Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ben bir şey kaçıröışım galiba arada, sen vajinismus musun
Ya bazen öyle bir an geliyorkiii sanki evdeyiz hepimiz sohbet ediyoruz. Senin bu cümlenle o hissi yaşadım. Sanki yanımda oturuyorsunuz da sohbet akıyor gibi. :confused: Ben tertemiz delirmedim değil mi? Bizim evin salonunda oturmuyor sunum???

İyi Geceler Herkese;:nazar:En Büyük TÜRKİYE
O Osirius yeni sevgilin sana ve hayatına mutluluklar getirsin.
ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz O Osirius Yeğenim LGS yehazırlanıyor,sizler eğitimcisiniz,önerinizi rica edeceğim.
Gebelik için içinde sevdeyi tebrik ederim.
Allah bana da nasip etsin,banada dua edin lütfen
Öneri derken hangi konuda, bolca soru çözüp konu anlatımı dinleyecek bu süreçte, dilbilgisi çıkmayacak masalına aldanmasın, sıkı tutsun bakanla bakanlık bu konuda uyuşamadı. Konuları bitmek üzeredir şu an, denemelere ağırlık versin

Ya bazen öyle bir an geliyorkiii sanki evdeyiz hepimiz sohbet ediyoruz. Senin bu cümlenle o hissi yaşadım. Sanki yanımda oturuyorsunuz da sohbet akıyor gibi. :confused: Ben tertemiz delirmedim değil mi? Bizim evin salonunda oturmuyor sunum???
kk forum bizim için bir oda ev ve cafe olmuş saolsunlar bunu yapanlardan Allah razı olsun:KK200:En Büyük TÜRKİYE

Va
Vallahi ben kendi salonumdayım ama sanki başka bir alemde gibiyim, burası çok dostane oldu, aklım bütğn gün burada, dün misafirleri gönderip dersi bitirene kadar zor dayandım 😂😂😂 evlere kapanınca sanal gün moduna geçtik

Öneri derken hangi konuda, bolca soru çözüp konu anlatımı dinleyecek bu süreçte, dilbilgisi çıkmayacak masalına aldanmasın, sıkı tutsun bakanla bakanlık bu konuda uyuşamadı. Konuları bitmek üzeredir şu an, denemelere ağırlık versin
çok saol canım benim;şimdi dersleri iyidir fakat konfor sevdası var,uzun soruları okumak istemiyor sanki,birde nasıl planlama yapmalı son aylarda:dua::KK200:

Va
Vallahi ben kendi salonumdayım ama sanki başka bir alemde gibiyim, burası çok dostane oldu, aklım bütğn gün burada, dün misafirleri gönderip dersi bitirene kadar zor dayandım 😂😂😂 evlere kapanınca sanal gün moduna geçtik
Gerçek alemde, dostluklar çok körelmiş menfaatçı,zorba insanlar çok maalesef

çok saol canım benim;şimdi dersleri iyidir fakat konfor sevdası var,uzun soruları okumak istemiyor sanki,birde nasıl planlama yapmalı son aylarda:dua::KK200:
Uzun soru okumak istemiyorsa baştan kaybetti, matemetik soruları bile uzun artık. Konuları bittiyse günde bir veya iki deneme çözse yeter, konuları bitmediyse günde 100 sorunun altına kesinlikle düşmesin

İyi Geceler Herkese;:nazar:En Büyük TÜRKİYE
O Osirius yeni sevgilin sana ve hayatına mutluluklar getirsin.
ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz O Osirius Yeğenim LGS yehazırlanıyor,sizler eğitimcisiniz,önerinizi rica edeceğim.
Gebelik için içinde sevdeyi tebrik ederim.
Allah bana da nasip etsin,banada dua edin lütfen
Benım branşım değil, ama göççük yeğenin varsa anaokulu grubu seve seve yardımcı olurum:dondurma:

Çok saol canım Benim,evet bir tane 3 yaşında minoş yeğen var,oda dil gelişimi için keşe verdiler faydası olurmu ?
Neden bunun ıcın krese verdıler? Sadece dıl gelısım problemımı var, uzman tarafından koyulan bır teshısı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X