diye günahı yok yani. O sana kalmış. Benim ağır geçiyor, elim kolum tutmuyor kimi zaman, oruç da yorar beni, hep üşürüm, ikisi bir arada kaldırmaz bünyem.
Bu yıl ayrı sıkıntılı zaten, ramazanda bağışıklık normal zamandaki kadar güçlü olmuyor, covit de malum. Katmerli risk regli de bağışıklığı düşürüyor çünkü
Canim o gunler borc oluyor tutmak mantkli degil vucuda bosa eziyet olur buda iyi degilki .

Tek çocuk anneyi iki çocuk birbirini yer diyor etrafimdaki herkes pek sabırlı deilim cesaretim yok açıkçasi :)
Yok ya canli orneklere bakiyorum her zaman oyle gitmiyor o isler bebek gelince buyugunde psikolojisi degisip anneye farkli ilgi cekici davrabislar sergileyebiliyor .
Birde ilk cocuga haksizlik gbi geliyor bana oyle degildir elbet ama direk abla abi oluyor ufacikken 😊 tabi bu benim dusuncem herkesn durumu dusuncesi farkli

Benım oglanla ıkızlerın arasında 1 yaş var ve çok yoğun olmasına ragmen ite kaka düşe kalka buyuyorlar ıste. Suan olsa bebek yapmaya cesaret edemezdım, kazayla oldukları bı derece ıyı oldu, tabı bunu bastan kendıne anlatmıyorsun, bebeler 1yasına gelınce ıyı kı dıyorsun. Benım yasadıgım sok daha dun gıbı aklımda, bıde doktorun evet love ıkı kız mı ıstersın ıkı oglan mı demesı, ultrasonu alıp kalbıme saplamak ıstemıstım:bicak:

Bende pkoluyum 4 yillik evlilikte ilk bebek istedgmz ay hamile kaldim cok sukur, kendni sartlama hersey nasip kismet
ya duyduğuma çok sevindim ALLAH evladınızı size bağışlasın iyi insanlarla karşılaştırsın içime su serptiniz

Özellikle annelere soruyorum, çocuğunuz olduktan sonra "işte tamamen kendime has hayatım bitti, özgürlüğüm alabildiğine kısıtlandı, hayatımda kocaman bir sorumluluk var." diyerek üzüldünüz mü? Düşündünüz mü? Ya da pişman oldunuz mu?
Uzulmek degil dogan evladindan pismanlik duymaz kimse istisnalar haric
Ama ozellikle ilk donem asiri zorlu dusuncelerde ve hislerdeydim. Birde esimde isi farkliydi 11 gbu gelebilirdi hersey bebekle bana bakiyordu desem yeri. Cok buhranlar gecirdim gazli 10 aya kadr gazdan catlayip aglayan uyumayan bi bebekle ... ama cidden o benim herseyimm iyiki dogmus esim is degistirdi oda alisveristir bebek bakma konusunda destek olmaya basladi kizim buyudu derken o gunler geride kaldi ... ama cok cokk zorluydu elbet ufak bir can sana emanet bu cok agir ama cokda guzel 😍

Ben hiç çocuk istemedim, eşim istediği için yaptım. Pişman da değilim sevgisi ayrı. Zor mu? Evet çok zor. Attığın adımda sadece kendini değil diğerlerini de düşünmek zorundasın. Hayat bir süre duruyor, sonra değişiyor. Olmasa çok üzülür müydüm? Üzülür müşüm. Eşime infertilite teşhisi konduktan sonra eltimle beraber onun bebeğini ultrasonda görmüştüm. Minnacık bebek silüetinin elini kaldırdığını görmek çok etkilemişti beni ve çok ağlamıştım. Garip bir durum. Kimse kimseye yap veya yapma diyemez ama sadece sana hayran, muhtaç ve bir tek senin kokunla sakinleşen bir canlının varlığı çok güzel.
Gönaydınslar, gününüz yüzünüz kadar güzel geçsin inşallaj, maşallah sabah yardırması yapmıssınız yıne 4 sayfa:KK53:
O kadar olmuş mu ya 😅 sufle ne zaman 😉
Yok ya canli orneklere bakiyorum her zaman oyle gitmiyor o isler bebek gelince buyugunde psikolojisi degisip anneye farkli ilgi cekici davrabislar sergileyebiliyor .
Birde ilk cocuga haksizlik gbi geliyor bana oyle degildir elbet ama direk abla abi oluyor ufacikken 😊 tabi bu benim dusuncem herkesn durumu dusuncesi farkli
Aslında tek çocuk büyütmek çocuğa haksızlık. Bunu pandemi sürecinde daha iyi anladım. Büyüğe abla abi sorumluluğu yükleme, arkadaş yap onları. Ben oğluma kız bebekken hep "şimdi yatıyor ama büyüdüğünde senin en iyi arkadaşın olacak" dedim, ki emeklemeye başladığı andan itibaren de öyle oldu. Her kardeş 24 saat yanında olan bir arkadaştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X