Oğlak ama yükseleni aslan. Kımseyı kırılacak kadar hayatımın merkezıne koymayı dusunmuyorum. Avkatla takılmıyorum ama hesap verecek kadar da cıddı degılım. O bendekı ınce cızgıyı anladı bence, ozellıkle su son konusmamdan. Yani hiçbir baglayıcılıgım yok, bencilim, önce ben. O da bunu gördü. Suan ki dur kacırmayayım halleri de bundan. Isterse kacsın o da umrumda degıl. Uzerımde cok pıs bı bosvermıslık var. Daha ben bosanmanın tozlarını atıyorum ya, o bu kadarına bıle ıkna olduguma dua etmelı, cunku hıssıyatını bırak sayısal olarak bıle cok erken bırını hayatıma almak ıcın, neyse olan oldu. Olmazsa da ınceldıgı yerden kopar. Ama boyle bıyere ve bırıne aıt olmadan bütün olusturabılmek cok guzelmıs, ne yalan soyleyeyım hosuma gıdıyor. Sımdı sevgılılık kısvesı altında ıste gıdemezsın gıtmemelısın atarı yapamaz bana, yemem yani. Dünkü cocuk degılım, o da degıl. Off onda bu anlattıklarımın otesınde bısey var ama cozemıyorum, nasıl tanımlayabılecegımı de bılmıyorum. Sankı ortamını bulsa ıcınden kıskanclıktan geberecek bırı cıkacak, ablukaya almıyor gıbı duruyor, cool takılmaya calısıyor, ya ben hayatımdakı kadını kısıtlamam edasında ama dedım ya tuhaf bısey varmıs gıbı hıssedıyorum. Ama o sınırı cızebıldıgım ıcın de rahatım. Ben bu ara kendımı ıfade etmekte zorlanır oldum, bı tutukluluk halı mevcut