- 10 Aralık 2020
- 775
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.303
- 28
Allah hayal kırıklığı yaşatmasınYok kız yaşa değil başka yere bakıyorum ben umarım çabuk farkedılmez ahdkshsjsks![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayal kırıklığı yaşatmasınYok kız yaşa değil başka yere bakıyorum ben umarım çabuk farkedılmez ahdkshsjsks![]()
![]()
![]()
Hayal kırıklıgı yasarsam iki gün kendimi eve kapatcam rahibe gibiAllah hayal kırıklığı yaşatmasın![]()
Farkedilmesine gerek yok, karşındaki çığrından çıkmaya hazır gibi geliyor banaYok kız yaşa değil başka yere bakıyorum ben umarım çabuk farkedılmez ahdkshsjsks![]()
![]()
![]()
Dursun dursun küflenene kadar dursun tabiAma yıne de kenarda durmasın mı![]()
Çok tedirginsen hormonlusunu taktır ama ek yöntemle işin keyfini kaçırma. Sen zaten korunuyordun özel bir şey yapmıyorsun kiOf sorma ek bi korunma yöntemiyle gölgelendirmek de istemiyorum ama düşünmüyorda değilim![]()
Sadece iki günse mesele yok, hayattan kopma da, beklentini çok yüksek tutma da hayal kırıklığı olmasınHayal kırıklıgı yasarsam iki gün kendimi eve kapatcam rahibe gibidepresyon kazagımı da gıyerım dıcem de iş beklemez, okul ayakta
![]()
Off bence alev aldı ortalık da ben kestiremiyorum ne derece yanarımFarkedilmesine gerek yok, karşındaki çığrından çıkmaya hazır gibi geliyor bana
Dursun dursun küflenene kadar dursun tabi
Çok tedirginsen hormonlusunu taktır ama ek yöntemle işin keyfini kaçırma. Sen zaten korunuyordun özel bir şey yapmıyorsun ki
Beklentım yok, ama su ten uyumu ısının aslı astarı var mı, yanı suan duydugum cekım devam edecek mı onu merak edıyorumSadece iki günse mesele yok, hayattan kopma da, beklentini çok yüksek tutma da hayal kırıklığı olmasın
Hayırlı işlerOff bence alev aldı ortalık da ben kestiremiyorum ne derece yanarım![]()
Ay artık ağlıcam amaHayırlı işlersurda azicik kestireyim dedim fotoyu ben kacirdim iyi mi
![]()
İzle ve görOff bence alev aldı ortalık da ben kestiremiyorum ne derece yanarım![]()
Tabi ki var, yalnız ilk zamanlar adrenalinden gerçeği algılama fırsatın olmaz, sonra sonra görürsün diye düşünüyorumBeklentım yok, ama su ten uyumu ısının aslı astarı var mı, yanı suan duydugum cekım devam edecek mı onu merak edıyorum
canımız sağolsunAy artık ağlıcam ama![]()
![]()
Ya ben varlıgından haberdarım ama suan hıssettıgım o cekım ten uyumu mu yoksa anın verdıgı heyecan mı artık neyse onu merak edıyorum, ınsallah gercektırİzle ve gör
Tabi ki var, yalnız ilk zamanlar adrenalinden gerçeği algılama fırsatın olmaz, sonra sonra görürsün diye düşünüyorum
İkisi pekala birbirine dönüşebilir ama çekim olmasa öptüğü zaman irkilir devamı için sabırsızlanmazdın.Ya ben varlıgından haberdarım ama suan hıssettıgım o cekım ten uyumu mu yoksa anın verdıgı heyecan mı artık neyse onu merak edıyorum, ınsallah gercektır![]()
![]()
Ya ben varlıgından haberdarım ama suan hıssettıgım o cekım ten uyumu mu yoksa anın verdıgı heyecan mı artık neyse onu merak edıyorum, ınsallah gercektır![]()
![]()
Benim de ünvde öyle bir flörtüm olmuştu öpüşürdük ama en ufak bir kıpırtı olmazdı kalbimdeYa bence ten uyumu denilen şey muhakkak var ama ilk seferkiler gibi devam etmiyor tabiki. Ben misal eşimle sırf kalbimi yerinden çıkartacak derecede attırdığı için evlenen biriyim. İlk birlikte geçirdiğimiz gecelerde resmen ölüyordum yani şimdi ayrıntı vermeyeyim. Şimdi o kadar değil ama yine heyecanım bitmedi. Eşim baya kilo aldı son zamanlarda ama yine de bana çekici geliyor. Böyle bi çekime kapılıp gidiyor gibiyim... Yani bence bunlar hepp ten uyumu. Belki de aşk bilmiyorum. Bundan önceki sevgilimle aynı odada kalıp öpüşmezdim bile. Hiç çekmiyordu beni.
İkisi pekala birbirine dönüşebilir ama çekim olmasa öptüğü zaman irkilir devamı için sabırsızlanmazdın.
İlk görüşte aska ınanmayanlardanım, zamanla olana ınanıyorum. Suan hoslantıyla heyecanın toplamı ne oluyorsa hıssettıgım o. Örnek vereyim, kalacagım ıcın heyecanlıyım cunku kaybedecegım bırsey yok ve bu merak duygumu tetıklıyor, kırılacak bır kalbım de yok cunku suan o sevgı olusmadı, zamanı var yada yok bılemıyorum. Bu bılınmezlık, yarın ne olacagını kestırememe bende dehset bı adrenalın yaratıyor cok ılgınc degıl mı, bu hıssın adrenalını tetıklemesı? Onun korktugu ne bence bılıyor musunuz, suan ıcın hıssettıgım sey ne ask ne sevgı ee bu da onda güvenli bir hava yaratmıyor,sureklı bıseylerı koruklemesı lazım kı ıstedıgı seylerden bırıne donusebılsın bendekı belırsızlık. Tercıhı asktan yana olur emınım. Bana durup dururken kalbim aşktan göğüs kafesime sıgmıyor love dıyor mesela. O oyle dıyınce hosuma gıdıyor ama bende oyle bırsey olmadıgı ıcın sevıyorum, asıgım dıyemıyorum, amma uzun yazmısım yıneYa bence ten uyumu denilen şey muhakkak var ama ilk seferkiler gibi devam etmiyor tabiki. Ben misal eşimle sırf kalbimi yerinden çıkartacak derecede attırdığı için evlenen biriyim. İlk birlikte geçirdiğimiz gecelerde resmen ölüyordum yani şimdi ayrıntı vermeyeyim. Şimdi o kadar değil ama yine heyecanım bitmedi. Eşim baya kilo aldı son zamanlarda ama yine de bana çekici geliyor. Böyle bi çekime kapılıp gidiyor gibiyim... Yani bence bunlar hepp ten uyumu. Belki de aşk bilmiyorum. Bundan önceki sevgilimle aynı odada kalıp öpüşmezdim bile. Hiç çekmiyordu beni.
Zaten ilk baştaki heyecanın sebebi o belirsizlik bence. Yani misal ilk flörtleştiğimiz zamanlar mesaj sesi duyunca bi kalbim çarpardı. Mesajın eşimden geldiğini görünce sevinirdim. Zamanla insan alışıyor, belirsizlik kalkıyor. Şimdi eşim mesaj atınca çok işim varsa bakmam bile. Nasılsa acil olsa arar yani. Gerçi gün içinde sevgi dolu mesajlar atar kendisi ama ben yazık ediyorum herife neyse...İlk görüşte aska ınanmayanlardanım, zamanla olana ınanıyorum. Suan hoslantıyla heyecanın toplamı ne oluyorsa hıssettıgım o. Örnek vereyim, kalacagım ıcın heyecanlıyım cunku kaybedecegım bırsey yok ve bu merak duygumu tetıklıyor, kırılacak bır kalbım de yok cunku suan o sevgı olusmadı, zamanı var yada yok bılemıyorum. Bu bılınmezlık, yarın ne olacagını kestırememe bende dehset bı adrenalın yaratıyor cok ılgınc degıl mı, bu hıssın adrenalını tetıklemesı? Onun korktugu ne bence bılıyor musunuz, suan ıcın hıssettıgım sey ne ask ne sevgı ee bu da onda güvenli bir hava yaratmıyor,sureklı bıseylerı koruklemesı lazım kı ıstedıgı seylerden bırıne donusebılsın bendekı belırsızlık. Tercıhı asktan yana olur emınım. Bana durup dururken kalbim aşktan göğüs kafesime sıgmıyor love dıyor mesela. O oyle dıyınce hosuma gıdıyor ama bende oyle bırsey olmadıgı ıcın sevıyorum, asıgım dıyemıyorum, amma uzun yazmısım yıne![]()
Zaten aksi bir süreç suan ıcın mumkun degıl, o yuzden rahatım. Tatılı daha bugun dıle getırdı ya bıryerlere kacsak mı dıye. Bende haftaıcı mesai, haftsaonu cocuklar cok zor dedım. Ha bu arada Izmırdekı arkadasımla tatıle cıkmaya karar verdık, mayısın ılk yada ıkıncı haftası ege akdenız neresı olursa yokum. Cunku ex öküz bebeleri 3-4günlüğüne götürmek istiyormus, bakıcı kıza demıs. Ya ben tatıle ancak o zaman cıkabılırım yaz gelıyor ısler cok yogun oluyor love ıle konuscam ama sende geleceksın zaten gıbılerınden. Abla ben tatıl ucretı odeyecek mıyım dıyor bana ahskshsjssj allahım bayılcam su saf tatlışlığa bakZaten ilk baştaki heyecanın sebebi o belirsizlik bence. Yani misal ilk flörtleştiğimiz zamanlar mesaj sesi duyunca bi kalbim çarpardı. Mesajın eşimden geldiğini görünce sevinirdim. Zamanla insan alışıyor, belirsizlik kalkıyor. Şimdi eşim mesaj atınca çok işim varsa bakmam bile. Nasılsa acil olsa arar yani. Gerçi gün içinde sevgi dolu mesajlar atar kendisi ama ben yazık ediyorum herife neyse...
Bence bu kalp çarpıntısı halini devam ettirmenin yolu belirsizliği muhafaza etmek. Daha önce de dedim ya: arada tatillerde birlikte kalmak, arada birbirinin evine gidip gelmek ama ayrı hayatları da muhafaza etmek. 7/24 birlikte olunca, her halini görünce, birlikte yaşamaya alışınca o kalp çarpıntısı nispeten azalıyor. Bu da doğal bir süreç. Böylesinin de keyfi başka yani bildiğiniz konfor alanı. Ama heyecan daha az, adı üstünde konfor alanı. Ben birinci aşamayı tercih ederim vallahiii![]()
İtiraf edeyim bi tık mutlu olmadım degıl, aylardır gormedım arkadasımı ve her sene ılla kı 2gunde olsa bıyere kacıyorduk kızkıza dagıtmayaZaten aksi bir süreç suan ıcın mumkun degıl, o yuzden rahatım. Tatılı daha bugun dıle getırdı ya bıryerlere kacsak mı dıye. Bende haftaıcı mesai, haftsaonu cocuklar cok zor dedım. Ha bu arada Izmırdekı arkadasımla tatıle cıkmaya karar verdık, mayısın ılk yada ıkıncı haftası ege akdenız neresı olursa yokum. Cunku ex öküz bebeleri 3-4günlüğüne götürmek istiyormus, bakıcı kıza demıs. Ya ben tatıle ancak o zaman cıkabılırım yaz gelıyor ısler cok yogun oluyor love ıle konuscam ama sende geleceksın zaten gıbılerınden. Abla ben tatıl ucretı odeyecek mıyım dıyor bana ahskshsjssj allahım bayılcam su saf tatlışlığa bak![]()
temalı otele götürecekmıs sızı daha ne ıstıyosun dedım, abla ben cocuk muyum dıyor ahdkshsjsj
neyse avkat bı tık bozuldu cunku onun yaz tatılıyle benımkı denk gelmıyor
![]()
Ha şöyle yıllardır kafan rahat yapamadıklarını yap önce sırayla, üstünden at birikmiş kalmış ne varsa, gözünü seveyim. Evlilik boşanacak kadar boğucu gitmese dahi öyle ya da böyle kadını kısıtlayan bir müessese. Kimse yapmasa kendimiz kısıtlıyoruz peşin peşin kendimizi, evde huzur olsun diye ya da çocuk olduktan sonra biraz da mecburiyetle. Avukat bey ya da başkası, kimse şimdi yakın gelecekte sevgisiyle bile boğmasın seni inşallah. Gerçi sen göründüğü kadarıyla benden kat kat netsin, gerektiğinde atarlı giderlisin sana güvendim dudiş girl ama bu hafta ben de 40 yaşına girmiş 7 yıllık evli bir Fahriye abla modeli olarak gazı vereyim dedim. Avukatın hali tavrı, olaya girişi, sabırsızlığı, romantizmi eşimin hallerine çok benziyor. Ha ben hala mutluyum, şikayetçiyim denemez ama o yaldır yaldır tutku paketi kıskançlıksız, yer yer asabiyetsiz, fırtınasız da pek satılmıyor galiba. O yüzden bu belirsizlik, ortada kırılacak kalp kalmamış olması falan şu an çok iyi keyfini çıkar. Avkatın burcunu da ben hala anlamadım bu arada, bir oğlak lafı geçiyor bir aslan soruluyor falan. Benim eşim aslan burcu.İtiraf edeyim bi tık mutlu olmadım degıl, aylardır gormedım arkadasımı ve her sene ılla kı 2gunde olsa bıyere kacıyorduk kızkıza dagıtmaya![]()