- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
İyidir iyidirAhahaha aklıma karsı tarafın 100 olsun annemlerın 150 olsun deyip imamın kafasına göre 200 gram olsun o zaman demesi geldi ahsjdj hala gülüyorum canım imam beyy![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyidir iyidirAhahaha aklıma karsı tarafın 100 olsun annemlerın 150 olsun deyip imamın kafasına göre 200 gram olsun o zaman demesi geldi ahsjdj hala gülüyorum canım imam beyy![]()
Yokmu arttıran hakim beyyyyğğppAhahaha aklıma karsı tarafın 100 olsun annemlerın 150 olsun deyip imamın kafasına göre 200 gram olsun o zaman demesi geldi ahsjdj hala gülüyorum canım imam beyy![]()
Kayınvalıde şok tabi daha da arttıran olsa arkasına aşacaktıYokmu arttıran hakim beyyyyğğpp![]()
![]()
Altın severiz gram gram severizİyidir iyidir![]()
Ya ben daha öncede duydum mihir olayını ama hayata uygulandığını bilmiyordum. Hani ev hanımı ya da çalışmayan kadınlar alıyor sanıyordum. ŞaşırdımAhahaha aklıma karsı tarafın 100 olsun annemlerın 150 olsun deyip imamın kafasına göre 200 gram olsun o zaman demesi geldi ahsjdj hala gülüyorum canım imam beyy![]()
Nikah hakkı o zengin fakir ayrımı yokYa ben daha öncede duydum mihir olayını ama hayata uygulandığını bilmiyordum. Hani ev hanımı ya da çalışmayan kadınlar alıyor sanıyordum. Şaşırdım
Yok canım her kadına var işte kadınların hakkını korumak ıcın dinen var. Bunu gercekten bilmeyenler var, bilip sacma bulanlar ya da gelenekleşmeyen yerler var. Bazısı senet bıle yapıyor muhtara ımzalatıyor filan bunu ya hahah bu komık tabıkı karsılıgı yoktur yani bunun hukuken, oyle dusunuyorumYa ben daha öncede duydum mihir olayını ama hayata uygulandığını bilmiyordum. Hani ev hanımı ya da çalışmayan kadınlar alıyor sanıyordum. Şaşırdım
Kız ben bir şey kaçıröışım galiba arada, sen vajinismus musunYok canım her kadına var işte kadınların hakkını korumak ıcın dinen var. Bunu gercekten bilmeyenler var, bilip sacma bulanlar ya da gelenekleşmeyen yerler var. Bazısı senet bıle yapıyor muhtara ımzalatıyor filan bunu ya hahah bu komık tabıkı karsılıgı yoktur yani bunun hukuken, oyle dusunuyorumVicdani yukumluluk yani sadece.
Muhtara mı yaa çok iyiymişşşYok canım her kadına var işte kadınların hakkını korumak ıcın dinen var. Bunu gercekten bilmeyenler var, bilip sacma bulanlar ya da gelenekleşmeyen yerler var. Bazısı senet bıle yapıyor muhtara ımzalatıyor filan bunu ya hahah bu komık tabıkı karsılıgı yoktur yani bunun hukuken, oyle dusunuyorumVicdani yukumluluk yani sadece.
Ayy zemocan senınle konustuk ya bunuKız ben bir şey kaçıröışım galiba arada, sen vajinismus musun
Aynen yaa hahah yok artık dedim söz senettir bizde kendinize gelin didimmMuhtara mı yaa çok iyiymişşş![]()
O kadar çok insanla konuştum ki isimler karışıyor kusura bakma, atlatmış olmana sevindim. Takılacaktım bu topicteki mubabbete rağmen hala nasıl aşamadın diyeAyy zemocan senınle konustuk ya bunuevet öyleydim ama yendim
![]()
Yok 3 ay once yendim çok şükür, fantezik kısma gecmeye calısıyorum işte o yuzden burdayımO kadar çok insanla konuştum ki isimler karışıyor kusura bakma, atlatmış olmana sevindim. Takılacaktım bu topicteki mubabbete rağmen hala nasıl aşamadın diye
Güveniyoruz sana, hepsini aşar bizi bile geçersinYok 3 ay once yendim çok şükür, fantezik kısma gecmeye calısıyorum işte o yuzden burdayım![]()
Dedıklerımı yap, gıttıgım yoldan gıtmeYok 3 ay once yendim çok şükür, fantezik kısma gecmeye calısıyorum işte o yuzden burdayım![]()
Yavaş gelGüveniyoruz sana, hepsini aşar bizi bile geçersin![]()
Pardon seni geçemeyiz, senin fantazi dünyan bamabaşka, perspektif çok genişYavaş gel![]()
İnsallah o kıvama geleyım, sizden cok şey öğreniyorumGüveniyoruz sana, hepsini aşar bizi bile geçersin![]()
Love bebeyisim ben kaplumbağa misali işteYavaş gel![]()
İstesem de gidemem bence ben o yolu karıstırırırm tıkarım bıseyler yaparım yani ahshshshDedıklerımı yap, gıttıgım yoldan gıtme![]()
![]()