- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bazen öyle bir an geliyorkiii sanki evdeyiz hepimiz sohbet ediyoruz. Senin bu cümlenle o hissi yaşadım. Sanki yanımda oturuyorsunuz da sohbet akıyor gibi.Kız ben bir şey kaçıröışım galiba arada, sen vajinismus musun
Öneri derken hangi konuda, bolca soru çözüp konu anlatımı dinleyecek bu süreçte, dilbilgisi çıkmayacak masalına aldanmasın, sıkı tutsun bakanla bakanlık bu konuda uyuşamadı. Konuları bitmek üzeredir şu an, denemelere ağırlık versinİyi Geceler Herkese;
O Osirius yeni sevgilin sana ve hayatına mutluluklar getirsin.
ZemheriPoyraz O Osirius Yeğenim LGS yehazırlanıyor,sizler eğitimcisiniz,önerinizi rica edeceğim.
Gebelik için içinde sevdeyi tebrik ederim.
Allah bana da nasip etsin,banada dua edin lütfen
kk forum bizim için bir oda ev ve cafe olmuş saolsunlar bunu yapanlardan Allah razı olsunYa bazen öyle bir an geliyorkiii sanki evdeyiz hepimiz sohbet ediyoruz. Senin bu cümlenle o hissi yaşadım. Sanki yanımda oturuyorsunuz da sohbet akıyor gibi.Ben tertemiz delirmedim değil mi? Bizim evin salonunda oturmuyor sunum???
Vallahi ben kendi salonumdayım ama sanki başka bir alemde gibiyim, burası çok dostane oldu, aklım bütğn gün burada, dün misafirleri gönderip dersi bitirene kadar zor dayandımYa bazen öyle bir an geliyorkiii sanki evdeyiz hepimiz sohbet ediyoruz. Senin bu cümlenle o hissi yaşadım. Sanki yanımda oturuyorsunuz da sohbet akıyor gibi.Ben tertemiz delirmedim değil mi? Bizim evin salonunda oturmuyor sunum???
çok saol canım benim;şimdi dersleri iyidir fakat konfor sevdası var,uzun soruları okumak istemiyor sanki,birde nasıl planlama yapmalı son aylardaÖneri derken hangi konuda, bolca soru çözüp konu anlatımı dinleyecek bu süreçte, dilbilgisi çıkmayacak masalına aldanmasın, sıkı tutsun bakanla bakanlık bu konuda uyuşamadı. Konuları bitmek üzeredir şu an, denemelere ağırlık versin
Ben seni kastetmıstım yavas gel derkenPardon seni geçemeyiz, senin fantazi dünyan bamabaşka, perspektif çok geniş
Gerçek alemde, dostluklar çok körelmiş menfaatçı,zorba insanlar çok maalesefVa
Vallahi ben kendi salonumdayım ama sanki başka bir alemde gibiyim, burası çok dostane oldu, aklım bütğn gün burada, dün misafirleri gönderip dersi bitirene kadar zor dayandımevlere kapanınca sanal gün moduna geçtik
Uzun soru okumak istemiyorsa baştan kaybetti, matemetik soruları bile uzun artık. Konuları bittiyse günde bir veya iki deneme çözse yeter, konuları bitmediyse günde 100 sorunun altına kesinlikle düşmesinçok saol canım benim;şimdi dersleri iyidir fakat konfor sevdası var,uzun soruları okumak istemiyor sanki,birde nasıl planlama yapmalı son aylarda![]()
Sendeki hayal gücü bende yok, sana yetişemem ben, azıcık kalas kalıyorumBen seni kastetmıstım yavas gel derken![]()
Benım branşım değil, ama göççük yeğenin varsa anaokulu grubu seve seve yardımcı olurumİyi Geceler Herkese;
O Osirius yeni sevgilin sana ve hayatına mutluluklar getirsin.
ZemheriPoyraz O Osirius Yeğenim LGS yehazırlanıyor,sizler eğitimcisiniz,önerinizi rica edeceğim.
Gebelik için içinde sevdeyi tebrik ederim.
Allah bana da nasip etsin,banada dua edin lütfen
Çok saol canım Benim,evet bir tane 3 yaşında minoş yeğen var,oda dil gelişimi için kreşe verdiler faydası olurmu ?Benım branşım değil, ama göççük yeğenin varsa anaokulu grubu seve seve yardımcı olurum![]()
Neden bunun ıcın krese verdıler? Sadece dıl gelısım problemımı var, uzman tarafından koyulan bır teshısı var mı?Çok saol canım Benim,evet bir tane 3 yaşında minoş yeğen var,oda dil gelişimi için keşe verdiler faydası olurmu ?
evet teşhis koymuşlar uzmanlarNeden bunun ıcın krese verdıler? Sadece dıl gelısım problemımı var, uzman tarafından koyulan bır teshısı var mı?
Teşhis nedir peki?evet teşhis koymuşlar uzmanlar
geç kalınmış konuşmaTeşhis nedir peki?
Bunun kreşle yeterınce desteklenemeyecegını dusunuyorum. Şahsi fıkrım bu konuda terapi veren bir merkezden uzman görüşü almanız.geç kalınmış konuşma
Canım benim çok teşekkür ederim.Bunun kreşle yeterınce desteklenemeyecegını dusunuyorum. Şahsi fıkrım bu konuda terapi veren bir merkezden uzman görüşü almanız.
Konusma ve Dil terapistinden destek alabilirsiniz az bulunuyorlar ama bazı devlet hastanelerinde var boyle bi imkan mutlaka faydası olur. birebir de destek alınmalıgeç kalınmış konuşma
Rıca ederım ne demekCanım benim çok teşekkür ederim.umarım dudiş gönlüğünü sabote etmedim
![]()