- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
Ben onu da ıcersem herhalde avkat o sıteden kovulur ahsksshsjIncir kuru yumurta icin, incir yagi sufleler icinmis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu da ıcersem herhalde avkat o sıteden kovulur ahsksshsjIncir kuru yumurta icin, incir yagi sufleler icinmis![]()
Bak simdi konu nereye geldi geneBen onu da ıcersem herhalde avkat o sıteden kovulur ahsksshsj
Len ben mı acıyorum ıncır cekırdegını acan sızsınız töbeeeBak simdi konu nereye geldi gene![]()
Shdjsshsh avkatcım uc dk ıcınde yatıp senı arıyorum hayatımın kadını yazmıs, valla ben gıdıyorıng konusunca gelırımcekirdekti, sufleydi, incirdi.. nimetleri aler ediyoruz diye linc yemeyelim de![]()
1saati geçmiştik, duştaki hariçAman love fazla mal goz cikarmaz 3 sufle degilde 4 tane yapiverisiniz sende kullan incir yag sufle ya bu sufleler kac dk suruyor aman pisiyor xd
Hah burda sufle yemeyi anladım galiba.Bide ben sorayım
Hiç uyumadiniz mi ?
Toplamda kaç adet sufle yediniz![]()
Gece canim cekti olsada yesek valla kilo yapar ama olsun profitol da olsa olurdu bilemedin belkide soguk baklava da olur hepsi kilo en iyisi havuc yiyimHah burda sufle yemeyi anladım galiba.![]()
Havuç ye bari. Şeker ihtiyacını giderir en azından.Gece canim cekti olsada yesek valla kilo yapar ama olsun profitol da olsa olurdu bilemedin belkide soguk baklava da olur hepsi kilo en iyisi havuc yiyim![]()
Sizin evliliği kendi evliliğime benzettim3 yillik yok sorma sansimk baslarda panter dik sonradan yularli okuz olduk takmiyorum artik kafaya xd
Toplumun kaniyan yarasi iki ayakli okuzlerin cogalmasi... Ondan evlilikler cikmazda ilgisiz esler iskolik esler tek isle yetinmeyip para delisi olan esler ay 3 ude benim ki brnimki toplumdan sayilmasin lutfen surgun edilsin bu diyardannnn yok olsunnn edepsizzz herifSizin evliliği kendi evliliğime benzettim![]()
Yalnız olmadığımı hissetmek güzelToplumun kaniyan yarasi iki ayakli okuzlerin cogalmasi... Ondan evlilikler cikmazda ilgisiz esler iskolik esler tek isle yetinmeyip para delisi olan esler ay 3 ude benim ki brnimki toplumdan sayilmasin lutfen surgun edilsin bu diyardannnn yok olsunnn edepsizzz herif![]()
Ee iyi okumalar o zaman, kk kadınlarına yoksa bile okuma alıskanlıgı kazandırmıs olmusum, bu beni mutlu ederKitap gibi vallahi bir solukta okudum![]()
Love ekşi sözlükte yazar olsana ya, böyle özgün içerikler girsen başlıklaraBen onu da ıcersem herhalde avkat o sıteden kovulur ahsksshsj
Böbişim ben buraya zor konu yetiştiriyorum, bide ekşi sözlüğe ejder meyvesinin kullanım alanları diye ironik şükela anlamlar bulup yazabilememLove ekşi sözlükte yazar olsana ya, böyle özgün içerikler girsen başlıklara![]()
Ben rüyamda seni gördümBöbişim ben buraya zor konu yetiştiriyorum, bide ekşi sözlüğe ejder meyvesinin kullanım alanları diye ironik şükela anlamlar bulup yazabilemem![]()
Çok heyecanlıydı.Ee iyi okumalar o zaman, kk kadınlarına yoksa bile okuma alıskanlıgı kazandırmıs olmusum, bu beni mutlu eder![]()