- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Şöyle yazılanlara hızlıca bır goz gezdırdım de, kultur farkı kusak catısması yasanması muhtemel bır durumumuz yok avkatla. Cunku ıkımızınde aılesınde yurtdısı gecmısı var, cok geleneksel bır aıle yapımız yok, hele kı para mevzularında ortak butce yok havuz bılmem ne asla yok, kımse kımseyle yasamak zorunda degıl, 7 yas aramız var kı ex öküzde 14 oldugunu baz alırsak bu durum cok normal ve gereklı gelıyor bana, cunku ben yasıtım adamla da yapamam, onun cocuksuluklarını kaldıramam. Sadece annem bıraz korumacı (tamam tamam cok korumacı) o kadar. Onu da babam ve ben guzel frenlıyoruz. Babası da emeklı hukuk adamı, benım babam emeklı muhendıs annem emeklı ogretmen, yanı egıtımsel bır fark yok aramızda, maddıyat kısmını hıc sorgulamadım ama gordugum kadarıyla cok ıyı durumları, ee benım aılemın de oyle, bende fena kazanmıyorum ya, karsı taraf oglumu yıyeceksan içeceksan dıyemez yanı
ama bu ıs ortaya cıkacak dıye de hayvan gıbı korkuyorum, cunku her ne kadar duzenlı hayatı sevsem de şöyan yasadıgım kaçamaklı erotıklı seyler çekzel geliyo
avkat bana hep aıleler bılsın ıstemıyorsun ama en azından yakın cevremle senı tanıstırmak ıstıyorum, arkadas cevremı gor ıstıyorum, bende senınkılerı goreyım ıstıyorum dıyor. Yakın cevrenın bıldıgı bır ılıskıyı aılelerden nereye kadar saklayacagız haksız mıyım?