• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O Osirius çok sevindim babanın iyi olmasına. Geçmiş olsun tekrardan. Bu arada sen kendi doktoruna gittin mi? Yarın dudiş olur molur spiralden emin olaydın 🙈
Aradım cunku babamla aynı hastanede degıl doktorum, ben bi kontrole geleyım ya diye, love, lekelenme yapması gayet normal hayır spıralınde kayma falan da yok, sen bosanınca ustune bekar anne tedırgınlıgı gelmiş ama cok huzursuz hıssedıyorsan gel dedı, yarın zabağnan gidecem 4. Bebe istemiyorum shdkshsjsjs :KK53:

Aradım cunku babamla aynı hastanede degıl doktorum, ben bi kontrole geleyım ya diye, love, lekelenme yapması gayet normal hayır spıralınde kayma falan da yok, sen bosanınca ustune bekar anne tedırgınlıgı gelmiş ama cok huzursuz hıssedıyorsan gel dedı, yarın zabağnan gidecem 4. Bebe istemiyorum shdkshsjsjs :KK53:
Çok iyi yaparsın, güven duygusu her şeyden önemlidir

Baban icin çok sevindim tekrar geçmis olsn. Annesiyle babası gordü mu sizi love ?

Ay ben yanlış anladim siz birlikteyken sandım aynen
Yok artık, tabıkı gormedıler goremezlerde, ınsanlar kalp krızımı gecırsınler kız :KK53: tellioğullarıyla seferoğulları karısır vallahi:KK70:ay bi an hayal edemedim:olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X