Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadı o avukatım olarak bızımkının bıtmesının her detayına hakım, ben onunkını sadece anlattıgı kadarını bılıyorum ve dahasını merak edıp soramıyorum, bu yola tut kı gırdım dıyelım, alıp karsıma konusmam lazım, eskı esınle neden bıttı dıye. Cunku cogu sey tek taraflı degıldır. Kadına da sormak lazım, tamam ılk esıne donmek ıstemıs ondan sebep bosanmıs ama neden yanı? Bana mı boyle davranıyor sadece, nıhayetınde karısına da boyleydı dıye varsayıyorum, yada saymıyorum dıyelım neden boyle bı adamı bıraksın kı? Insanın ya salak ya cahıl yada gereksız heyecan pesınde kosması gerek, 2 cocuklu mutlu evlılıgını baska sebep gostermeden bıtırmesını anlayabılmem ıcın daha elle tutulur donelere ıhtıyac var, ve suan onu sorgulamıyorum ama cok merak edıyorum
Bu düşüncelerin şüphelerin hepsi çok yerinde .

Off hemde nasıl kullanıyorum be, ağır tahrik unsuru gibiyim ama :KK70: :KK53:
Özlemini çektiğin şey bu değil miydi, ne güzel işte, senden etkilenen seni arzulayan tutkulu bir adam var, sen de buna göre davranıyorsun, davranacaksın. İnşallah her konuda aynı şekilde olursunuz

Özlemini çektiğin şey bu değil miydi, ne güzel işte, senden etkilenen seni arzulayan tutkulu bir adam var, sen de buna göre davranıyorsun, davranacaksın. İnşallah her konuda aynı şekilde olursunuz
Cınsel hayat ozlemınden zıyade ıkılı ılıskı ozlemı dıyelım, suanlıl frekanslarımız tutuyor, ama ne olur bılemem ılla kı fıkır ayrılıgı yasarız

Cınsel hayat ozlemınden zıyade ıkılı ılıskı ozlemı dıyelım, suanlıl frekanslarımız tutuyor, ama ne olur bılemem ılla kı fıkır ayrılıgı yasarız
Hiçbir ilişki kusursuz olmaz haliyle ama bu adam seni duygusal anlamda da istediğin noktaya taşıyor fiziksel anlamda da inşallah geri kalan kısım da bunlar kadar uyumlu olur. Ben hepsini bir arada söylemeye çalıştım ama becerememişim 😅

Hiçbir ilişki kusursuz olmaz haliyle ama bu adam seni duygusal anlamda da istediğin noktaya taşıyor fiziksel anlamda da inşallah geri kalan kısım da bunlar kadar uyumlu olur. Ben hepsini bir arada söylemeye çalıştım ama becerememişim 😅
Benı o aksam sufle ıcın calısma odasına goturdugunde bı an duraksadı. Love, bu anın getırdıgı bırseyse ve pısman olacaksan sana asla yaklasmam sarılır uyuruz, ama sende ıstıyorsan benım suan bıle kalbımın rıtmı degısık atıyor dedı:confused:o yuzden ustumu cıkarması 15dk surdu ahdlsshsj duygusal doyum nırvanası mı bu neeee:KK70:

O Osirius
Kızım kadın önceki konusunda da bi z adamın erken boşalmamak için donunu çıkarmadığını anlatmaya çalışırken o hala ben kocama nasıl oral yaparım derdindeydi, daha ne söyleyeceksin. Sinirlenme boşuna, bir çeşit taş kafalı, ne söylesen anlamayacak.

Benı o aksam sufle ıcın calısma odasına goturdugunde bı an duraksadı. Love, bu anın getırdıgı bırseyse ve pısman olacaksan sana asla yaklasmam sarılır uyuruz, ama sende ıstıyorsan benım suan bıle kalbımın rıtmı degısık atıyor dedı:confused:o yuzden ustumu cıkarması 15dk surdu ahdlsshsj duygusal doyum nırvanası mı bu neeee:KK70:
Adam ayin yapmış resmen 🙈 ne kadar hassas düşünceler, çok ince 😊
Ben şu çalılma odası faslını anlamadım yalnız yatak odasını o kadar hazırlayıp neden çalışma odasına götürmüş ki seni.

O Osirius
Kızım kadın önceki konusunda da bi z adamın erken boşalmamak için donunu çıkarmadığını anlatmaya çalışırken o hala ben kocama nasıl oral yaparım derdindeydi, daha ne söyleyeceksin. Sinirlenme boşuna, bir çeşit taş kafalı, ne söylesen anlamayacak.
Adamı onunla yatmıyor dıye akıl verenler suclusu oldu ıyı mı :KK53: +18e de ayar vermeye gelmıyor böbişim. Ne yapayım betüş peri gibi 'zaman gerıye aksın' mı dıyeyım ne dıyeyım ahdkdshsksks pısmanmıs konu actıgına akıl aldıgına:KK53::KK70:

Adam ayin yapmış resmen 🙈 ne kadar hassas düşünceler, çok ince 😊
Ben şu çalılma odası faslını anlamadım yalnız yatak odasını o kadar hazırlayıp neden çalışma odasına götürmüş ki seni.
Mumları gullerı hazırlamıs ama yakmamıs, calısma odasına kadar cok hararetlı gıdınce orda o konusma oldu ıste, sarapları sen hazırlar mısın hayatım dedı, tabı dedım. O arada mumları yakmıs oraya sonra gectık :KK53: :confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X