Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz ya bu pubis bizde irsi annemde onun annesinde de varmis sanirim. Benim gozume cok hos geliyor allah var ama esim pek bakmiyor dar etek falan giyme cok kotu oluyor cok belli diye konusur bende acaba adam burdan huylaniyor mu diye takinti yaptim. Arastirdim videolar izledim bir yanim ameliyat ol kurtul diyor bir yanimda korkuyor zaten bu iliskimizde cok problem olabilicek birsey mi bizim cinsel hayatimizda benlik sikinti yok ama esim de birsey demiyor ama bilmiyorum iste taktim biraz acikcasi. Birsey giysem hemen gobegin belli suran belli buran belli diye diye kuskulandirdi.
Spekülatörlere kulak asma
Yanlıs yerlerde problem arama, gereksız panık yapıyorsun karamel kız
Aynı kanıdayım
Ayrıcanak cübbeyi giyince cevabını bildiğim bi soru da sordum adhdhskdhsj
Bu cübbenin neden cepleri ve düğmeleri yok hayatım sen bılıyo musun dedım, ben çok iyi biliyorum gel sana da anlatayım dedi :KK70: :KK53: :KK8:
Sen var ya... Bir erkeğin arayacağı tüm cazibeye sahipsin, cinsel zeka da başka bir yetenek 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Hırsından döner dötünü ısırır ama renk vermez. 😂😂😂 İçten içe kudurur. İçinde patlar.
Beter olsun 😁

Zemheri uzman hocam birde benim evdeki besiye soyle hem istah acici hem boyle şevk verici bir sey var midir. Findik , cevizli sucuk tarzi seyler pek fayda etmedi. Daha da istahhhhhli olsun 🤣🤣
O konuda zayıfım canım, epimedyumlu macunu duydum ama bence google amcayı bir tara, aklına yatacak şeyler çıkacaktır.

Spekülatörlere kulak asma

Aynı kanıdayım

Sen var ya... Bir erkeğin arayacağı tüm cazibeye sahipsin, cinsel zeka da başka bir yetenek 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Beter olsun 😁
Suan ex öküzün ne kaybettıgını aklından gecırıp dıllendırmedıgıne emınım ama ıspatlayamam :KK70: halbukı ben ex öküz için de baret takabılırdım, aptal, evet o bareti takabılırdım ama kendısı ıstemedı :KK70::KK53:

Suan ex öküzün ne kaybettıgını aklından gecırıp dıllendırmedıgıne emınım ama ıspatlayamam :KK70: halbukı ben ex öküz için de baret takabılırdım, aptal, evet o bareti takabılırdım ama kendısı ıstemedı :KK70::KK53:
P adam seni hakediyor olsa zaten kaybetmezdi, önündeki maça odaklan boş ver geçmişi. Geçmiş geleceğin kefareti olsun, o öküz seni daha güçlü bir kadın yaptı

Evet o konuda bır tesekkuru hak edıyor, zamanı gelınce yuzune edecegım zaten:KK51:
P adam seni hakediyor olsa zaten kaybetmezdi, önündeki maça odaklan boş ver geçmişi. Geçmiş geleceğin kefareti olsun, o öküz seni daha güçlü bir kadın yaptı

Ne sohbet etmişsiniz ya yetişene kadar canım çıktı 😁😁😁 sizi boş bırakmaya gelmiyor.

Crayzyykız ban yemiş erkek mi çıktı anlayamadım, bayağı kadın havası da gelmişti bana
Valla öyle galıba. Zaten ısgıllenmıstım ondan, yorumlarını falan pek kaale almıyordum

Ne sohbet etmişsiniz ya yetişene kadar canım çıktı 😁😁😁 sizi boş bırakmaya gelmiyor.

Crayzyykız ban yemiş erkek mi çıktı anlayamadım, bayağı kadın havası da gelmişti bana
Ben sikayet ettim ozelden mesaj atmisti ne alaka diye sanirim erkek cikti. :işsiz:

Massimo beş para etmez, sadece kuşla iş görmek marifet değildir. Ben coni sins performansı düşünüyorum. Bir videosuna denk gelmiştim adam gerçek icraata geçmeden ben felç oldum 😂

İyiyim çok şükür ucuz atlattım 😁
Ben coni sins ismini burada duydum ama araştırmadım. Bizim jenerasyon massimo yu biliyor 😂😂

Ha onu sorcaktım ne yazmıs kı

Su palaskali fantaziyi anlat gibilerinden yazmisti sanirim hemen sildim engelledim. Esim asker mi demisti ne uniformali fantazi yapiyim falan dedi heralde esi asker olan bilmez mi palaskanin ne oldugunu ben niye ozelden buna fantazi anlatiyim ki bende belki erkek dir diye sikayet ettim. Oyle hissetim bilmiyorum banlanmis kiz olsa banlanmazdi sanirim bilemiyorum artik bayansada gunahina girdim affetsin xd xd

Valla öyle galıba. Zaten ısgıllenmıstım ondan, yorumlarını falan pek kaale almıyordum
Çok değişik sorular soruyordu ve yorumlarıda ürkütüyordu beni. Bende yorumlarına ifade ile bile cevap vermiyordum😒benim yazdığım bir yoruma cevap yazmış ama çok tuhaftı anlayamamıştım o zaman işkillenmiştim o kişiden

Su palaskali fantaziyi anlat gibilerinden yazmisti sanirim hemen sildim engelledim. Esim asker mi demisti ne uniformali fantazi yapiyim falan dedi heralde esi asker olan bilmez mi palaskanin ne oldugunu ben niye ozelden buna fantazi anlatiyim ki bende belki erkek dir diye sikayet ettim. Oyle hissetim bilmiyorum banlanmis kiz olsa banlanmazdi sanirim bilemiyorum artik bayansada gunahina girdim affetsin xd xd
Ha tamam gördüm 😃

Özelden ne yazdı ki? Hiç merak etmedim. :ıslık:
Palaskali fantazi naail oluyor anlat mi dedi ne tamda cumleyi hatirlamiyorum yalan olmasin bende ne alaka dedim iste uniformali esi olupta palaskanin ne oldugunu bilmemek tuhafima gitti bu palaska kemer bundan mermi biber gazi silah takili kiliflari var. Ya dedim ki bu benim kocayla palaskali anilarimiz var acaba kocam beni burda bastimi dedim hahahha xd ordan dedim ki kizim karamel hemen sikayet et

Çok değişik sorular soruyordu ve yorumlarıda ürkütüyordu beni. Bende yorumlarına ifade ile bile cevap vermiyordum😒benim yazdığım bir yoruma cevap yazmış ama çok tuhaftı anlayamamıştım o zaman işkillenmiştim o kişiden
Ben de nickini görüyordum ama dikkat etmedim yorumlarına. Şimdi merak ettim 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X