- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
çok saol canım benimKonusma ve Dil terapistinden destek alabilirsiniz az bulunuyorlar ama bazı devlet hastanelerinde var boyle bi imkan mutlaka faydası olur. birebir de destek alınmalı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol canım benimKonusma ve Dil terapistinden destek alabilirsiniz az bulunuyorlar ama bazı devlet hastanelerinde var boyle bi imkan mutlaka faydası olur. birebir de destek alınmalı
Ne demek canımçok saol canım benim![]()
GunaydınnnYardım sever kızlar Günaydın;
iyi ki sizleri tanıdım,sorunlarımı çözeriz belki
![]()
Konuşma gecikmesi olan çocuk için Ellerindeki raporla (hastane raporudur inşallah çünkü herhangi bir pedagoğun raporu geçerli olmuyor çocuk psikyatriden alınması lazım) bulundukları ilin RAMına baş vursunlar, orası onları eğitim açısından yönlendirecektir. Eğer gerçekten terapiye ihtiyaç varsa rehabilitasyon merkezlerinden devlet destekli tedavi alırlar.çok saol canım benim![]()
Uuu baby baby uuu dıyorum, benım sevısemedıklerımın yerıne de sevısseydınızLove, b.k gibi bir güne rağmen çok güzel bir gece geçirdim, senin enerjine bağlıyorum ; ne düşünüyon?![]()
![]()
Ya haftaiçi g.tünü kaldırmazdı, tecavüz bile edemezsin benimkine, çünkü ölür yorgunluktan.Uuu baby baby uuu dıyorum, benım sevısemedıklerımın yerıne de sevısseydınız![]()
Kıskandırmayın lan 5 gün kapalıyım canım sıkkınUuu baby baby uuu dıyorum, benım sevısemedıklerımın yerıne de sevısseydınız![]()
Ya haftaiçi g.tünü kaldırmazdı, tecavüz bile edemezsin benimkine, çünkü ölür yorgunluktan.Eskiden görev gibi yapıyordu şimdi baya canı istiyor. Arzulanmak ne güzel len.
Azarlanmak yaramış seninkine, tebrik ederimYa haftaiçi g.tünü kaldırmazdı, tecavüz bile edemezsin benimkine, çünkü ölür yorgunluktan.Eskiden görev gibi yapıyordu şimdi baya canı istiyor. Arzulanmak ne güzel len.
Arada tükkanı kapatmak ıyıdır, alacaklılar birikirKıskandormayın lan 5 gün kapalıyım canım sıkkın![]()
Ya sorma, bu sabah bir hararet kalktım akıllara ziyan, haksızlık bu ya, adamın tepesine çıkasın var ama yasakArada tükkanı kapatmak ıyıdır, alacaklılar birikir![]()
Seni çok iyi anlıyorum zemocan, o an hormon cosması oluyo hep reglden bunlar nalet ossunYa sorma, bu sabah bir hararet kalktım akıllara ziyan, haksızlık bu ya, adamın tepesine çıkasın var ama yasak![]()
O azarlamaya kalkmıştı da, kendine döndü.Azarlanmak yaramış seninkine, tebrik ederim
Kendı mı yanastı, yoksa etkıye tepkı mı olduO azarlamaya kalkmıştı da, kendine döndü.![]()
İyi olmuş bazen hakediyorlar.O azarlamaya kalkmıştı da, kendine döndü.![]()
Daha oraya gelemedik. Hiç yoktan isteyince geri çevrilmiyorum. O da olacak inş.Kendı mı yanastı, yoksa etkıye tepkı mı oldu![]()
Oh be sukurler olsun, bu da cok buyuk bır zıplama yalnızDaha oraya gelemedik. Hiç yoktan isteyince geri çevrilmiyorum. O da olacak inş.