Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni çok iyi anlıyorum, herşeyin farkındasın ne olacağını biliyorsun ama yol büyüyor gözünde. Aceleye gerek yok, sana acele et diyen de yok avkat hariç. 😁
Aiii resmen şöyan evlenecekmısım gıbı boguluyorum bılıyor musun, sankı tarıh falan bellı de evlenıp 5 bebeyle aynı eve gırcekmısım gıbı bogazımda eller sarılı :KK53: :KK70: :bicak:

Aiii resmen şöyan evlenecekmısım gıbı boguluyorum bılıyor musun, sankı tarıh falan bellı de evlenıp 5 bebeyle aynı eve gırcekmısım gıbı bogazımda eller sarılı :KK53: :KK70: :bicak:
Avkat ile evlenirseniz onun çocukları sizinle mi yaşayacak ki

Korkuyorum ben de, birgün delirip halıya sarıp götürecek diye. :KK70:

Avkat ile evlenirseniz onun çocukları sizinle mi yaşayacak ki
Benımkıler babalarına gıdecek onunkılerde bıze gelır herhalde, aynı duzen devam eder. Ay bıze falan dedım dur sımdı gırme oralara :KK70: :KK53:

Elhan Elhan ablanın dedıgı arada hep kulaklarımı cınlatıyor, ozellıkle yalnızlıgın dıbıne vurdugum, evde kımsenın olmadıgı haftasonlarında.. O da eskı kocasından kurtulmak, tacızlerıne bı son vermek ıcın evlenmıs, eskı kocasına tesekkur edıyor ıyı kı benı darlayıp evlenmeme sebep oldun dıye. Ben tabıkı tacız etmesını ıstemıyorum ama ıkıncı kez sankı ılk defa evlenmısım gıbı hıssettırecek bırı olacak mı hayatımda, ben bunu kabul edebılecek mıyım, yanı bosanmanın ustunden 4ay gecmıs olabılır ama benım uzun suredır hayatımda bırı yok, yanı ben fiili 4aydır bekar olabılırım ama kalben ve beynen 2yıldır yalnızım. Rol yapamayacak kıvama geldıkten sonra ımzaya dokuldu bu ıs. Artık aıleme cevreme rol yapmak zoruma gıttıgı gun bosanma kararı aldım.
Canım benim o adam bir gün sen süslenip dışarı çıkacaktın hani hesap sorarım falan gibi bir şey söylemişti...tee o zaman bu kadincagiza bu adam rahat vermez darlar demiştim..Savcılığa , polise gittim naptiysam vazgeçmedi hiç utanmiyordu rezil olup olmamak umrunda değildi ben utanıyordum her defasında. 2003' te baslayan boşanma mevzum 2008' e kadar sürdü. Sevdiğin uyumu yakaladigin insanı bulduğuna inanıyorsan evlilik gerçekten çok güzel. Evlenince her anlamda özgürleştim.Psikopattan kurtuldum. Adi ben evlenene kadar evlenmedi pusuya yatmış, çocuklar olduğu için bir şekilde hayatıma siziyordu. Aşk, heyecan evlilikle ölmüyor ben yaşamadım. Sevgilimle aynı hayatı paylaşiyormuşuz gibi. Avukat kardeşimle nişanlansaniz nasıl olur diye düşünüyorum çoğu zaman...bazı konularda sessiz kalıyorum ama hayatında süregelen olayları takip ediyorum lovem. Allah güç ve sabır versin. :dua:

Biraz boş bıraktım, yine kızı everdiniz evereceksiniz haa hanımlar. Ben bir süre hatta belki aylarca yıllarca kahvaltı hazırlayacak sorumluluğu bile olmadan sevişsin isterim alemin marjinali ben miyim ya burda sufle raporu bile geçmeyecek kadar mazbutum ayol :KK70: Çocukları var, düzeni var, mesleği var, güzelliği var, libidosu var, zamanını içinde ne kaldıysa nerden incindiyse onu yaşayarak tepe tepe kullansın, ruhunu tamir etsin.

Ha gelecekte bahçesinde kahve içerken yanında istediği gibi bir erkek olacağı gibi bahçe duvarından gözetleyen yedek meraklısı bile olur bu hatunun hiç şüphem yok :halay:

Biraz boş bıraktım, yine kızı everdiniz evereceksiniz haa hanımlar. Ben bir süre hatta belki aylarca yıllarca kahvaltı hazırlayacak sorumluluğu bile olmadan sevişsin isterim alemin marjinali ben miyim ya burda sufle raporu bile geçmeyecek kadar mazbutum ayol :KK70: Çocukları var, düzeni var, mesleği var, güzelliği var, libidosu var, zamanını içinde ne kaldıysa nerden incindiyse onu yaşayarak tepe tepe kullansın, ruhunu tamir etsin.

Ha gelecekte bahçesinde kahve içerken yanında istediği gibi bir erkek olacağı gibi bahçe duvarından gözetleyen yedek meraklısı bile olur bu hatunun hiç şüphem yok :halay:
Evlenmek için bir acelesi yok tadını çıkarsın 😉

Evlılık çöpsüz üzümken bıle cok buyuk rısk ve sorumluluk, kaldı kı bebelerle cok cok daha rısklı ve sorumluluk ısteyen bır olgu. Ama yalnız yasamak yaslanmak da ıstemem. Haftasonu su sevısgen cıft bahceye sandalye atıp kahve ıctıler, cocukları da etraflarında oynadı, yasları 40a yakın ıkısınde, onlara cok ozendım. Ben bahcede kahvemı yudumlarken yanımda yöremde eslık edecek bırı olacak mı yoksa hep cocuklarımı ızleyerek mı ıcecegım muamma:kahve:
Umutsuz olma, evrene olumşu mesaj gönder. Zamanla her şeye çok daha farklı bakacaksın.
Amiinn canim duygulandim valla
Ben daha evlenmeden bile esime demistim nerdeyse 2 ayda bir regl oluyorum belki bebek istedgmzde sknti yasayabiliriz doktor hic boyle birsey demedi bana ama yumurtalamada sknti olunca hamilelik skntisi olabilecegni mantgmla dusunuyorum dedim. O da ne o zaman ne bebek istedgmzde kalbini hic bozma hayirlisiyla olur insallah olmqzsa da Allah tan gelen kabulum filan dedi.
Cok sukur Rabbime aratmadi ama ben cok rahattim nasilsa herkes bu devirde 3 5 ay 1 sene ugrasiyor hemen olmaz diye hep kafa rahat olmali deniyorya bebek icin ugrasanlara belki nasilsa hemen olmaz rahatligimdan midir nedir ilk istedgmz ay hamileydim canim .

Uzun uzun yazmak istedim. Kalbini bozma hic , seni cok iyi anliyorum ben senede 8 kez filan regl olurdum cogusunda da ya ilacla yada bitkisel otlardan icerek vs . Ama dogumdan sonra masallah pko geriledi ayda 1 oluyorum 4 bucuk senedir masallah subhanallah diyeyim . Hamilelik ote dursun ayda 1 regl olmak insani cok rahatlatan birseymis diger turlu cokk zor hep gergin siskin vs oluyor insan.
Ben de adamın kısır olduğunu öğrendiğimiz ay hamile kaldım nasıl olsa olmayacak rahatlığından. İlk ay stresten kalmamış meğersem.
İkincide de nasıl olsa ilknay tutmuyor rahatlığı vardı ilk ay tuttu 🤭
Ya teşekkür ederim, allah herkesın ıyı nıyetlerını kendıne cevırsın ınsallah:KK200::dondurma: en boktan evreyı atlattım en azından, bu ex öküzle bebelerı yatılı yollamasam suan cok daha kotu bır durumda olacaktım, oglan daha ıyıye gıdıyor. Artık ıyıce annesının ve babasının ayrı yerlerde yasadıgının ayrımına vardı, arabasını babasında unutmus, bakıcı kıza aksam dıyor kı alaba mı aldın mı babadan, o da dıyor ama nasıl alayım eve yenı geldık gıdınce bırlıkte alırız, oglan ama ben sana al dedım ya orda kaybolursa dıyo, sukurler olsun ıkızler bunları bıle yasamadan jet hızında alısacaklar:KK76::21:
Küçük olmaları avantajın oldu. Daha çabuk uyum sağlıyorlar

O herseyı kuralına uydursa dahi, tekrar ıstenmeyen gelın formuna sokulmak ıstemıyorum, ölemeyen kaynanam bız evlenırken, oglum cok ıstedıgı ıcın evlenıyorsunuz ben bır gelecek goremıyorum ve onaylamıyorum dedıgı gunlerı 6yıl sonra dıbıne kadar yasadıgımı varsayarsak eger bende tekrar aynı pozısyona dusup arabozucu olmak ıstemıyorum. Bır tarafta aıle kurulurken, otekı taraftan cıftlerın aılelerden bırıne tek gıtmek zorunda kalması oldukca onur kırıcı oluyor, bılıyorsun kı o evde, o masada sana ayrılmıs bır sandalye yok, sırf sen sevdıgın yapılmıs bır cesıt her gıdısınce rıtuele donmeyecek. Sana sırf mecburıyetten yarım agız gulumsuyorlar o da ese dosta ayıp olmasın dıye :dondurma: :kahve:
İstememek ayrı saygı göstermemek ayrı şeyler, oğlun evlendiyse sen de kabulleneceksin, senin koynuna girmiyor seninle aynı evde yaşamıyor. Senin kaynana kuma olarak görmüş seni feriştahı gelse değişmeyecekti bu durum. O adamla evlenen kadının kaderiydi bu, yaşamak sana kısmetmiş. Ayrıca avkatın da iki çocuğu var adam 41 yaşında bu saatten sonra çöpsüz üzüm bulamaz zaten. Önemli olan çocuktu ikinci evlilikti değil zaten uyum sağlamak. Eşlerin birbirini kollaması ezdirmemesi esas, ailem hala eşime eziyet ediyor zaman zaman, ben de veriyorum ağızlarının payını, eşimin onlar tarfından ezilmesine asla izin vermem. Babam geçende eşimi tenhada kıstırıp sizin çocuklar kürt mü türk mü diye sormuş. Duyunca gittim patladım. Çocuklar bu yaşa gelmiş, hala mı soruyorsun dedim. Irk babadan geçer dolayısıyla kürt bu çocuklar ne yapacalsın elimizden mi alacaksın yettin artık unut bunları dedim. Eşim de hepsini duydu. Bunu yapabilmek önemli, haklıya hakkını vereceksin li evlilik zarar görmesin herkes haddini yerini bilsin. Önemli olan istenip istenmemek değil kim ne derse desin hayatbarkadaşımın koşulsuz desteği. Bunu yapamayan adamdan arkana bakmadan kaçacaksın

Benım oglanla ıkızlerın arasında 1 yaş var ve çok yoğun olmasına ragmen ite kaka düşe kalka buyuyorlar ıste. Suan olsa bebek yapmaya cesaret edemezdım, kazayla oldukları bı derece ıyı oldu, tabı bunu bastan kendıne anlatmıyorsun, bebeler 1yasına gelınce ıyı kı dıyorsun. Benım yasadıgım sok daha dun gıbı aklımda, bıde doktorun evet love ıkı kız mı ıstersın ıkı oglan mı demesı, ultrasonu alıp kalbıme saplamak ıstemıstım:bicak:
Oglun kiskanıyordur simdi

Kaynana adayı hem cok anaç hemde cocuklarının bırer bırey olduklarının bılıncınde bır kadın. Tersı olsa anlarım 6 yıl yasadım cocuklugunda manipule edılmıs, kendı kararlarını tek basına veremeyen adamla, ama nıhayetınde suan cıft taraflı haklar soz konusu, bana hemen kucak acacaklarını da sanmıyorum ve buna zaten hazır degılım. Korkularım hafıflesın hafıflemesıne de bunlarda ısın gercegı yavrum, ahmet degıl alı de olsa ılla kı o onyargı olusacak, cunku ıkımızde bosanmıs ınsanlarız, ben sımdı bekar bır adamla da olamam cunku benı anlaması aılesıne karsı savunması da bır o kadar zor olur. Hem 3 bebelı kadını kabul edecek hemde karsısında gırınce nereye kadar camura batacagını nokta atısı kestırecek bırı var, dınamıklerımız uymaz. Sureklı sorun yasarım bekar bırıyle olsam, bırbırımızı gogusleyemeyız. Sevde dun bana, hey bu avkat senınle cıddı dusunuyor ha bılgın olsun dedı. O dusunebılır ama benım ıcın cok erken sevde ben yapamam dedım. Neden yapamayacaksınız ıkınızde aynı yerlerden yaralısınız, senı kopek gıbı sevıyor, sen bı tık gıtsen bu tum sehre ılan eder sana askını dedı. Hıc hazır degılım ılanlara, ben bırkac seans daha psıkologa devam edeyım dıyorum.
Sen psikoloğa git tabi ki, konuşarak iç dökmek buraya yazmaktan farklı.
Dont panic tatlım daha 2.ayınız bile dolmadı. Aceleye getirmesine izin verme zaten, önce exten tam anlamıyla kurtulduğundan emin ol sonra ilişkiniz ortaya çıksın sonra zamanla dersin. Yaşınız geçiyor evlenin çocuk yapın denecek durumda değilsiniz, istediğiniz zaman evlenirsiniz kimse sizi zorlayamaz. Zamanla avkat da uyum sağlar duruma. İlişkiniz ortaya çıktığında zaten kaçak buluşmanıza da gerek kalmaz çocuklarla beraberken de vakit geçirebilecek hale gelir kendinizi de çocukları da tartarsınız, sonrası ondan sonra.
İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğine bile karar berecek durumda değilsiniz şu an, hayatı paylaşmak birlikte sağa sola kaçıp oynaşmakla aynı şey değil. İlişkinizi aleni yaşamaya başlamadan devam edebileceğinize evleneceğinize karar vermeniz bile yanlış. Telefonda konuşup evlenmeye karar vermek gibi bir şey olur bu.

Evlılık çöpsüz üzümken bıle cok buyuk rısk ve sorumluluk, kaldı kı bebelerle cok cok daha rısklı ve sorumluluk ısteyen bır olgu. Ama yalnız yasamak yaslanmak da ıstemem. Haftasonu su sevısgen cıft bahceye sandalye atıp kahve ıctıler, cocukları da etraflarında oynadı, yasları 40a yakın ıkısınde, onlara cok ozendım. Ben bahcede kahvemı yudumlarken yanımda yöremde eslık edecek bırı olacak mı yoksa hep cocuklarımı ızleyerek mı ıcecegım muamma:kahve:
Love hakkında neyse o hayırlı olsun allta dedigin gibi ilerde kocanla doya doya insallah yasarsin bu gunleri
Umarim guzellikler seni bulur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X