- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
Yedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedi
Afiyet olsun. Allah olmayanlara da versin
AminAfiyet olsun. Allah olmayanlara da versin![]()
Love'ciim duş almayı gerektirecek türden bir yemek mi yoksa bu saatinde yüzeysel şeyler miiAminbastan oglen yemegı deyınce dısardamı evde mı algılayamadım, konum at deyınce fotosunu cekıp atmıs şapşalak Jdhslsbsh
![]()
Çelınççım bu nasıl bi merakın sorusuLove'ciim duş almayı gerektirecek türden bir yemek mi yoksa bu saatinde yüzeysel şeyler mii![]()
Yaman bu adam, her fırsatı değerlendirecek kaçarı yokAminbastan oglen yemegı deyınce dısardamı evde mı algılayamadım, konum at deyınce fotosunu cekıp atmıs şapşalak Jdhslsbsh
![]()
Bu düşüncelerin şüphelerin hepsi çok yerinde .Hadı o avukatım olarak bızımkının bıtmesının her detayına hakım, ben onunkını sadece anlattıgı kadarını bılıyorum ve dahasını merak edıp soramıyorum, bu yola tut kı gırdım dıyelım, alıp karsıma konusmam lazım, eskı esınle neden bıttı dıye. Cunku cogu sey tek taraflı degıldır. Kadına da sormak lazım, tamam ılk esıne donmek ıstemıs ondan sebep bosanmıs ama neden yanı? Bana mı boyle davranıyor sadece, nıhayetınde karısına da boyleydı dıye varsayıyorum, yada saymıyorum dıyelım neden boyle bı adamı bıraksın kı? Insanın ya salak ya cahıl yada gereksız heyecan pesınde kosması gerek, 2 cocuklu mutlu evlılıgını baska sebep gostermeden bıtırmesını anlayabılmem ıcın daha elle tutulur donelere ıhtıyac var, ve suan onu sorgulamıyorum ama cok merak edıyorum
Bugun sızı oyle gorup de bırakacagımı mı sandınız love hanım didiYaman bu adam, her fırsatı değerlendirecek kaçarı yok
Al tepe tepe kullan canım, boşa geçen zamanın telafisi sayBugun sızı oyle gorup de bırakacagımı mı sandınız love hanım didi![]()
Off hemde nasıl kullanıyorum be, ağır tahrik unsuru gibiyim amaAl tepe tepe kullan canım, boşa geçen zamanın telafisi say![]()
Özlemini çektiğin şey bu değil miydi, ne güzel işte, senden etkilenen seni arzulayan tutkulu bir adam var, sen de buna göre davranıyorsun, davranacaksın. İnşallah her konuda aynı şekilde olursunuzOff hemde nasıl kullanıyorum be, ağır tahrik unsuru gibiyim ama![]()
![]()
Cınsel hayat ozlemınden zıyade ıkılı ılıskı ozlemı dıyelım, suanlıl frekanslarımız tutuyor, ama ne olur bılemem ılla kı fıkır ayrılıgı yasarızÖzlemini çektiğin şey bu değil miydi, ne güzel işte, senden etkilenen seni arzulayan tutkulu bir adam var, sen de buna göre davranıyorsun, davranacaksın. İnşallah her konuda aynı şekilde olursunuz
Hiçbir ilişki kusursuz olmaz haliyle ama bu adam seni duygusal anlamda da istediğin noktaya taşıyor fiziksel anlamda da inşallah geri kalan kısım da bunlar kadar uyumlu olur. Ben hepsini bir arada söylemeye çalıştım ama becerememişimCınsel hayat ozlemınden zıyade ıkılı ılıskı ozlemı dıyelım, suanlıl frekanslarımız tutuyor, ama ne olur bılemem ılla kı fıkır ayrılıgı yasarız
Benı o aksam sufle ıcın calısma odasına goturdugunde bı an duraksadı. Love, bu anın getırdıgı bırseyse ve pısman olacaksan sana asla yaklasmam sarılır uyuruz, ama sende ıstıyorsan benım suan bıle kalbımın rıtmı degısık atıyor dedıHiçbir ilişki kusursuz olmaz haliyle ama bu adam seni duygusal anlamda da istediğin noktaya taşıyor fiziksel anlamda da inşallah geri kalan kısım da bunlar kadar uyumlu olur. Ben hepsini bir arada söylemeye çalıştım ama becerememişim![]()
Avukat bey'in az zamanda çok işler yapıp yapmadığını test etmek istedikÇelınççım bu nasıl bi merakın sorusu![]()
Adam ayin yapmış resmenBenı o aksam sufle ıcın calısma odasına goturdugunde bı an duraksadı. Love, bu anın getırdıgı bırseyse ve pısman olacaksan sana asla yaklasmam sarılır uyuruz, ama sende ıstıyorsan benım suan bıle kalbımın rıtmı degısık atıyor dedıo yuzden ustumu cıkarması 15dk surdu ahdlsshsj duygusal doyum nırvanası mı bu neeee
![]()
Adamı onunla yatmıyor dıye akıl verenler suclusu oldu ıyı mı
İyi bir takım olduk dıyelımAvukat bey'in az zamanda çok işler yapıp yapmadığını test etmek istedik![]()
Mumları gullerı hazırlamıs ama yakmamıs, calısma odasına kadar cok hararetlı gıdınce orda o konusma oldu ıste, sarapları sen hazırlar mısın hayatım dedı, tabı dedım. O arada mumları yakmıs oraya sonra gectıkAdam ayin yapmış resmenne kadar hassas düşünceler, çok ince
Ben şu çalılma odası faslını anlamadım yalnız yatak odasını o kadar hazırlayıp neden çalışma odasına götürmüş ki seni.