Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Love, b.k gibi bir güne rağmen çok güzel bir gece geçirdim, senin enerjine bağlıyorum ; ne düşünüyon? :KK53: :KK8:

çok saol canım benim:KK76:
Konuşma gecikmesi olan çocuk için Ellerindeki raporla (hastane raporudur inşallah çünkü herhangi bir pedagoğun raporu geçerli olmuyor çocuk psikyatriden alınması lazım) bulundukları ilin RAMına baş vursunlar, orası onları eğitim açısından yönlendirecektir. Eğer gerçekten terapiye ihtiyaç varsa rehabilitasyon merkezlerinden devlet destekli tedavi alırlar.
Hatta henüz rapor yoksa bile RAMdan bu konuda görüş alıp onların yönlendirmesiyle devam etmeleri daha uygun olur. Çocuk hiç mi konuşmuyor yoksa yeterli mi konuşmuyor.

Uuu baby baby uuu dıyorum, benım sevısemedıklerımın yerıne de sevısseydınız:KK59::KK70:
Ya haftaiçi g.tünü kaldırmazdı, tecavüz bile edemezsin benimkine, çünkü ölür yorgunluktan. 🤣🤣🤣 Eskiden görev gibi yapıyordu şimdi baya canı istiyor. Arzulanmak ne güzel len.

Herhalde kızım, popişe şaplakla başladıysa bide of offf dıyorum:KK8:
Ya haftaiçi g.tünü kaldırmazdı, tecavüz bile edemezsin benimkine, çünkü ölür yorgunluktan. 🤣🤣🤣 Eskiden görev gibi yapıyordu şimdi baya canı istiyor. Arzulanmak ne güzel len.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X