Atlantistebiranka
Yetişmem biraz zaman aldı aslında konu tazeyken cevaplasam müthiş oldu yetişemiyorum.
Sizin konunuza bakma fırsatımda olabildi. Okudum üzüldüm ama en çok şaşkınım çünkü benim eşiminde kafadan kontak olduğunu düşünüyorum. Maddelerden 1-2-9-11-12 birebir tıpkısının aynısı ama diğerleride gene yüzdeyüze yakın uyum sağlıyor malesef.
3. madde=Eşimin şizofren olmasından şüpheliyim bu yüzden o da annesine ve babasına aşırı bağlı ama en çokda babasına çünkü eşimin beyni babasıdır, onsuz hareket bile edemez.
4. madde=Ailesi ile arasındaki ilişki yalan dolan üzerine kimse kimseye güvenmez. Ailesine başka bişey söyler gelir bana başka bişey söyler
5.madde=Hem anne hemde babasının da şizofren olduğunu düşünüyorum. Babası kesin ama annesi de yılların yıpranmışlığımı yoksa o da mı şizo emin değilim ama kadında normal değil.
6.madde=Tıpkı dediğin gibi ben ağlarken eşim güler, abartıyorsun, büyütüyorsun ooff offf filan yapar.
7.madde=Boşanırken tehdit edecek mi bilmiyorum ama kabullenecek gibi durmuyor bu yüzden pusuya yattım bekliyorum psikiyatrist eşliğinde hareket edeceğim.
8.madde=Toplum içinde rencide etmek demişsiniz evet eşim denk getirse bunuda yapmayı çok seviyor. Helede kendi aileme beni şikayet etmeye bayılır ama bu zamana kadar çok şükür yemedi.
13.madde=çocuk sevgilisi yok eşimde de seviyor gibi yapar ama insan sevgisi yok genel olarak yani yapı itibariyle empati, sevgi, saygı gibi durumları anlayacak durumda değil. Bilinçsiz ve ilk olduğu için gebe kaldım şimdi bebeğim var ama meğersem sırf ona bağımlı olayım diye uğraşmışlar yoksa bebek aşkıyla yanıp tutuşduğundan değil...
14.madde=Bende kendisini doktora yönelttim hemen sıkıntı sende dedi. O zaman birlikte gideceğiz benim korkacak bir şeyin yok dedim böyle kabul etti. Bilmiyorum belkide kabul etti gibi yaptı zamanı gelince öğreneceğim.
15.madde=Ailesi iftira atıyor demişsiniz aynısını bende yaşadım. Oğulcuklarıyla baş etmem zor oldu ve böyle bir rahatsızlıktan hem bilgim az hemde karşılaşmamıştım bu yüzden sinirlerim bozuldu gecelerle günlerce ağlıyordum. Ailesi de kızım sen delisin galiba sürekli ağlıyorsun dedi. Kafamada böylece o görünmez huniyi geçirmeleri son damla oldu zaten.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Dedim ya bu kadar benzemesi hem şaşırttı hem üzdü. En kısa zamanda bu sümsükten kurtulursun inşallah bende bu ruh hastalarından kurtulurumda ruhum temizlenir çünkü baya yorulmuşum.