Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni özleyin anacım:KK53:ya surdan aldıgı enerjıyle kocasına hücum eden hatunları okuyunca zevkten dort kose oluyorum yehuu:KK36::KK73:
Yaaa dün gece bizde de biseyler oldu, iyide gidiyordu amma velakin benim bebe tam son saniyelerde kalktı bi aglamayla yarıda kaldi tadıda damakta :olamaz: :KK12::KK70:

Yaaa dün gece bizde de biseyler oldu, iyide gidiyordu amma velakin benim bebe tam son saniyelerde kalktı bi aglamayla yarıda kaldi tadıda damakta :olamaz: :KK12::KK70:
Kım baslattı, shdkdhdks bu aksam dondurmalısından devam edersınız uzulme :KK53: :KK8:

Kım baslattı, shdkdhdks bu aksam dondurmalısından devam edersınız uzulme :KK53: :KK8:
Eşimle dün tartışmıştık biraz, kendisi yanaştı, ama ben hafif çıtlatiyordum çok kliselesti bu ne onceden böyle değildin, millet neler yapıyor vs, tabi söylemiyordum bisey ama eski heyecanı tekrar yaşatsın diye de igneliyordum. Bu aralar kk da da eskisi gibi aktifim, fark etti. "Hep orda konuşuyorsunuz demi, ordan ogreniyorsun "dedi he he sacmalama vs dedim
Tlf karıştırmaz ama yani burayi okudukça fantazi dünyamız değişti anacim :21: :21::KK70:ilkinde biraz birbirimizi yumusatma evresiydi öpüşme koklaşma türünden gitti bizimki şey oldu tabi, dedimki "oh be ruhumuz doysun önce😁" , daha sonrakinde her sey tamdi burdan aldığım gazla da çok iyi ilerliyordu, bebe yarida kesti 😁😁 bugün çok yorgun gelmiş biraz çıtlattım ama hakkaten yorgun görünüyor rövanşı yarın alacaz gibi 😝

Eşimle dün tartışmıştık biraz, kendisi yanaştı, ama ben hafif çıtlatiyordum çok kliselesti bu ne onceden böyle değildin, millet neler yapıyor vs, tabi söylemiyordum bisey ama eski heyecanı tekrar yaşatsın diye de igneliyordum. Bu aralar kk da da eskisi gibi aktifim, fark etti. "Hep orda konuşuyorsunuz demi, ordan ogreniyorsun "dedi he he sacmalama vs dedim
Tlf karıştırmaz ama yani burayi okudukça fantazi dünyamız değişti anacim :21: :21::KK70:ilkinde biraz birbirimizi yumusatma evresiydi öpüşme koklaşma türünden gitti bizimki şey oldu tabi, dedimki "oh be ruhumuz doysun önce😁" , daha sonrakinde her sey tamdi burdan aldığım gazla da çok iyi ilerliyordu, bebe yarida kesti 😁😁 bugün çok yorgun gelmiş biraz çıtlattım ama hakkaten yorgun görünüyor rövanşı yarın alacaz gibi 😝
Ahdkdhsksks yarın yere sen onu :KK70: zira bende yarın farklı bi fantazik denemeyi düşünüyorum:KK53: çok pis kuruldum şöyan:KK8:

Aynen yarın kaçamaz🙈 :KK70:
Kaldığı yerden devamke 😁
Kiyamam saatlerde geçmez ki şimdi dimi:KK45:
Mesajla tahrık edılıyorum :KK53: yapmıs kadar olduk sımdılık, yarına kadar ıdare eder:KK8:tabi benım hayın otesı planlarımdan henuz haberı yok, antılopun karsıya gecmesını bekleyen kaplan gıbı beklıyor benı:KK53:

Mesajla tahrık edılıyorum :KK53: yapmıs kadar olduk sımdılık, yarına kadar ıdare eder:KK8:tabi benım hayın otesı planlarımdan henuz haberı yok, antılopun karsıya gecmesını bekleyen kaplan gıbı beklıyor benı:KK53:
Vuhuu tanri seni avkatı ve de cubbesini korusun hakkaten :KK70: o cubbenin basina neler gelecek kim bilir daha:KK8:

Vuhuu tanri seni avkatı ve de cubbesini korusun hakkaten :KK70: o cubbenin basina neler gelecek kim bilir daha:KK8:
Allahım geçilerime mukayyet olsun :KK53: :KK70: yarın avkatlıktan örtmenliğe hızlıca bir geçiş yapiciğim, kavanoz diplilerimi cantaya attım, çok sesli yapcem ona:KK8::KK70::KK53:

Allahım geçilerime mukayyet olsun :KK53: :KK70: yarın avkatlıktan örtmenliğe hızlıca bir geçiş yapiciğim, kavanoz diplilerimi cantaya attım, çok sesli yapcem ona:KK8::KK70::KK53:
Avkat bu sefer kalp ilacını içsin gitmeden uyar :KK8: :KK70: neler öğreniyorum omg 🙈 eşim de bi dahakine senin icinden canavar mı çıktı diyecek kesin:KK70:

Avkat bu sefer kalp ilacını içsin gitmeden uyar :KK8: :KK70: neler öğreniyorum omg 🙈 eşim de bi dahakine senin icinden canavar mı çıktı diyecek kesin:KK70:
Shdksjsha dil altı olarak önden bikaç fırt sigara içirttiriyorum ya o rahatlatıyo :KK53: :KK70: :KK8:

Sağol böbişim, sende bu gazla devir almadan vites atma emi sonra titreme yaptırtırsınız mazallah motor yanar :KK70: :KK53:
Aynen dudişler daha birleşememek üzere ayrilabilir bu şiddetle😝🙈 :KK70: hepsini bi arada kullanip tüketmicim anlaşıldı merkez🖒:KK70:

Sabah attılar, gıttıgımde adamlar kapıdaydı. Bu gece yasaga kadar yapamazlarsa yarın sabahtan tekrar gelecekler ve bu facia olur :KK43:
Ne oldu son durum bitecek mi?
Bu profil resmi ve alt yazısının bize diyeceği birşeyler olmalı. Benim aklım orda.
Ah o cübbe ah, dili olsa da konuşamaz titremekten 😂
Yarın diyetimin ödül günü. Yarın sufle ıcın tereyagı erıtmeye gıdıyorum shddkshsj başlamak başarmanın yarısıdır, inat ettim yicem bu sefer :KK53: :KK70:
Benim hiç umudum yok 😂😂😂😂 yanık kabak tatlısı verelim biz size.
Shskssj aslında sondan başa dogru ılerlıyoruz gıbı. Tatlıdan bır oncekı ana yemek. Bu seferlı planlarımın arasında ördeğin kıçına portakal tıkamak var ama ördeğin menşeini bilmiyorum. Pekin diye Mikin kakalarlarsa diye çok korkuyorum, çünküğ o zaman tüm tarif çöpe gider, Orjinal Pekin olmalı sjdslsh ah şu burjuva halimin akıbeti ne olacak yine yurdum tulumbasına kalmayayım da :KK70: :KK53:
Bu ördeğin sonu pek hayır değil galiba 😜🤭
Durumu şahane toparlamışsın kız aferim sana 😘 inşallah finale de ulaşırsınız, bebekle ne zordur iyi bilirim
Yarasın canım, içindeki canavarı iyi besle 😘

Ne oldu son durum bitecek mi?

Ah o cübbe ah, dili olsa da konuşamaz titremekten 😂

Benim hiç umudum yok 😂😂😂😂 yanık kabak tatlısı verelim biz size.

Bu ördeğin sonu pek hayır değil galiba 😜🤭

Durumu şahane toparlamışsın kız aferim sana 😘 inşallah finale de ulaşırsınız, bebekle ne zordur iyi bilirim

Yarasın canım, içindeki canavarı iyi besle 😘
Bitti şöyan inanamıyorum ama bitti. Sadece çok ufak rötuşlar kaldı, puantiye attıracaktım bi duvara gidip yıldız kalıbı getırmıs adam, neyse yarın zabağnan puantiyeleneceğiz inşallah:KK36:
Agır tahrık altındayım daha fazla duramiciiim:KK53::KK70:

Bitti şöyan inanamıyorum ama bitti. Sadece çok ufak rötuşlar kaldı, puantiye attıracaktım bi duvara gidip yıldız kalıbı getırmıs adam, neyse yarın zabağnan puantiyeleneceğiz inşallah:KK36:
Agır tahrık altındayım daha fazla duramiciiim:KK53::KK70:
Durmayıp ne yapacaksın, yarına kadar sabır canım 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X