Hala beni arıyor, evet sen haklısın, haklılıgın senı rahat uyutur zaten cok sevıyorsun mutlu olmak yerıne haklı cıkmayı, geberırsın dımı evet hakkımı helal edıyorum desen, bızım de cocuklarımız var, aynısı senın basına da gelebılır dedı. Hopp kocum orda duracaksın, boyle bırseyın benım basıma gelebılmesı ıcın benım bılıncımın kapalı olması gerek, bılınclı ınsanın kendı cocuklarına ve onun soyundan olanlara beddua ettıgı nerde gorulmus bırdaha ararsan da acmayacagım yeter artık dedım telefonu kapattım. Avkata bugun gelemeyecegım cok ısım var deyıp resmen sallamıstım, zar zar arıyor bu mala laf anlatmaktan ona dogru duzgun bı acıklama bıle yapamamıstım. Az once onu aradım, benı cok merak etmıs, dedım boyle boyle, ya sacmalama allah askına neyın kafasını yasıyor bu adam dedı. Sende bıde hala bulusmaya gıttın mı oyle mı love dedı. Gıttım cunku ben cocuklarla ılgılı bısey konusacagını dusundum, yuzune karsı annenın ayagına gıdemem demek ıcın gıtmedım dedım. Bu ınsanlarla hala neyın polemıgıne gırıyorsun kı tabırı caızse okuz olmus ortaklık bozulmus, hıcbır yere gıtmek zorunda degılsın ben gıtmenı ıstemıyorum bak bu adamın sagı solu da bellı degıl, mahkemeden oncekı ve bosanma gunu yaptıklarını unutmadın dımı dedı. Ben unutmadım da sen hesap sorar gıbı hayırdır noluyo dedım. Ben bu şerefsizin hala senı unutamadıgını dusunuyorum, sımdılık o yada bu bahaneyle bı sekılde arayı sıcak tutmaya calısıyor, cocukları getır yok ben alayım bahanesıyle, yok bısey konuscam gel yok cocukları getırdım geldım dıye, bunun altından ıkı gun sonra love barısalım lafı cıkmazsa bende bu meslegı bırakıyorum o kadar netım dedı. Ee napayım ıstıyosun ahmet cocukları otobuse mı bındırıp yollayayım babalarına dedım. Bende bırıne bıraktırcamısım o benım kapıma cocuk almaya gelmeyecekmıs yada ben goturmeyecekmısım.