- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Dünya kucuk degıl kız yaşlıların hepsı aynı hastaneye gıdıyorEeee dünya küçük![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünya kucuk degıl kız yaşlıların hepsı aynı hastaneye gıdıyorEeee dünya küçük![]()
Aradım cunku babamla aynı hastanede degıl doktorum, ben bi kontrole geleyım ya diye, love, lekelenme yapması gayet normal hayır spıralınde kayma falan da yok, sen bosanınca ustune bekar anne tedırgınlıgı gelmiş ama cok huzursuz hıssedıyorsan gel dedı, yarın zabağnan gidecem 4. Bebe istemiyorum shdkshsjsjs
Çok iyi yaparsın, güven duygusu her şeyden önemlidirAradım cunku babamla aynı hastanede degıl doktorum, ben bi kontrole geleyım ya diye, love, lekelenme yapması gayet normal hayır spıralınde kayma falan da yok, sen bosanınca ustune bekar anne tedırgınlıgı gelmiş ama cok huzursuz hıssedıyorsan gel dedı, yarın zabağnan gidecem 4. Bebe istemiyorum shdkshsjsjs![]()
Evet risk alacak durumda değilimÇok iyi yaparsın, güven duygusu her şeyden önemlidir
Sağal canım, nasıl yanı, ıkımızı bır arada mı?Baban icin çok sevindim tekrar geçmis olsn. Annesiyle babası gordü mu sizi love ?
Geçmiş olsun gözünüz aydın aynı zamandaOhhh evet kızlar oynamasına az kalmıs ama oynamamıs, dr ıstırahat verdı sukurler olsun
Sagol böbişim valla cok sevındırık oldukGeçmiş olsun gözünüz aydın aynı zamanda![]()
Ay ben yanlış anladim siz birlikteyken sandım aynenSağal canım, nasıl yanı, ıkımızı bır arada mı?
Yok artık, tabıkı gormedıler goremezlerde, ınsanlar kalp krızımı gecırsınler kızAy ben yanlış anladim siz birlikteyken sandım aynen
Doğum günü hediyem, bi yüzük takıldı ama o yüzük bu yüzük değil
Eşim de sevgiliyken hediye olarak yüzük almıştı. 6 ay sonra gerçek yüzük taktık. Bilmem anlatabildim miDoğum günü hediyem, bi yüzük takıldı ama o yüzük bu yüzük değil![]()
![]()
Goreydiler eyydi bize malzeme çıkardıYok artık, tabıkı gormedıler goremezlerde, ınsanlar kalp krızımı gecırsınler kıztellioğullarıyla seferoğulları karısır vallahi
ay bi an hayal edemedim
![]()
Hayır evlenmeyi düşünmüyorum, öyle bi konu geçer gibi oldu ama nöö tatlımEşim de sevgiliyken hediye olarak yüzük almıştı. 6 ay sonra gerçek yüzük taktık. Bilmem anlatabildim mi![]()
Leyloş acil ilaçlarını al yine hayal görüyosun shskdhskGoreydiler eyydi bize malzeme çıkardışaka tabi ama zamani gelince o da olacak kız ne var bunda
![]()
Niyetini belli ettiysen sorun yok o zamanHayır evlenmeyi düşünmüyorum, öyle bi konu geçer gibi oldu ama nöö tatlım![]()
![]()
Ya bende istemeden hep bi evlilik düşünüyom sanırsam love özürLeyloş acil ilaçlarını al yine hayal görüyosun shskdhsk![]()
Yüzüne tokat gibi çarptım sen ne diyosunNiyetini belli ettiysen sorun yok o zaman![]()