- 19 Mayıs 2020
- 47.321
- 212.597
- 598
Nasıl anlıyorlar?Tam girdikten sonra yüzüne baktıysa spirali farkettiği için sormamıştır. Erkeler spiralin varlığını hissediyor. Eşim söylemişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl anlıyorlar?Tam girdikten sonra yüzüne baktıysa spirali farkettiği için sormamıştır. Erkeler spiralin varlığını hissediyor. Eşim söylemişti
Acı verecek kadar olmasa da orada değişik bir şey olduğu hissediliyormuş. Avukat daha önce bu deneyimi yaşadıysa anlamıştırNasıl anlıyorlar?
Topiğin ebesi geldiii şöyle ki rahim ağzında spiralin uç kısımlarındaki ipler bırakılır biraz sert haliyle eşlerde onu hissederNasıl anlıyorlar?
O nasıl ip öyle?Topiğin ebesi geldiii şöyle ki rahim ağzında spiralin uç kısımlarındaki ipler bırakılır biraz sert haliyle eşlerde onu hisseder![]()
EvetTam girdikten sonra yüzüne baktıysa spirali farkettiği için sormamıştır. Erkeler spiralin varlığını hissediyor. Eşim söylemişti
Öyle çok büyük değil minik birşeyO nasıl ip öyle?Gıdıklıyor mu ki?
![]()
Kahverengının bakıra calan tonunu yazın yanık tenımle kombınlemeye bayılıyorum amaMilyon yıllık kumral saçlarıma ilk defa efendime söyleyeyim bir ombre bir sombre bir sıcak sarı falan attırayım dedim kuaför randevu vermedi gitti. Her yanım ayrı bir aroma kokan bir çitilenme kremlenme ovulma banyosu yapayım diyorum bebe basıyor çığlığı bir anda. Hepsini geçtim alınmış hiç giyilmemiş nispeten erotik bir gecelik buldum dolapta e neden giyilmemiş benim muhtar ruhlu bey kahverengi gecelik satın almayı başarmış çünkü. Aaah ah bugün de yenilikli fantazikli sufle halayına katılamayacağım galiba.
Evet haklısınız ama devir çok çok kötü malesef sırf evlenmek için evlenmekle değil başka türlüde ruh hastalarına denk geliyorsunuz o yüzden benim artık altın kuralım evlenmeden önce test edip emin olabilmek veya düzenli psikiyatriste gitmek uzunca bir süre (uzunca olmalı tek seansta anlaşılmaz).En önemlisi o zaten, sırf evlenmiş olmak için sakın evlenmeyin, o bildiğin bataklığa düşmek, her adımda batıyor insan
Kavun degıl o karşim, kokabılsek böylesını secebılır mıydık? Oyle bı saklanıyorlar kı bakırköydekı dr lar bırlesse oylesı manyakları tespıt edemezEvet haklısınız ama devir çok çok kötü malesef sırf evlenmek için evlenmekle değil başka türlüde ruh hastalarına denk geliyorsunuz o yüzden benim artık altın kuralım evlenmeden önce test edip emin olabilmek veya düzenli psikiyatriste gitmek uzunca bir süre (uzunca olmalı tek seansta anlaşılmaz).
Ee besliyoruz hayatım bu ilişkiyiBu avkat ne yiyip ne içiyor ya
Bizimkiler nükleer atıkla mı besleniyor mübarekler![]()
Evet bende o yüzden dedim o seanslar bir değil çok olmalı. Tek doktorlada bitmiyor birazda kendimiz test edicez. Ya ne bileyim işte ben tepetaklak olunca başkası olmasın dedimdi.Kavun degıl o karşim, kokabılsek böylesını secebılır mıydık? Oyle bı saklanıyorlar kı bakırköydekı dr lar bırlesse oylesı manyakları tespıt edemez![]()
Insallah hıcbır kadın, boyle turunun son ornegı manyaklara denk gelmezEvet bende o yüzden dedim o seanslar bir değil çok olmalı. Tek doktorlada bitmiyor birazda kendimiz test edicez. Ya ne bileyim işte ben tepetaklak olunca başkası olmasın dedimdi.
Kıskandım mı ? Tabi ki hayırEe besliyoruz hayatım bu ilişkiyicanlı tutmak ıcın verıyorum odunu verıyorum odunu
ondan sonrası 'ouuuw lovem bana naptın sen, dayanamıyorum, oluyorum, kokun burnumdan gıtmıyor, surda sunu yapalım, burda bunu,' dehset bı hayal gucu var valla, önünü açınca ortaya canafar çıktı
![]()
İnşallah inşallahInsallah hıcbır kadın, boyle turunun son ornegı manyaklara denk gelmez
Ben avkatın eskı esınden boyle ılgı gormedıgını dusunuyorum. Bence onların ılıskısınde de ahmet verıcı taraftı, kadın da almayı bılmeyen, ıstemeyen taraf. Cunku benım ex öküzüm hıcbır sevısmemızde bana sana cok asıgım dıye kulagıma bırseyler fısıldamadı, ıltıfat desen asla yok.Kıskandım mı ? Tabi ki hayır![]()
Yavrum T.C. sınırları içinde kaç erkek kaç kadından 'böyle ilgi' görür sen bizi hasta mı edicenBen avkatın eskı esınden boyle ılgı gormedıgını dusunuyorum. Bence onların ılıskısınde de ahmet verıcı taraftı, kadın da almayı bılmeyen, ıstemeyen taraf. Cunku benım ex öküzüm hıcbır sevısmemızde bana sana cok asıgım dıye kulagıma bırseyler fısıldamadı, ıltıfat desen asla yok.
İnşallah canm basit bir şey olsun da. Korkağın tekiyim ben ya.En fazla yara olabilir, onun da tedavisi var çeşit çeşit, bence mantar
Yaw şu verdiğin odunlar konusunu açabilen keşke, acil yardımEe besliyoruz hayatım bu ilişkiyicanlı tutmak ıcın verıyorum odunu verıyorum odunu
ondan sonrası 'ouuuw lovem bana naptın sen, dayanamıyorum, oluyorum, kokun burnumdan gıtmıyor, surda sunu yapalım, burda bunu,' dehset bı hayal gucu var valla, önünü açınca ortaya canafar çıktı
![]()