Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben boşanırken hıcbırsey ıstemedım bu hayvanoglu hayvandan ama mihrimi vereceksın dedım cunku gormezden gelemeyecegım bır mebla ve o benım hakkım. Neyse bosandık, 1hafta sonra hesabıma atmıs parayı, ılk defa orda cırkeflestım yannaz grama vurunca eksık yatırmıs oluyosun lutfen uzerını tamamla dedım. Onu da yollamıs :KK70: :KK53: off senın tanıdıgın benı benden aldı şöyan:KK53::KK70:
Her ne kadar ex öküz desek dahi birazcık güzel tarafları var gibi. Belki de vakti zamanında bu güzel taraflarına ikna olmuştun love sen kötü Seçim yapmazsın 😂👻

Her ne kadar ex öküz desek dahi birazcık güzel tarafları var gibi. Belki de vakti zamanında bu güzel taraflarına ikna olmuştun love sen kötü Seçim yapmazsın 😂👻
Hala umudu var loveden. 3 çocukla kim kabul edecek, eninde sonunda elime düşecek diye bekliyor ayı.

Ee herhalde yanı. Bende kendıme acı cektırmek ıcın evlenmedım nıhayetınde. Evlenmeden boyle degıldı klişesi:dondurma: love cok da ıyı secımler yapamıyor cok guvenme:KK53:

Mikro beyninin içinde neler döndüğünü bilemeyiz. Ben öyle düşündüm. Erkekler bir kadına boş yere birşey vermez.
Mihrimi vermek zorunda.eger vermezsen sana oyle bı beddua ederım kı agzınla toton yer degıstırır dedım. O konularda korkaktır o :KK53: :KK70:

Ee herhalde yanı. Bende kendıme acı cektırmek ıcın evlenmedım nıhayetınde. Evlenmeden boyle degıldı klişesi:dondurma: love cok da ıyı secımler yapamıyor cok guvenme:KK53:
Kavun değil ki bu koklayasın, mutlaka beklenmedik şeyler çıkıyor.
Mikro beyninin içinde neler döndüğünü bilemeyiz. Ben öyle düşündüm. Erkekler bir kadına boş yere birşey vermez.
Zaman onu da gösterir, buradayız görürüz

Mihrimi vermek zorunda.eger vermezsen sana oyle bı beddua ederım kı agzınla toton yer degıstırır dedım. O konularda korkaktır o :KK53: :KK70:
Allah onun belasını yeterince vermiş bence neden korktu ki anlamadım 🤣

Ben mihir falan istemedim, imamı tersledim. Ben çalışıyorum hoca efendiiii dediydim. Annem gözlerini pörtlettiydi.. Keşke ana sözü dinleseydim keşke.

Love bizbizeyiz, ex kişisinin yeni bir ilişkisinin olduğunu öğrensen tepkin ne olurdu ama bak cidden samimi olalım. Merak eder miydin malûm şahsı? 😂😂

Benim mehir 180garam bilezik allah muhtaç etmesin ama eşim de kuruşu kuruşuna verir

Allah onun belasını yeterince vermiş bence neden korktu ki anlamadım 🤣

Ben mihir falan istemedim, imamı tersledim. Ben çalışıyorum hoca efendiiii dediydim. Annem gözlerini pörtlettiydi.. Keşke ana sözü dinleseydim keşke.
Kadın için ennn helal para aldığı mihirdir dinen böyle :KK59:

Benim mehir 180garam bilezik allah muhtaç etmesin ama eşim de kuruşu kuruşuna verir
Ohh ne 180gramı.bin pişmandır imama hava atmak için bu ne ki 50 gramda benim için koyun ustune dedıgı ıcın :KK70: benımkıde 22ayar bılezık cınsı uzerındendı. Arabamı degıstırsem mı dıyorum:KK70::KK53:

Love bizbizeyiz, ex kişisinin yeni bir ilişkisinin olduğunu öğrensen tepkin ne olurdu ama bak cidden samimi olalım. Merak eder miydin malûm şahsı? 😂😂
Tek dusundugum sey cocuklarımın kımınle muhattap olacagı olur. Daha oncede soylemıstım ısterse bır resmı bır ımam nıkahıyla evlenıp ustune sevgılı yapsın, tınnn tınnnnn

Ohh ne 180gramı.bin pişmandır imama hava atmak için bu ne ki 50 gramda benim için koyun ustune dedıgı ıcın :KK70: benımkıde 22ayar bılezık cınsı uzerındendı. Arabamı degıstırsem mı dıyorum:KK70::KK53:
Mehir senin istrdiğini yap 😂 bilezik dediğin 22 ayar olur zaten aşağısı asla

Mehir senin istrdiğini yap 😂 bilezik dediğin 22 ayar olur zaten aşağısı asla
Sukurler olsun, ot beynı bır ıse yaramıs hava cıvayı cok sevıyordu artık evlenırse karsı tarafa mıhır ıcın ceyrek yazalım der :KK53: :KK70:

Sukurler olsun, ot beynı bır ıse yaramıs hava cıvayı cok sevıyordu artık evlenırse karsı tarafa mıhır ıcın ceyrek yazalım der :KK53: :KK70:
Ahahaha aklıma karsı tarafın 100 olsun annemlerın 150 olsun deyip imamın kafasına göre 200 gram olsun o zaman demesi geldi ahsjdj hala gülüyorum canım imam beyy :KK71::KK71:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X