Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cekirdekti, sufleydi, incirdi.. nimetleri aler ediyoruz diye linc yemeyelim de😅😅
Shdjsshsh avkatcım uc dk ıcınde yatıp senı arıyorum hayatımın kadını yazmıs, valla ben gıdıyorıng konusunca gelırım :KK53: :KK8:

Gece canim cekti olsada yesek valla kilo yapar ama olsun profitol da olsa olurdu bilemedin belkide soguk baklava da olur hepsi kilo en iyisi havuc yiyim🤔🙃
Havuç ye bari. Şeker ihtiyacını giderir en azından.😃Ben de şuan göz kapaklarıma karşı savaş veriyorum 'hayır şuan kapanma' diye. Biraz daha telfda takılmak için tabi, sufle falan no:63:

Ya love babysiii havada aşk kokusu varr iyiceee çook güzel zaman geçirmişiniz belli az çok merak ettiğim ne varsa cevap aldım cübbe de giyilmiş:dondurma::KK73::KK6: ama şu suffle işi yok mu siz ne anasının gözüsünüz:21:

Sizin evliliği kendi evliliğime benzettim 😁
Toplumun kaniyan yarasi iki ayakli okuzlerin cogalmasi... Ondan evlilikler cikmazda ilgisiz esler iskolik esler tek isle yetinmeyip para delisi olan esler ay 3 ude benim ki brnimki toplumdan sayilmasin lutfen surgun edilsin bu diyardannnn yok olsunnn edepsizzz herif🤣🤣🤣🤣

Toplumun kaniyan yarasi iki ayakli okuzlerin cogalmasi... Ondan evlilikler cikmazda ilgisiz esler iskolik esler tek isle yetinmeyip para delisi olan esler ay 3 ude benim ki brnimki toplumdan sayilmasin lutfen surgun edilsin bu diyardannnn yok olsunnn edepsizzz herif🤣🤣🤣🤣
Yalnız olmadığımı hissetmek güzel 😂😂🤣🤣🤣

Love ekşi sözlükte yazar olsana ya, böyle özgün içerikler girsen başlıklara 😂🌼
Böbişim ben buraya zor konu yetiştiriyorum, bide ekşi sözlüğe ejder meyvesinin kullanım alanları diye ironik şükela anlamlar bulup yazabilemem:KK53::KK70:

Böbişim ben buraya zor konu yetiştiriyorum, bide ekşi sözlüğe ejder meyvesinin kullanım alanları diye ironik şükela anlamlar bulup yazabilemem:KK53::KK70:
Ben rüyamda seni gördüm 😂😂😂ayy sen hep yazıyorsun ya göbeğim var göğüslerim den dolayı bikini giyinemiyorum falan diye yaziyordun. Rüyamda ki love hem bikinili idi hem çok kilolu idi göğüs göbek nasıl tuhaftı ama ben inanmıyorum diyorum bu kadın love olamaz bu kadar da değil yani diyorum. Sen de şey diyorsun boyuma göre fiziğim iyi yaa çok bir göbeğim de yok😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X