• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen yapamazsın bellı zamanları var, ıyı arastır, dehset yumurta kalıtesını arttırıyo. Gecen bı arkadasa da onerdım, ama sonrasında sevısmeyı unutmayın ha duzenlı seks kullandıgın kurler kadar onemlı :KK16: :dondurma:ha bu arada wonder woman sevıyo musun yaa ben ıkıncıyı beklıyodum koronadan dolayı vızyona gırmedı, bekledıgım bıkac fılm vardı sınema da yalan oldu:kızgın:
Severim tabi, fantastik, sci-fi, kahramanlar, yok cadilar, gelsin vampirler, kurtadamlar herseyi severim ben🤓

Hani be ben nıye gormedım lünkle:dondurma:

Bıkınılerı ekran fotosu yaptım ahdskshsksj offf zafere gıden yolda çile yemın ederım su dıyet:KK51::olamaz:
Al benden de o kadar ya bugün bi dilim baklava yiyeyim dedim 300 kalori nedir arkadaş kokladim biraktım bizimkilere yedirdim kalinca yiyecem cunku biliom 😁 seninki cok degil ya 5 verirsin hemen yani inş yaza daha var 😉

Bu eskı konusu be eklememı yapmıs

Al benden de o kadar ya bugün bi dilim baklava yiyeyim dedim 300 kalori nedir arkadaş kokladim biraktım bizimkilere yedirdim kalinca yiyecem cunku biliom 😁 seninki cok degil ya 5 verirsin hemen yani inş yaza daha var 😉
Baklava demeyeydın ıyıydı, kırmızı cızgım baklava :kızgın: :olamaz:

Yüzüğün çok yakışmış güle güle kullan. Ben de yarın bi yüzük alayım diyorum ama alyans mı alsam tamtur alsam karar veremedim kaç zamandır :KK69::KK37:

Yüzüğün çok yakışmış güle güle kullan. Ben de yarın bi yüzük alayım diyorum ama alyans mı alsam tamtur alsam karar veremedim kaç zamandır :KK69::KK37:
Alyans derken? Evlı degılsen neden alyans, evlıysen neden alyans, kısacası neden alyans:KK70:

Güzel soru. Evliyim alyansım dar geliyo pekte beğenmiyorum yenisini mi alsam dedim ama tamturun da zerafeti kafamı karıştırıyor:dondurma:
Haa annadım sımdı. Ee ozaman bence tamtur bı alyans cesıdı degıl, sen once alyansı al sonrs tamtura gecersın nassı fıkır ama :KK8: :dondurma:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X