Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahaha aklıma karsı tarafın 100 olsun annemlerın 150 olsun deyip imamın kafasına göre 200 gram olsun o zaman demesi geldi ahsjdj hala gülüyorum canım imam beyy :KK71::KK71:
Ya ben daha öncede duydum mihir olayını ama hayata uygulandığını bilmiyordum. Hani ev hanımı ya da çalışmayan kadınlar alıyor sanıyordum. Şaşırdım

Ya ben daha öncede duydum mihir olayını ama hayata uygulandığını bilmiyordum. Hani ev hanımı ya da çalışmayan kadınlar alıyor sanıyordum. Şaşırdım
Yok canım her kadına var işte kadınların hakkını korumak ıcın dinen var. Bunu gercekten bilmeyenler var, bilip sacma bulanlar ya da gelenekleşmeyen yerler var. Bazısı senet bıle yapıyor muhtara ımzalatıyor filan bunu ya hahah bu komık tabıkı karsılıgı yoktur yani bunun hukuken, oyle dusunuyorum😂Vicdani yukumluluk yani sadece.

Yok canım her kadına var işte kadınların hakkını korumak ıcın dinen var. Bunu gercekten bilmeyenler var, bilip sacma bulanlar ya da gelenekleşmeyen yerler var. Bazısı senet bıle yapıyor muhtara ımzalatıyor filan bunu ya hahah bu komık tabıkı karsılıgı yoktur yani bunun hukuken, oyle dusunuyorum😂Vicdani yukumluluk yani sadece.
Kız ben bir şey kaçıröışım galiba arada, sen vajinismus musun

Muhtara mı yaa çok iyiymişşş 🤣

O kadar çok insanla konuştum ki isimler karışıyor kusura bakma, atlatmış olmana sevindim. Takılacaktım bu topicteki mubabbete rağmen hala nasıl aşamadın diye
Yok 3 ay once yendim çok şükür, fantezik kısma gecmeye calısıyorum işte o yuzden burdayım :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X