Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşi eve taşımamak yasak gibi bir şey. Yani evdeyken de iş geliyor ve ulaşılamıyor olmak ciddi sicil bozan bir şey... Mesela sabah pikniğe gidelim diye çıktık. Acil iş çıktı ve geri döndüm. Ha şimdi işim bitti. Bir saniye rahat yok yani. Cuma çıkarken hafta sonu da şunu hallediverin soci hanım diyorlar... Artı ev işi de bitmiyor. Yemeği temizliği.. Hafta içi 9 gibi evde oluyorum ortalama. Yani bittim. Haksız mıyım ya

Valla melisa manyağı oldum.
Canım sen ne iş yapıyorsun ki, kölelik gibi bu çok yıpratıcı gerçekten

Avukat lazim tanidik var mi 🤣🤣🤣 ya benim durumum karisik biraz daha beklemem lazim siddetli gecimsizlik yok bizde cinsel gecimsizlik yasiyoz daha dogrusu esim yasiyor isi geregi terapiye de gitmek istemiyor. İsimden mi oluyum diyo falan filan bende bu bozuk belki tamir olur diye bekliyom umut iste.
Ajddkdhsj benımkı som vurusu benımle yaptı baska davalar kesmez onu

Ajddkdhsj benımkı som vurusu benımle yaptı baska davalar kesmez onu
Ay kankiside mi yok anam azcik da bizi bosasinlar tercihim bekar olsun canim birde gobek sevmiyorum bana ordan bir dal avukat gobeksiz ve gozluksuz olanindan ayarlayiverin ya ne olur arkadaslar hahahah xd xd

Ay kankiside mi yok anam azcik da bizi bosasinlar tercihim bekar olsun canim birde gobek sevmiyorum bana ordan bir dal avukat gobeksiz ve gozluksuz olanindan ayarlayiverin ya ne olur arkadaslar hahahah xd xd
Büroda 4 avkatlar bırı sevde bırı kendı bırı sevdenın kocası bırı de bekar ama göbekli yea sana gelmez :KK53: :KK70:

Büroda 4 avkatlar bırı sevde bırı kendı bırı sevdenın kocası bırı de bekar ama göbekli yea sana gelmez :KK53: :KK70:
Zaten bosta kalanin gobekli oldugunu bildim 4 te 1 gobekli avukatlarin napim sansima kus bende fit ama kussuz kocamla mecbur evli kalacam. Ya simdi buroya yeni elaman falan alirlarsa ben gene bosanirim love yakisikli falan aklinda olsun ha🤣🤣🤣

Hayır bunun kesınlıkle alakası yok guzellıkle. Ben hep aynı bendım bundan 4ay onceye kadar da evlıydım,6 senelık paylasıma karsımdakı adamın kılı dahi kıpırdamıyordu, seks manyagı dedı, senın gozun asla doymaz dedı, bosanırken de, bu kadar hayvanlıgıma ragmen benımle 6sene evlı kalıp 3 cocuk verdın dıye tesekkur etmeyı bırak, sen sanıyor musun kı dunya senın etrafında donecek, love kendını kendı gozunde nereye konumlandırdıysan ordan hızla duseceksın senı eyleyecek o mukemmel adam yok dunyada, bosan da gor dedı. Bosandım, allah razı olsun ıyı kı bu raddeye getırıp bosanmıs benden,daha fazla cırkınlesmeyecektım ama bende son zemberegımı akıttım nasılsa eve tek donecegım bundan sonra, hey ex öküz ben hayatında bırdaha olmayacagım yemın edıyorum ama beynın ve kalkmayan seyın hep senınle olacak, bu dert sana bır omur yeter dedım, pısman degılım:KK66::KK76:
Oh çok güzel söylemişsin haketmiş. Yani adamda bir anormallik var. Bir başkasının ilgisini bu denli çekerken senin öküzün önde gideni nasıl kıymetini bileme:sinirli:miş?Bile bile kaçırmış elinden. :KK12:

Fantazi dünyam o kadar kapalı ki ne dediğini anlamadım yavrum

Nedense 6. Hissim erkek oldugunu soyluyor arkadasim esim asker dedin palaskanin ne oldugunu ne demek istwdihimi gayet anladin birde ozelden mesaj atmanin bir anlami var mi

Zaten bosta kalanin gobekli oldugunu bildim 4 te 1 gobekli avukatlarin napim sansima kus bende fit ama kussuz kocamla mecbur evli kalacam. Ya simdi buroya yeni elaman falan alirlarsa ben gene bosanirim love yakisikli falan aklinda olsun ha🤣🤣🤣
Tamam böbişim ayıpsın :KK8:

Pislikten arınmaktan bu kadar korkmayın, bende aklımın kıyısından gecemez artık dıyordum kı geldıgım nokta ortada :KK53: :dondurma:
Korkmak değilde sonrası kısmına alışmaya çalışıyorum.Birde oğulcuklarının aklından zorumu neyi var bilmiyorum 1 yıl olmadan bende delirecektim az kalmıştı. O yüzden evlilik yıldömümüz bile gelmeden evime döndüm...
Denizin ortasında şiir okuyup evlenme teklifi aldım ama rüya gibiydi 🥺.Sadece buda değilde çok güzel bir öyküydü buda. Yani kim olsa tav olurdu 😔.
Neyse sonuç olarak gelinen noktada ara ara karamsarlığa giriyordum ama sizin öykünüze rast gelip canlandım, renklendim, çiçek açtım. Sezeryan dikişlerim olmasa zıplayıp dans edicem 😄. Napalım dudiş yoksa o zaman dans 💃.
Öykünüz çokzel, diğer yazan hanımlarımızın yorumları çokzel.
Mutluluklar Luuuvv :dondurma:

Korkmak değilde sonrası kısmına alışmaya çalışıyorum.Birde oğulcuklarının aklından zorumu neyi var bilmiyorum 1 yıl olmadan bende delirecektim az kalmıştı. O yüzden evlilik yıldömümüz bile gelmeden evime döndüm...
Denizin ortasında şiir okuyup evlenme teklifi aldım ama rüya gibiydi 🥺.Sadece buda değilde çok güzel bir öyküydü buda. Yani kim olsa tav olurdu 😔.
Neyse sonuç olarak gelinen noktada ara ara karamsarlığa giriyordum ama sizin öykünüze rast gelip canlandım, renklendim, çiçek açtım. Sezeryan dikişlerim olmasa zıplayıp dans edicem 😄. Napalım dudiş yoksa o zaman dans 💃.
Öykünüz çokzel, diğer yazan hanımlarımızın yorumları çokzel.
Mutluluklar Luuuvv :dondurma:
Olmayanı oldurmak bıze mahsus degıl, sıvı degılız kı gırdıgımız kabın seklını alalım. Yani ilerde ne olur ınan bılmıyorum ama evlenmeyı suan ıcın dusunmuyorum, esaret gıbı gelıyor belkı de cok yenı ondan olabılır. Hakkım olanı almak ıcın kımseyı razı edecek durumda degıldım artık, bende kayış tamamen kopmuştu yani. Belki de açan dikenin çiçeği bilemiyorum, sımdılık bılmek de ıstemıyorum acıkcası. Yarını dusundugum planladıgım ıcın bugunu yasayamadım. Artık dudiş forever, ınsallah senınde cok guzel bır oykun olur :dondurma: :KK200:

Olmayanı oldurmak bıze mahsus degıl, sıvı degılız kı gırdıgımız kabın seklını alalım. Yani ilerde ne olur ınan bılmıyorum ama evlenmeyı suan ıcın dusunmuyorum, esaret gıbı gelıyor belkı de cok yenı ondan olabılır. Hakkım olanı almak ıcın kımseyı razı edecek durumda degıldım artık, bende kayış tamamen kopmuştu yani. Belki de açan dikenin çiçeği bilemiyorum, sımdılık bılmek de ıstemıyorum acıkcası. Yarını dusundugum planladıgım ıcın bugunu yasayamadım. Artık dudiş forever, ınsallah senınde cok guzel bır oykun olur :dondurma: :KK200:
Evet çok haklısınız her cümlenize hak veriyorum. Annem evlenirsin yeeağ ben gene abiye giymek istiyorum zaten bu olmamıştı diyor 😄. Ben yooğğ yoğğğ nayır nolamaz no düğün no balayı no esaret no eziyet diyorum. Gerçekten artık esaret gibi atması ürkütücü bir adım gibi. Zaten dediğiniz gibi bu plancıklarda bitiriyor her şeyi 😒.
Dudiş forever 🤩
İnşallah inşallah ❤️

O değil de love hiç ayrıntı vermeden günü geçiştirdi farkında mısınız? Kendisi bile şaşırdı bence bu kadar ısrar etmeyişimize.. yok mu aramızda love'ye nazı geçen birisi geceye dair birtakım tüyolar, anılar kopardın. Bu kadar rahat kurtulmasın elimizdeeenn 🌸😂

O değil de love hiç ayrıntı vermeden günü geçiştirdi farkında mısınız? Kendisi bile şaşırdı bence bu kadar ısrar etmeyişimize.. yok mu aramızda love'ye nazı geçen birisi geceye dair birtakım tüyolar, anılar kopardın. Bu kadar rahat kurtulmasın elimizdeeenn 🌸😂
Bacım daha ne ayrıntısını merak edıyosun anlatmadıgım ne kaldı bende onu merak edıyorum ahdskshsj

Aslnda kimse soru sormamasina ragmen kendinin bi anlatasi var 😊😊
Sabah saatlernde bi arkadasta yazmistu hatta 🤣 bu detay sorulacak bi durum deglki ondan sorulmamistir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X