- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.083
- 1.123
Spekülatörlere kulak asmaZemheriPoyraz ya bu pubis bizde irsi annemde onun annesinde de varmis sanirim. Benim gozume cok hos geliyor allah var ama esim pek bakmiyor dar etek falan giyme cok kotu oluyor cok belli diye konusur bende acaba adam burdan huylaniyor mu diye takinti yaptim. Arastirdim videolar izledim bir yanim ameliyat ol kurtul diyor bir yanimda korkuyor zaten bu iliskimizde cok problem olabilicek birsey mi bizim cinsel hayatimizda benlik sikinti yok ama esim de birsey demiyor ama bilmiyorum iste taktim biraz acikcasi. Birsey giysem hemen gobegin belli suran belli buran belli diye diye kuskulandirdi.
Aynı kanıdayımYanlıs yerlerde problem arama, gereksız panık yapıyorsun karamel kız
Sen var ya... Bir erkeğin arayacağı tüm cazibeye sahipsin, cinsel zeka da başka bir yetenekAyrıcanak cübbeyi giyince cevabını bildiğim bi soru da sordum adhdhskdhsj
Bu cübbenin neden cepleri ve düğmeleri yok hayatım sen bılıyo musun dedım, ben çok iyi biliyorum gel sana da anlatayım dedi![]()
![]()
![]()

Beter olsunHırsından döner dötünü ısırır ama renk vermez.İçten içe kudurur. İçinde patlar.