Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz boş bıraktım, yine kızı everdiniz evereceksiniz haa hanımlar. Ben bir süre hatta belki aylarca yıllarca kahvaltı hazırlayacak sorumluluğu bile olmadan sevişsin isterim alemin marjinali ben miyim ya burda sufle raporu bile geçmeyecek kadar mazbutum ayol :KK70: Çocukları var, düzeni var, mesleği var, güzelliği var, libidosu var, zamanını içinde ne kaldıysa nerden incindiyse onu yaşayarak tepe tepe kullansın, ruhunu tamir etsin.

Ha gelecekte bahçesinde kahve içerken yanında istediği gibi bir erkek olacağı gibi bahçe duvarından gözetleyen yedek meraklısı bile olur bu hatunun hiç şüphem yok :halay:
Seninle aynı kanıdayım canım. Şu an yapılması gereken bu, ne zaman artık bu adamı hep evimde yanımda görmek istiyorum derse o zaman evlenmeli.

Seninle aynı kanıdayım canım. Şu an yapılması gereken bu, ne zaman artık bu adamı hep evimde yanımda görmek istiyorum derse o zaman evlenmeli.
Söylediklerine harfiyen katılıyorum ve evlenince sürekli aynı evde yaşayınca şu an ki gibi full tutku full heyecan olmayacak bence. Yani sürekli aynı evde yaşayıp ilk günkü gibi bunlara devam edilebileceğine ben inanmıyorum. Şuan kaçak göçek olduğu için, araya özlem girdiği için bu kadar dorukta yaşanıyor.

Söylediklerine harfiyen katılıyorum ve evlenince sürekli aynı evde yaşayınca şu an ki gibi full tutku full heyecan olmayacak bence. Yani sürekli aynı evde yaşayıp ilk günkü gibi bunlara devam edilebileceğine ben inanmıyorum. Şuan kaçak göçek olduğu için, araya özlem girdiği için bu kadar dorukta yaşanıyor.
Love da bunların farkında . Sonuçta daha önce evlendi biliyor . Avkat biraz tezcanlı ama yapacak birşey yok 😬

Hepinizi görmeden ayrı ayrı sevıyorum kızlar, kımse bılmıyor derken ulkenın dort bır yanında bırcok kadın bılıyor ılıskımızı :KK53: :21:@Elhan abla ben ıkıncı bır evlılıgı gercekten hazır oldugumda ve gercekten ıstedıgımde yapmak ıstıyorum, ıkıncı bır evlılıgı ex okuzden kacmak ıcın yapmak ıstemıyorum, benı buna ıten sebeplerı ortadan tek tek kaldırıyorum sımdılık. Yagmurdan kacarken doluya tutulmak da var cunku, herkes ıkıncı baharı yasayamayabılıyor her ne kadar yasayan varsa yasayamayan daha beter olanlar da var. Cocuklarım cok kucuk ha uyum saglamaları acısından ıyı olabılır ama benım ve cocuklarıma bırlıkte o eve bır bakıcı ve bır yardımcı da gırecek, ben tek basıma degıl ekıbımle gıdecegım gıdecek olsam. Bunla konusulur elbette avkatcımda bunun farkında ama yıne de suan zamanı degıl, ürküyorum. ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz haklısın dostum ıs orsys gelse saglam karakterdekı her ınsan esını ezdırmez zaten tavrını ortaya koyar ama henuz cok yenı kendımı evlı dusunemıyorum.
Madam Seyyan Madam Seyyan yavrum cok hsklısın ben once dudıslerın hakkını verıp 6yıllık acıgı konsantre sekılde kapatayım da kahveyı bı sekılde ıcerım artık bbg seklınde mı olur yoksa çiftleşme seklınde mı olur onu aman gosterecek

Avkat iyi adam hoş adam ama çat diye evlenilecek adam değil. Benim içime doğan bu.
Şimdi ex sığırın darlaması ve olumlu örnekleri göz önünde bulundurarak kendini ikna sürecine girmen çok olası. Tedirginliğin de bunun farkında olmandan bence.
Bence love güzel bir ritim yakalayacak ancak bir gün evlenmeye karar verirse bu avukatla olmaz gibi. O şimdilik yolunu arayan su gibi. Anda kalın ya, bu hayatı akışa göre yaşamak lazım, yoksa sıkıntı çıkarıyor.

Umutsuz olma, evrene olumşu mesaj gönder. Zamanla her şeye çok daha farklı bakacaksın.

Ben de adamın kısır olduğunu öğrendiğimiz ay hamile kaldım nasıl olsa olmayacak rahatlığından. İlk ay stresten kalmamış meğersem.
İkincide de nasıl olsa ilknay tutmuyor rahatlığı vardı ilk ay tuttu 🤭

Küçük olmaları avantajın oldu. Daha çabuk uyum sağlıyorlar

İstememek ayrı saygı göstermemek ayrı şeyler, oğlun evlendiyse sen de kabulleneceksin, senin koynuna girmiyor seninle aynı evde yaşamıyor. Senin kaynana kuma olarak görmüş seni feriştahı gelse değişmeyecekti bu durum. O adamla evlenen kadının kaderiydi bu, yaşamak sana kısmetmiş. Ayrıca avkatın da iki çocuğu var adam 41 yaşında bu saatten sonra çöpsüz üzüm bulamaz zaten. Önemli olan çocuktu ikinci evlilikti değil zaten uyum sağlamak. Eşlerin birbirini kollaması ezdirmemesi esas, ailem hala eşime eziyet ediyor zaman zaman, ben de veriyorum ağızlarının payını, eşimin onlar tarfından ezilmesine asla izin vermem. Babam geçende eşimi tenhada kıstırıp sizin çocuklar kürt mü türk mü diye sormuş. Duyunca gittim patladım. Çocuklar bu yaşa gelmiş, hala mı soruyorsun dedim. Irk babadan geçer dolayısıyla kürt bu çocuklar ne yapacalsın elimizden mi alacaksın yettin artık unut bunları dedim. Eşim de hepsini duydu. Bunu yapabilmek önemli, haklıya hakkını vereceksin li evlilik zarar görmesin herkes haddini yerini bilsin. Önemli olan istenip istenmemek değil kim ne derse desin hayatbarkadaşımın koşulsuz desteği. Bunu yapamayan adamdan arkana bakmadan kaçacaksın
Eşinizle olan evliliğini övmüştüm zamanında birkaç defa hatırlıyorsan. Şuan daha bir içim ısındı çünkü benim sevgilim de Kürt. Ama ailem pek sıcak bakmıyor maalesef klâsik önyargılar... Evlenirken zorlanmadıniz mı ya da çocuk büyütürken, kültür farkları vs.. Ailelerinize açıklarken?

Avkat iyi adam hoş adam ama çat diye evlenilecek adam değil. Benim içime doğan bu.
Şimdi ex sığırın darlaması ve olumlu örnekleri göz önünde bulundurarak kendini ikna sürecine girmen çok olası. Tedirginliğin de bunun farkında olmandan bence.
Bence love güzel bir ritim yakalayacak ancak bir gün evlenmeye karar verirse bu avukatla olmaz gibi. O şimdilik yolunu arayan su gibi. Anda kalın ya, bu hayatı akışa göre yaşamak lazım, yoksa sıkıntı çıkarıyor.
Hayır benım emın olmadıgım sey avkat degıl kendımım. Bıgun hayatımda kocam olarak bırı olacaksa bu avkat olsun :KK53:

Hayır benım emın olmadıgım sey avkat degıl kendımım. Bıgun hayatımda kocam olarak bırı olacaksa bu avkat olsun :KK53:
Şimdi şöyle ki senin sonlandırmış olduğun evliliğin detaylarını az çok biliyoruz . Ama avukatın sonlandırdığı evliliğe dair bir bilgimiz yok. Yani hemen evlenmek istemesini olumsuz karşılamıyorum. Birde avukat boşanalı uzun bir zaman olmuş onun kafasında evliliğe karşı çok soru işareti olduğunu düşünmüyorum.

Atlantistebiranka Atlantistebiranka Yetişmem biraz zaman aldı aslında konu tazeyken cevaplasam müthiş oldu yetişemiyorum.
Sizin konunuza bakma fırsatımda olabildi. Okudum üzüldüm ama en çok şaşkınım çünkü benim eşiminde kafadan kontak olduğunu düşünüyorum. Maddelerden 1-2-9-11-12 birebir tıpkısının aynısı ama diğerleride gene yüzdeyüze yakın uyum sağlıyor malesef.
3. madde=Eşimin şizofren olmasından şüpheliyim bu yüzden o da annesine ve babasına aşırı bağlı ama en çokda babasına çünkü eşimin beyni babasıdır, onsuz hareket bile edemez.
4. madde=Ailesi ile arasındaki ilişki yalan dolan üzerine kimse kimseye güvenmez. Ailesine başka bişey söyler gelir bana başka bişey söyler
5.madde=Hem anne hemde babasının da şizofren olduğunu düşünüyorum. Babası kesin ama annesi de yılların yıpranmışlığımı yoksa o da mı şizo emin değilim ama kadında normal değil.
6.madde=Tıpkı dediğin gibi ben ağlarken eşim güler, abartıyorsun, büyütüyorsun ooff offf filan yapar.
7.madde=Boşanırken tehdit edecek mi bilmiyorum ama kabullenecek gibi durmuyor bu yüzden pusuya yattım bekliyorum psikiyatrist eşliğinde hareket edeceğim.
8.madde=Toplum içinde rencide etmek demişsiniz evet eşim denk getirse bunuda yapmayı çok seviyor. Helede kendi aileme beni şikayet etmeye bayılır ama bu zamana kadar çok şükür yemedi.
13.madde=çocuk sevgilisi yok eşimde de seviyor gibi yapar ama insan sevgisi yok genel olarak yani yapı itibariyle empati, sevgi, saygı gibi durumları anlayacak durumda değil. Bilinçsiz ve ilk olduğu için gebe kaldım şimdi bebeğim var ama meğersem sırf ona bağımlı olayım diye uğraşmışlar yoksa bebek aşkıyla yanıp tutuşduğundan değil...
14.madde=Bende kendisini doktora yönelttim hemen sıkıntı sende dedi. O zaman birlikte gideceğiz benim korkacak bir şeyin yok dedim böyle kabul etti. Bilmiyorum belkide kabul etti gibi yaptı zamanı gelince öğreneceğim.
15.madde=Ailesi iftira atıyor demişsiniz aynısını bende yaşadım. Oğulcuklarıyla baş etmem zor oldu ve böyle bir rahatsızlıktan hem bilgim az hemde karşılaşmamıştım bu yüzden sinirlerim bozuldu gecelerle günlerce ağlıyordum. Ailesi de kızım sen delisin galiba sürekli ağlıyorsun dedi. Kafamada böylece o görünmez huniyi geçirmeleri son damla oldu zaten.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Dedim ya bu kadar benzemesi hem şaşırttı hem üzdü. En kısa zamanda bu sümsükten kurtulursun inşallah bende bu ruh hastalarından kurtulurumda ruhum temizlenir çünkü baya yorulmuşum.

Siz birbirinize çok iyi geldiniz ve daha da geleceksiniz.Hissediyorum ki,herşey çok güzel olacak.
Avukata bir şans verdiniz.İkinizde mutlumusunuz?Bence evet.Sizce?
Arkadaşınız Sevde çok haklı.Avukatla siz birbiriniz için biçilmiş kaftansınız.
Geçmiş hayat tecrübesi sizde varsa,ondada var.Soru işaretlerinde kendinizi boğmayın.
Bırakın hayat size rağmen değil,sizinle birlikte aksın.:super:

Atlantistebiranka Atlantistebiranka Yetişmem biraz zaman aldı aslında konu tazeyken cevaplasam müthiş oldu yetişemiyorum.
Sizin konunuza bakma fırsatımda olabildi. Okudum üzüldüm ama en çok şaşkınım çünkü benim eşiminde kafadan kontak olduğunu düşünüyorum. Maddelerden 1-2-9-11-12 birebir tıpkısının aynısı ama diğerleride gene yüzdeyüze yakın uyum sağlıyor malesef.
3. madde=Eşimin şizofren olmasından şüpheliyim bu yüzden o da annesine ve babasına aşırı bağlı ama en çokda babasına çünkü eşimin beyni babasıdır, onsuz hareket bile edemez.
4. madde=Ailesi ile arasındaki ilişki yalan dolan üzerine kimse kimseye güvenmez. Ailesine başka bişey söyler gelir bana başka bişey söyler
5.madde=Hem anne hemde babasının da şizofren olduğunu düşünüyorum. Babası kesin ama annesi de yılların yıpranmışlığımı yoksa o da mı şizo emin değilim ama kadında normal değil.
6.madde=Tıpkı dediğin gibi ben ağlarken eşim güler, abartıyorsun, büyütüyorsun ooff offf filan yapar.
7.madde=Boşanırken tehdit edecek mi bilmiyorum ama kabullenecek gibi durmuyor bu yüzden pusuya yattım bekliyorum psikiyatrist eşliğinde hareket edeceğim.
8.madde=Toplum içinde rencide etmek demişsiniz evet eşim denk getirse bunuda yapmayı çok seviyor. Helede kendi aileme beni şikayet etmeye bayılır ama bu zamana kadar çok şükür yemedi.
13.madde=çocuk sevgilisi yok eşimde de seviyor gibi yapar ama insan sevgisi yok genel olarak yani yapı itibariyle empati, sevgi, saygı gibi durumları anlayacak durumda değil. Bilinçsiz ve ilk olduğu için gebe kaldım şimdi bebeğim var ama meğersem sırf ona bağımlı olayım diye uğraşmışlar yoksa bebek aşkıyla yanıp tutuşduğundan değil...
14.madde=Bende kendisini doktora yönelttim hemen sıkıntı sende dedi. O zaman birlikte gideceğiz benim korkacak bir şeyin yok dedim böyle kabul etti. Bilmiyorum belkide kabul etti gibi yaptı zamanı gelince öğreneceğim.
15.madde=Ailesi iftira atıyor demişsiniz aynısını bende yaşadım. Oğulcuklarıyla baş etmem zor oldu ve böyle bir rahatsızlıktan hem bilgim az hemde karşılaşmamıştım bu yüzden sinirlerim bozuldu gecelerle günlerce ağlıyordum. Ailesi de kızım sen delisin galiba sürekli ağlıyorsun dedi. Kafamada böylece o görünmez huniyi geçirmeleri son damla oldu zaten.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Dedim ya bu kadar benzemesi hem şaşırttı hem üzdü. En kısa zamanda bu sümsükten kurtulursun inşallah bende bu ruh hastalarından kurtulurumda ruhum temizlenir çünkü baya yorulmuşum.
Bunu buraya yazmasaydınız keşke. Burası loveitred'in konusu çünkü. Benim konum çok alakasız, onun konusunu taciz etmemek adına uzatmadan bir kere cevap vereyim:
Bu konu çok dallı budaklı, bunu ilk saptayan da benim destek aldığım uzman kişi. Bir de benim buraya yazamadığım çok detay var. Günlüğümü doktora okudum mesela. Bizim ülkenin erkeklerinin çoğu anakuzusu, Mommy issues vakaları yüksek, toksik ebeveyn mağduru aslında. Ben boşanma davasını açalı aylar oldu, son duruşmayı bekliyorum. Biraz bile şüpheniz varsa yardım alın. Bir anda da adım atmadan kurtulamıyorsunuz onu da ekleyeyim. Çünkü uyuşturarak manipüle ediyorlar. Allah yardımcımız olsun.

Eşinizle olan evliliğini övmüştüm zamanında birkaç defa hatırlıyorsan. Şuan daha bir içim ısındı çünkü benim sevgilim de Kürt. Ama ailem pek sıcak bakmıyor maalesef klâsik önyargılar... Evlenirken zorlanmadıniz mı ya da çocuk büyütürken, kültür farkları vs.. Ailelerinize açıklarken?
Benim babam emniyetten emekli çektiğim zorluğu gel sen düşün 😅 eşime potansiyel terörist bile dedi, halbuki adam öğretmen ve ülkesini de gayet seviyor. Ben tanıdım mutlu olacağıma inanıyorum, gelin siz de tanıyın dedim. Annemi yanıma gönderdiler. Sağ olsun eşimin ailesi çok güzel ilgilendi kendini tanıttı, anneme sevdirdiler kendilerini. Yanımdan giderken anneme sordum "bir tek kusur söyle bırakacağım" dedim "yok kusurkarı" dedi. Tamam o zaman ben evleniyorum dedim.(kusur bulsa da evlenecektim o ayrı ama o an onu söylemem gerekiyordu) Annem oradayken daha nişan alış verişine başladık 🤭 ben çok net davrandım, istemeseler de hayır diyemediler. Yalnız babam memlekette dağıtılması gereken davetiyeleri dağıtmadı. Allahtan düğün bayram günü köyde yapıldı da duyan geldi 🤣🤣🤣 hala sindiremiyor babam, boşandım desem üzülmez. biraz direnmek gerekiyor.

Ben zaten çok avrupai bir aileye sahip değilim o yüzden beni yormadı kültür farkı, hatta sıcaklıklarını bağlılıklarını çok seviyorum. İkimiz de eğitimci olduğumuz için çocuk yetiştirmede de sorunumuz yok. Ama Her ailenin iç dinamikleri farklı, eşimin ailesi küçük bir yerde yaşamasına rağmen çok kapalı bir yapıları yok. Çocuklarının çoğu izmirde manisada bize yabancı bir yapılaeı da yok zaten. Maddi açıdan birbirlerinden bağımsızlar, para tek kasada toplansın falan gibi yaptırımları yok, doğuda çok baskındır bu malum. Ben 5 yıl onlarla aynı ilçede yaşadım bunun 3 yılı altlı üstlü oturarak geçti. Yemekleri beraber yedik akşamları çoğunlukla beraber oturduk ama bunlar zor gelmedi bana. Aile yapılarını iyi öğren bdvden dersler çıkar ona göre hareket et, benimkiler kaprisli insanlar değiller sağ olsunlar 2 tane arıza görümce var ama ben çok güzel savuşturuyorum 😁 herkes de huylarını bilip kabullendiğinden bana kimse tavır koymuyor. Şu an hiçbiriyle aynı şehire bile değilim izinden izine görüşüyoruz o yğzden sorun yaşamıyorum. Bir de benim öz kv yok cici kv var ve benden sonra geldi kendisi bu da bir avantaj oldu bana.
Bir uyarım olacak muş ya da adıyamanlıysa iyi düşün çünkü onların geleneleri çok katı, onlarda zorlanırsın.
İyi düşün tart benim evliiğim şahane ama herkesinki böyle olacak diye bir kural yok. Her ilişkinin her ailenin dinamikleri çok faklı

ben isyerinden daliyorum 😂gozumun biri pc bakiyor kulagimda telefon agzim konusuyor ama diger tüm ficudum,bilincim vs hepsi tam teyakkuzda burdayim yinede zor yetisiyorum 😂😂
Bende iş yerinde aralarda bakıyorum bişey yazıcam derken konu değişiyor :confused:

Benim babam emniyetten emekli çektiğim zorluğu gel sen düşün 😅 eşime potansiyel terörist bile dedi, halbuki adam öğretmen ve ülkesini de gayet seviyor. Ben tanıdım mutlu olacağıma inanıyorum, gelin siz de tanıyın dedim. Annemi yanıma gönderdiler. Sağ olsun eşimin ailesi çok güzel ilgilendi kendini tanıttı, anneme sevdirdiler kendilerini. Yanımdan giderken anneme sordum "bir tek kusur söyle bırakacağım" dedim "yok kusurkarı" dedi. Tamam o zaman ben evleniyorum dedim.(kusur bulsa da evlenecektim o ayrı ama o an onu söylemem gerekiyordu) Annem oradayken daha nişan alış verişine başladık 🤭 ben çok net davrandım, istemeseler de hayır diyemediler. Yalnız babam memlekette dağıtılması gereken davetiyeleri dağıtmadı. Allahtan düğün bayram günü köyde yapıldı da duyan geldi 🤣🤣🤣 hala sindiremiyor babam, boşandım desem üzülmez. biraz direnmek gerekiyor.

Ben zaten çok avrupai bir aileye sahip değilim o yüzden beni yormadı kültür farkı, hatta sıcaklıklarını bağlılıklarını çok seviyorum. İkimiz de eğitimci olduğumuz için çocuk yetiştirmede de sorunumuz yok. Ama Her ailenin iç dinamikleri farklı, eşimin ailesi küçük bir yerde yaşamasına rağmen çok kapalı bir yapıları yok. Çocuklarının çoğu izmirde manisada bize yabancı bir yapılaeı da yok zaten. Maddi açıdan birbirlerinden bağımsızlar, para tek kasada toplansın falan gibi yaptırımları yok, doğuda çok baskındır bu malum. Ben 5 yıl onlarla aynı ilçede yaşadım bunun 3 yılı altlı üstlü oturarak geçti. Yemekleri beraber yedik akşamları çoğunlukla beraber oturduk ama bunlar zor gelmedi bana. Aile yapılarını iyi öğren bdvden dersler çıkar ona göre hareket et, benimkiler kaprisli insanlar değiller sağ olsunlar 2 tane arıza görümce var ama ben çok güzel savuşturuyorum 😁 herkes de huylarını bilip kabullendiğinden bana kimse tavır koymuyor. Şu an hiçbiriyle aynı şehire bile değilim izinden izine görüşüyoruz o yğzden sorun yaşamıyorum. Bir de benim öz kv yok cici kv var ve benden sonra geldi kendisi bu da bir avantaj oldu bana.
Bir uyarım olacak muş ya da adıyamanlıysa iyi düşün çünkü onların geleneleri çok katı, onlarda zorlanırsın.
İyi düşün tart benim evliiğim şahane ama herkesinki böyle olacak diye bir kural yok. Her ilişkinin her ailenin dinamikleri çok faklı
Muşluları Kürtler dahil kimse sevmiyor galiba erkek arkadaşım da demişti 😂 Diyarbakırlı kendisi.

Benim babam öyle katı değil fakat bilinçaltlarında var bazen ağzına geleni söylüyorlardı küçükken falan hatırlıyorum. Annem de aşirete gelin gideceksin diye çok korkuyorum deyip duruyor ve çok katı özellikle erkeklerine karşı, beni ezeceklerini düşünüyor ki ben de çok baskın karakterli biri değilim işleri yoluna koyamam genelde kendimi savunmak yerine umursamam ya da çeker giderim. Ondan korkuyor. Erkek arkadaşımın ve benim bakış açımız aynı olaylara zaten klasik bir Türk gibi düşünmüyorum bu konularda ama ister istemez korkularım oluyor. Ailesini net tanımıyorum ama doğuda kız tarafı baba eviyle görüşemez vs. diyenler var. Bir de evlenince değişir mi acaba diyorum; kıskançlık, baskın olmak istemesi vs. Şimdilik bunların sinyallerini almadım tabii hatta oraların hoşuma giden şeyi çok. Beni daha çok koruyup kollaması, çok yardımsever ve cömert olması gibi. Kafamda deli sorular...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X