• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ne bileyim kiz aklıma geldi yalan yok 😁niye oyle dion bu arada tabiki yasadiğin zorluklar vardir ama biz simdi burda hep janjanlı kısımları konusuyoz ondan etkilenmiş olabilir ben etkilendim mesela bune dedim leyla kalk heyacnlı biseyler yap bırak brokoliyi hayat mi bu 😂
Evet 6yıl öküzle evlı kalınca ınsan bıraz da janjanlı kısma gecmek ıstıyor, o da mukafatı olsun ama kımse ozenmesın yanı suan guluyoruz fakat surec cok yıpratıcı

Evet 6yıl öküzle evlı kalınca ınsan bıraz da janjanlı kısma gecmek ıstıyor, o da mukafatı olsun ama kımse ozenmesın yanı suan guluyoruz fakat surec cok yıpratıcı
Valla zor tabiki ama sevdik seni anlatilacak sorunlarin olmaz inş da hep boyle seviyeli denk huzurlu devam eder yaa valla ben oyle gidecekmiş gibi hissediyorum nedense 😉

Kız soruyu yarım cevaplamısım, dustan cıkmıstım da kremlenıyodum adhskshsj
Avkat o zaman bosanmıstı yanı sadece cocukları vardı dugunde, bızım aynı karede pozumuz bıle var bılıyomuydun bılmıyodun ogrendın sımdı adhslshsjsj :KK70:
Anlatsan roman olur love 😂 nerden nereye yaa 😋 o zamanlar aklının ucundan geçmezken şimdi ver davulu çal darbukayı 🤪

Valla zor tabiki ama sevdik seni anlatilacak sorunlarin olmaz inş da hep boyle seviyeli denk huzurlu devam eder yaa valla ben oyle gidecekmiş gibi hissediyorum nedense 😉
Insallah bakalım evlenecem vermezlerse kacacam demeyeyım de fılmın sonunda ahdkshsksj :KK70: :KK70::KK53:

Anlatsan roman olur love 😂 nerden nereye yaa 😋 o zamanlar aklının ucundan geçmezken şimdi ver davulu çal darbukayı 🤪
Len neden acıyosun boyle konuları sımdı cay6 arkadas damlayıp, 'ya love, o konuyu merakımdan adamın yanına yatamadım, gecmısınden bı lınk atar mısın' dıcek ahdkshsksks :KK53: :KK70:

Bu da burda dursun beeelki hatirlatirim sana ilerde 😂 ay gerçi sanki büyüsü bozulacak evlenince korkman normal senin tabirinle beyle çakgel 😁
Çekzel kız çakgel degıl adhsksh :KK53:anlam kayması olmasın zemocan zabağnan fırcalar valla virgül kullanmamıssın dıye:KK53::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X