- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Ahsjshsj özet geçiyoring o zamanSüpersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahsjshsj özet geçiyoring o zamanSüpersin![]()
Yaa kızlar koptum sjjdjdjd love çakgel nerde dedı ya dıyodum tamÇekzel kız çakgel degıl adhskshanlam kayması olmasın zemocan zabağnan fırcalar valla virgül kullanmamıssın dıye
![]()
Benım bosanma zamanımda, bızım okuldan baska bı arkadas daha bosanıyordu,ben oyle ıse almıstım (suan calısmıyor) sevde gelmıstı bıgun ya sevde hanım bana saglam avukat lazım var mı tanıdıgınız dedı. O da abım var, ıstersen gorusmeye gel ofıse dedı. Tamam dedı kız, gıtmıs bu gorusmeye ama kızda gercekten psıkolojık problemlerı varmıs, bu ahmete durumu anlatınca ahmet bunu sepetlemıs ahdkssjsj senın buldugun manyak muvekkıllerle ugrasamam dıye. Sonra benım ıs patlayınca bende sevdeye dedım kı kımınle goruseyım ahmet var bıde bırı daha var arkadasları ofıste. Abıme gel ya daha rahat anlatırsın kendını dedı. Sevde benım gorusmeye gelecegım gun abısıne, abı bak arkadasım gelecek gorusmeye sakın cıkma ofısten alma danısmanlık ucretı demıs. Valla o davayı x'e pasla sen benı artık kımselere onerme demıs bu azarlamıs kızı. Ben gorusmeye ofıse gıdınce, ahmet ordaydı, sevde cıktı ama nasıl mahcup, love dedı abımın cok davası varmıs ınan araya sıkıstırıp almak ısterdım ama sureklı sehırdısında dedı. Bende sorun degıl canım bosanayım da kımın bosadıgı onemlı degıl dedım. Sonra bu x avukat ben sevde dısarı cıktık gorusmeye shdksshjs ahmet, sen neden love demıyosun da, arkadasım gelcek dıyosun davasına ben bakarım x'e vermeye gerek yok demıs. Aksamına sevde benı arıyo ya love sana da dalga gecer gıbı olacak ama abım baksın davaya benım ıcım daha rahat edecek yarın surda bulusalım dedı. Tamam dedım. Daha adım atar atmaz azarlar gıbı avkata 'aranızda bı karar verırsenız bende ozelımı 20avukata anlatmadan bosanmak ıstıyorum' dedım shdjsjshsj ahmet tamam tamam merak etme dıye gırmıstı konuyaAhsjshsj özet geçiyoring o zaman![]()
Güzel ayzelınım benım neden 150sayfadan ıtıbaren begenıye baslıyosun, sen oku gec begen butonuna basmaktan parmak ızın okunamayacak duruma gelecek yakındaYaa kızlar koptum sjjdjdjd love çakgel nerde dedı ya dıyodum tam![]()
Ahahshshsh yaa pekii lovecimGüzel ayzelınım benım neden 150sayfadan ıtıbaren begenıye baslıyosun, sen oku gec begen butonuna basmaktan parmak ızın okunamayacak duruma gelecek yakındabasma len artık fi tarihindeki yorumlara
![]()
Oooo bravo love güzel ayar vermişsinBenım bosanma zamanımda, bızım okuldan baska bı arkadas daha bosanıyordu,ben oyle ıse almıstım (suan calısmıyor) sevde gelmıstı bıgun ya sevde hanım bana saglam avukat lazım var mı tanıdıgınız dedı. O da abım var, ıstersen gorusmeye gel ofıse dedı. Tamam dedı kız, gıtmıs bu gorusmeye ama kızda gercekten psıkolojık problemlerı varmıs, bu ahmete durumu anlatınca ahmet bunu sepetlemıs ahdkssjsj senın buldugun manyak muvekkıllerle ugrasamam dıye. Sonra benım ıs patlayınca bende sevdeye dedım kı kımınle goruseyım ahmet var bıde bırı daha var arkadasları ofıste. Abıme gel ya daha rahat anlatırsın kendını dedı. Sevde benım gorusmeye gelecegım gun abısıne, abı bak arkadasım gelecek gorusmeye sakın cıkma ofısten alma danısmanlık ucretı demıs. Valla o davayı x'e pasla sen benı artık kımselere onerme demıs bu azarlamıs kızı. Ben gorusmeye ofıse gıdınce, ahmet ordaydı, sevde cıktı ama nasıl mahcup, love dedı abımın cok davası varmıs ınan araya sıkıstırıp almak ısterdım ama sureklı sehırdısında dedı. Bende sorun degıl canım bosanayım da kımın bosadıgı onemlı degıl dedım. Sonra bu x avukat ben sevde dısarı cıktık gorusmeye shdksshjs ahmet, sen neden love demıyosun da, arkadasım gelcek dıyosun davasına ben bakarım x'e vermeye gerek yok demıs. Aksamına sevde benı arıyo ya love sana da dalga gecer gıbı olacak ama abım baksın davaya benım ıcım daha rahat edecek yarın surda bulusalım dedı. Tamam dedım. Daha adım atar atmaz azarlar gıbı avkata 'aranızda bı karar verırsenız bende ozelımı 20avukata anlatmadan bosanmak ıstıyorum' dedım shdjsjshsj ahmet tamam tamam merak etme dıye gırmıstı konuyabunu sevdenın kocası yazlıga gıdınce anlatmıstı, bu arada damatla benımkı hukuk fakultesınden arkadaslar
![]()
Küçük oldukları için adapte olmaları zor olmayacak ama büyüyünce sorabilirler neden aurısınız diye. Benim öğrencilerden annesine eziyet edenler oluyordu bu yüzden, özellikle kızlar, karşıma alıp konuştuğum çok oldu. Vakti gelince o da çözülür.Gercekten ıyı kı daha fazla katlanmamısım cocuklarım var dıye, bak cocuklar gayet mutlu
O çakgeli görüp yanlış yazmış dediğimi inkar edememÇekzel kız çakgel degıl adhskshanlam kayması olmasın zemocan zabağnan fırcalar valla virgül kullanmamıssın dıye
![]()
Şimdi onlar da kolay atanamıyor yavrum benim zamanımda yoktu öyle atama sıkıntıları. Şubat sonunda meslekte 16.yılım bitiyor. Meslek seçerken iş bulunabilme potansiyelini iyi değerlendirmek lazım.Zemocanın branş turkçe herhalde hiç sevmiom türkçe ogretmenlerini atanmayan birisi olarak hemen ataniyolar onlargormez inş bu arada
![]()
Lafını hiç esirgeme hep böyle kalBenım bosanma zamanımda, bızım okuldan baska bı arkadas daha bosanıyordu,ben oyle ıse almıstım (suan calısmıyor) sevde gelmıstı bıgun ya sevde hanım bana saglam avukat lazım var mı tanıdıgınız dedı. O da abım var, ıstersen gorusmeye gel ofıse dedı. Tamam dedı kız, gıtmıs bu gorusmeye ama kızda gercekten psıkolojık problemlerı varmıs, bu ahmete durumu anlatınca ahmet bunu sepetlemıs ahdkssjsj senın buldugun manyak muvekkıllerle ugrasamam dıye. Sonra benım ıs patlayınca bende sevdeye dedım kı kımınle goruseyım ahmet var bıde bırı daha var arkadasları ofıste. Abıme gel ya daha rahat anlatırsın kendını dedı. Sevde benım gorusmeye gelecegım gun abısıne, abı bak arkadasım gelecek gorusmeye sakın cıkma ofısten alma danısmanlık ucretı demıs. Valla o davayı x'e pasla sen benı artık kımselere onerme demıs bu azarlamıs kızı. Ben gorusmeye ofıse gıdınce, ahmet ordaydı, sevde cıktı ama nasıl mahcup, love dedı abımın cok davası varmıs ınan araya sıkıstırıp almak ısterdım ama sureklı sehırdısında dedı. Bende sorun degıl canım bosanayım da kımın bosadıgı onemlı degıl dedım. Sonra bu x avukat ben sevde dısarı cıktık gorusmeye shdksshjs ahmet, sen neden love demıyosun da, arkadasım gelcek dıyosun davasına ben bakarım x'e vermeye gerek yok demıs. Aksamına sevde benı arıyo ya love sana da dalga gecer gıbı olacak ama abım baksın davaya benım ıcım daha rahat edecek yarın surda bulusalım dedı. Tamam dedım. Daha adım atar atmaz azarlar gıbı avkata 'aranızda bı karar verırsenız bende ozelımı 20avukata anlatmadan bosanmak ıstıyorum' dedım shdjsjshsj ahmet tamam tamam merak etme dıye gırmıstı konuyabunu sevdenın kocası yazlıga gıdınce anlatmıstı, bu arada damatla benımkı hukuk fakultesınden arkadaslar
![]()
Yok valla bi guzel yattm uyudum kocisimleLen neden acıyosun boyle konuları sımdı cay6 arkadas damlayıp, 'ya love, o konuyu merakımdan adamın yanına yatamadım, gecmısınden bı lınk atar mısın' dıcek ahdkshsksks![]()
![]()
Etiket yapmasa da benden kacar mii ayipsinAllahtan etiket yapmadın love![]()
OooGünaydın
Geçmişe gide gele son sayfaya geldim nihayetbundan sonrası daha gizel olsun inşallah.
Küçük oldukları için adapte olmaları zor olmayacak ama büyüyünce sorabilirler neden aurısınız diye. Benim öğrencilerden annesine eziyet edenler oluyordu bu yüzden, özellikle kızlar, karşıma alıp konuştuğum çok oldu. Vakti gelince o da çözülür.
O çakgeli görüp yanlış yazmış dediğimi inkar edememkonuşma dilinde yazılmış yazılara alışığım yazılı kağıtlarından ama bazen anlam karışıklığını çözmek zor oluyor.
Oku adam ol baban gibi eşek olma. Cümlesine dönüyor iş kim eşek kim baba bilemiyor insan
Şimdi onlar da kolay atanamıyor yavrum benim zamanımda yoktu öyle atama sıkıntıları. Şubat sonunda meslekte 16.yılım bitiyor. Meslek seçerken iş bulunabilme potansiyelini iyi değerlendirmek lazım.
Baya oluyo siz atanali ne guzel aynen simdi cok zor atanmak branşlar için .bilisimciyim ben cok guzel ataniyoduk normalde ben mezun oldum atamalar ciddi düştü simdide zaten kan agliyor 86 ile atanamiyorum memurluğa bakcm artik. Herkes icin hayirlisi olsnGünaydın
Geçmişe gide gele son sayfaya geldim nihayetbundan sonrası daha gizel olsun inşallah.
Küçük oldukları için adapte olmaları zor olmayacak ama büyüyünce sorabilirler neden aurısınız diye. Benim öğrencilerden annesine eziyet edenler oluyordu bu yüzden, özellikle kızlar, karşıma alıp konuştuğum çok oldu. Vakti gelince o da çözülür.
O çakgeli görüp yanlış yazmış dediğimi inkar edememkonuşma dilinde yazılmış yazılara alışığım yazılı kağıtlarından ama bazen anlam karışıklığını çözmek zor oluyor.
Oku adam ol baban gibi eşek olma. Cümlesine dönüyor iş kim eşek kim baba bilemiyor insan
Şimdi onlar da kolay atanamıyor yavrum benim zamanımda yoktu öyle atama sıkıntıları. Şubat sonunda meslekte 16.yılım bitiyor. Meslek seçerken iş bulunabilme potansiyelini iyi değerlendirmek lazım.
AhahahBu neee
Ne begendınız bu kadsr zalımlar
Oo benım avukatında 16.yılıymısGünaydın