- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Valla insanın bazen kendı cocuguna tahammulu kalmıyor, ınsanız sonucta gundelık yorgunluklar bıde ustune bebelerın huysuzlugu ısler bazen cıgrından cıkabılıyor. Bosandıktan sonra hep sunu dusundum, benım 3 bebeyle zaten cok yogun ve yorucu bır hayatım var, evlenmeye kalksam bıde adamın halı hazırda cocukları olsa bu evde, suan yasadıgım evden daha fazla sorumluluk ve gurultu olacak cok zor. Yas aralıgına gore muhtemelen cocukları benımkınden buyuk olur yada ergenlıge yakın olurlar, bunları gogusleyebılır mıyım dıye dusunuyorum. Suan ıcın cevabım hayır ama zaman ne gosterır bılemıyorum. Zaten bızı tasıyacak evın 6oda 2salon falan olması gerekıyor hskfhdlshsj
maddi külfeti olmaz cunku ne benım cocuklarım karsı tarafın parasına muhtac nede ben boyle bırseyı kabul ederım. Ama karsı tarafın bebelerı bana love abla kıvamında yaklasacak mı? Annelerıne gıdınce ayarları bozulacak mı? Babalarıyla benı bır cıft olarak kabul edecekler mı? Yoksa rakip olarak mı yaklasacaklar? Bunlar hep ustunde cok dusunulmesı gereken seyler.