Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araba ağlamıştır vallaha boşa giden ihtirasa. Ama yüklendi yüklendi tüp falan patlamasın aman.
Bu arabaya tüp takmıyolar böbişim, hayvan gibi yakıyor zaten, sus marşa bastıgıma yanıyorum barı karsılıgında baska seyler yansaydı :KK70: :KK8:

google a masaya sinirlenen adam karikaturu yazinca cikan karikatur geldi aklima love avkatta buyuk ihtimal lavaboya yapiyor bunu şöyaann 😂😂😂

Şöyle yazılanlara hızlıca bır goz gezdırdım de, kultur farkı kusak catısması yasanması muhtemel bır durumumuz yok avkatla. Cunku ıkımızınde aılesınde yurtdısı gecmısı var, cok geleneksel bır aıle yapımız yok, hele kı para mevzularında ortak butce yok havuz bılmem ne asla yok, kımse kımseyle yasamak zorunda degıl, 7 yas aramız var kı ex öküzde 14 oldugunu baz alırsak bu durum cok normal ve gereklı gelıyor bana, cunku ben yasıtım adamla da yapamam, onun cocuksuluklarını kaldıramam. Sadece annem bıraz korumacı (tamam tamam cok korumacı) o kadar. Onu da babam ve ben guzel frenlıyoruz. Babası da emeklı hukuk adamı, benım babam emeklı muhendıs annem emeklı ogretmen, yanı egıtımsel bır fark yok aramızda, maddıyat kısmını hıc sorgulamadım ama gordugum kadarıyla cok ıyı durumları, ee benım aılemın de oyle, bende fena kazanmıyorum ya, karsı taraf oglumu yıyeceksan içeceksan dıyemez yanı:KK53: ama bu ıs ortaya cıkacak dıye de hayvan gıbı korkuyorum, cunku her ne kadar duzenlı hayatı sevsem de şöyan yasadıgım kaçamaklı erotıklı seyler çekzel geliyo:KK59::confused:avkat bana hep aıleler bılsın ıstemıyorsun ama en azından yakın cevremle senı tanıstırmak ıstıyorum, arkadas cevremı gor ıstıyorum, bende senınkılerı goreyım ıstıyorum dıyor. Yakın cevrenın bıldıgı bır ılıskıyı aılelerden nereye kadar saklayacagız haksız mıyım?
Bu ilişkiyi hazır olana kadar sen yöneteceksin, nereden baksan en az 2 3 ay daha, adam haklı ama durum sıkıntılı

iki üç ay az degil mi ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz gerçi avkata motor takmissin gibi love bugun he dese gece nikah memurunu yatagindan kaldiracak kivamda ya 😂
Evlenmekten bahsetmiyorum, birlikteliğin bilinmesini sağlamaktan bahsediyorum. Evlilik bence en az 2 3 sene sonra olmalı. Tabi bu kişilere bağlı.

Hepinizi görmeden ayrı ayrı sevıyorum kızlar, kımse bılmıyor derken ulkenın dort bır yanında bırcok kadın bılıyor ılıskımızı :KK53: :21:@Elhan abla ben ıkıncı bır evlılıgı gercekten hazır oldugumda ve gercekten ıstedıgımde yapmak ıstıyorum, ıkıncı bır evlılıgı ex okuzden kacmak ıcın yapmak ıstemıyorum, benı buna ıten sebeplerı ortadan tek tek kaldırıyorum sımdılık. Yagmurdan kacarken doluya tutulmak da var cunku, herkes ıkıncı baharı yasayamayabılıyor her ne kadar yasayan varsa yasayamayan daha beter olanlar da var. Cocuklarım cok kucuk ha uyum saglamaları acısından ıyı olabılır ama benım ve cocuklarıma bırlıkte o eve bır bakıcı ve bır yardımcı da gırecek, ben tek basıma degıl ekıbımle gıdecegım gıdecek olsam. Bunla konusulur elbette avkatcımda bunun farkında ama yıne de suan zamanı degıl, ürküyorum. ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz haklısın dostum ıs orsys gelse saglam karakterdekı her ınsan esını ezdırmez zaten tavrını ortaya koyar ama henuz cok yenı kendımı evlı dusunemıyorum.
Madam Seyyan Madam Seyyan yavrum cok hsklısın ben once dudıslerın hakkını verıp 6yıllık acıgı konsantre sekılde kapatayım da kahveyı bı sekılde ıcerım artık bbg seklınde mı olur yoksa çiftleşme seklınde mı olur onu aman gosterecek
Şu an ilişkinizi iki kişilik yaşıyorsunuz. Zaman içinde başkaları dahil olduğunda bu güzel birlikteliğin olumsuz etkilenmesinden endişe ediyorum sadece... Evliliği aceleye getirmemekte sonuna kadar haklısın. Kendi adıma söylüyorum dışarıdan hani romantik bir film izler mutlu sonla bitmesini istersin ya öyle duygularla yazıyorum. Festival film gibi olmasın ...ben ne izledim la...:KK57:demek gelmiyor içimden. Allah bahtını açık etsin sen ve çocuklarının...:dua: der köşeme çekilirim. :KK200:

Oğlak burcuyum, kuralına göre oynamayı görev bilirim, mantığımın dediğini duygularıma kabul ettirme konusunda çok çabalarım. Onun etkisidir belki
Kaç gündür yorum ve fikirlerinizi okuyorum ya koç ya oglaktir diyecektimki oğlak olduğunuz netleşti☺️çünkü dürüstçe fikirlerinizi paylaşmanız dan bu iki burç arasında kaldım.ama çalışkan ve çabalayan net bir burçtur oglak.koctan ayrılan yinunuzde daha sakin cabalamak bence zira koç burcu kasıp kavurur.bende koçum çok memnunum böyle olmaktan ama biraz sabırlı olsak fena olmaz☺️sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X