• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee ikeadan o kadar mum aldık, herhalde elektrık kesıntısı ıcın bekletmez kenarda :KK53:of yükseltmeyin çıtayı zaten heyecanlıyım :KK70:
Sana sarılıp koklamanın en kibar ve zekice yolunu bulmuş adamdan bahsediyoruz. Bizde çıta çok yüksek ama sen naif düşün 😅
Ayy herkes seviyo galiba ve bence en uzun süreni oyle oluyo bide tv karsisinda fln spontane gelişeni de bak iyidir bide küsken barışinca da cok verimli oluyo aayyy bideler bitmez bende 😅
Ne güzel işte, bitmesin zaten 😉

Sana sarılıp koklamanın en kibar ve zekice yolunu bulmuş adamdan bahsediyoruz. Bizde çıta çok yüksek ama sen naif düşün 😅

Ne güzel işte, bitmesin zaten 😉
Ben suan dusunemıyorum cunku okul ana baba gunu, cuma ya valla veli servis görmekten kuscam artık :kahve: ben ki daha evden cıkmadan ıctıgım kahveyle duruyorum, uc tane soyledım ucunu de ıcemeden sogudu.

Ben suan dusunemıyorum cunku okul ana baba gunu, cuma ya valla veli servis görmekten kuscam artık :kahve: ben ki daha evden cıkmadan ıctıgım kahveyle duruyorum, uc tane soyledım ucunu de ıcemeden sogudu.
İdarecilik zor iş, hele küçük çocuklarsa, allah kolaylık versin ama bi karnını doyursan iyi olur. Yok mu balacak müdür yardımcısı falan, müdür dediğin oturup iş buyurur

Aynı müziği açıp hadi birlikte yapalım der mi ki 😉
O dansı kastetmedım zemocan, bırlıkte ettıgımız dansı demek ıstedım shdkdhsk beaurıful lıar da beyonce yerıne avkatı hayal edemıyorum sdhslsjsj :KK70: :KK53: nöö nöö çık ordan:KK53:

İdarecilik zor iş, hele küçük çocuklarsa, allah kolaylık versin ama bi karnını doyursan iyi olur. Yok mu balacak müdür yardımcısı falan, müdür dediğin oturup iş buyurur
Var ama yetısmıyor kı, yaz okulu kayıtları var ya, sımdı bıde pandemıden dolayı oyun grubu olayı cok arttı ek sınıf muhabbetıne tadilat var işte o cok yordu benı. Sureklı oraya kos buraya kos, sureklı naklıyecıler gelıyor esyalar ıcın, kahvaltı yapmıstım, oglen yemegı yıyemedım daha ıstemedım de fındık fıstık gecıstırdım ustune de bı yesıl elma ve cok az peynır attım onunla ıdare edıyorum

O dansı kastetmedım zemocan, bırlıkte ettıgımız dansı demek ıstedım shdkdhsk beaurıful lıar da beyonce yerıne avkatı hayal edemıyorum sdhslsjsj :KK70: :KK53: nöö nöö çık ordan:KK53:
Ben instagramda gördüğü dansı kastetmiştim ama olsun farketmez 😂 siz dans edin tür sorun değil 😉

Var ama yetısmıyor kı, yaz okulu kayıtları var ya, sımdı bıde pandemıden dolayı oyun grubu olayı cok arttı ek sınıf muhabbetıne tadilat var işte o cok yordu benı. Sureklı oraya kos buraya kos, sureklı naklıyecıler gelıyor esyalar ıcın, kahvaltı yapmıstım, oglen yemegı yıyemedım daha ıstemedım de fındık fıstık gecıstırdım ustune de bı yesıl elma ve cok az peynır attım onunla ıdare edıyorum
Bunlar da öğün sayılır idare eder. Çabuk bitisin düzenlemeleriniz inşallah.

Insallah. Ikı dırhem bı cekırdek ıse gıdıyorum cıkarken ıbrahım tatlıses gıbıyım toz kır pasak ahdksjsjssk:KK70::KK53:
Bütün öğretmenler aynı, idareci olmak değiştirmiyor, hepimiz pislik içinde dönüyoruz, mesleğimiz kolay değil.
Cıkmama 1saat kadar kaldı, daha bebelerı bırakcam:KK51::ruh:
Telaşa hiç gerek yok. Bebeleri bırak yerine eni konu hazırlan, gitmek için hiç acele etme, duşunu al, dinlen öyle git. Bu arada o da gereken hazırlıkları yapıversin. Bekletmek iyidir bazen

Bütün öğretmenler aynı, idareci olmak değiştirmiyor, hepimiz pislik içinde dönüyoruz, mesleğimiz kolay değil.

Telaşa hiç gerek yok. Bebeleri bırak yerine eni konu hazırlan, gitmek için hiç acele etme, duşunu al, dinlen öyle git. Bu arada o da gereken hazırlıkları yapıversin. Bekletmek iyidir bazen
Ha bide iş alımları var yemın edıyorum ünv mezunu olduklarına ınanamıyorum, hıc mı staj yapmadınız demek gelıyor ıcımden. Gelenlerının cogunun ılk ıs deneyımlerı degıl ona da cok gerıldım bugün, bana plana mı baglı kalıyoruz dıyen ogretmen denk geldı bugün :işsiz: :KK51: 5 yaş grubuna saklambac, oyun hamuru oynatacak sanırım gun boyunca:kızgın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X