- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 63
- 32
Kızz keske bu kadar vefalı dost olmayaydık inanki dıgerını tercih ederiz sjsjdjdjsYok kızzz siz benim gibi beyi olmayanlari yalniz birakmayan vefalı dostlardansinizo dediğin hiç gelmedi aklıma
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızz keske bu kadar vefalı dost olmayaydık inanki dıgerını tercih ederiz sjsjdjdjsYok kızzz siz benim gibi beyi olmayanlari yalniz birakmayan vefalı dostlardansinizo dediğin hiç gelmedi aklıma
![]()
Evet kölelik gibi gerçekten. Az önce cumartesi gecesi saat 22'de iş geldi mesela. Ve 1,5 saattir onunla uğraşıyorum. Sevişecek hal kaldı mı bende kalmadı. Kocam bana acıyor şuan yorgunluktan ölüyorum adam nasıl yanaşsın. Bezdim vallahi. Zemhericim, işimi tam olarak söyleyemem. Spesifik bir meslek. Daha önceki konularımla birleşince ifşa olmama sebep olabilir.Canım sen ne iş yapıyorsun ki, kölelik gibi bu çok yıpratıcı gerçekten
Ölen hormonlarimim katilleri bu yeni nesil eşler valla evlenen arkadaşlarim var ayy hepsi mi odun olur bide sanirsın hepsi avuç avuç şap yiyorValla oyle diyom amannnn herifin totosunda pireler ucusuyor ne atesi bize xd![]()
Yok anam ben etmiyom bosuycam ben herifi love bana yakisikli avukat bulacak soz verdi. XdKızz keske bu kadar vefalı dost olmayaydık inanki dıgerını tercih ederiz sjsjdjdjs![]()
Valla bende en azindan imkani olanlar yaşasaydı bişeyler varlik icinde yoklukta daha fenaKızz keske bu kadar vefalı dost olmayaydık inanki dıgerını tercih ederiz sjsjdjdjs![]()
YinecokhaklisinCinsellik bölümüne de Bi konu aç da herkes rahatlasın![]()
Ahshdjdk benim hala umudum var dıyomusumdjdjd umut fakirin ekmegı karamelimYok anam ben etmiyom bosuycam ben herifi love bana yakisikli avukat bulacak soz verdi. Xd![]()
Bu sansla ordada okuz nuri denk gelir bana bir parca tukuruk sansimaÖlen hormonlarimim katilleri bu yeni nesil eşler valla evlenen arkadaşlarim var ayy hepsi mi odun olur bide sanirsın hepsi avuç avuç şap yiyorneyse inş öbür dunyada bizede nuri verirler erkeklere huri verilecekse fln
![]()
Ay yok benim boyle konustuguma bakma bizimkisi cok buyuk ask esimle nazarlara geldik biz yoksa ooooAhshdjdk benim hala umudum var dıyomusumdjdjd umut fakirin ekmegı karamelimsen kafaya koymussun ha
![]()
Yaaa nasıl tatlısın kiymetini bilmemesi talihsizlik vallahaBu sansla ordada okuz nuri denk gelir bana bir parca tukuruk sansima
Oo mehlikakis senden naber biz örme ısını bıraktık gıydırme kısmına gectık ahdskshİyi akşamlar ,nöörüyonuuzz![]()
He canim bosancam da love bana yakiaikli avukat bulucak gobeksiz xd okuz olmayanindanYaaa nasıl tatlısın kiymetini bilmemesi talihsizlik vallahasen yine de umudunu yitirme hep öküz güdecek değiliz ya
![]()
İllaki inişli cıkıslı olur bazen boyle kımıl kımılAy yok benim boyle konustuguma bakma bizimkisi cok buyuk ask esimle nazarlara geldik biz yoksa oooo![]()
Bende diyeyim love krem karamele yakişiklı romantik bi avukat bulacak senin konuyu da burdan adım adim konusuruzHe canim bosancam da love bana yakiaikli avukat bulucak gobeksiz xd okuz olmayanindanbir seyi 40 kere dersen olurmus misali benimkide
Benim cift baali okuzun sahibesi xd uzaklarda aramaİllaki inişli cıkıslı olur bazen boyle kımıl kımılbazen de işte çift baslı öküz diyen arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama oyle ıste
![]()
Tek soru ama litfen en merak ettıgını sec ve mumkunse banlanmayacak kalıpta olsunAslında o geceden daha çok detay istiyoruz bu bizim hakkımız loveben soracağım da okkalı bir cevapla beni yerime oturtabilir
![]()
He bir gayret leylam xd amanin sakam bosanmama sebeb oluyormusBende diyeyim love krem karamele yakişiklı romantik bi avukat bulacak senin konuyu da burdan adım adim konusuruzmaksat işin kolaylaşsn kaldi 38
![]()
Kaldı 37He bir gayret leylam xd amanin sakam bosanmama sebeb oluyormus![]()