Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece bana degıl kı ogluma da o..nun cocugu kımden oldugu bellı degıl, p!ç daha neler neler, bana hamıleyken yasattıklarına yemıne derım gerı dondum
Ay bırak.... Sinirlerim tepeme çıktı. Buna helallik verirsen ben sana vermicem.

Daha bugün haberlerde var, adamın biri cenazede merhum için 'hakkımı helal etmiyorum, bana borcu vardı' demiş. Nerde borç nerde iftiranın, hakaretin, edepsizliğin verdiği hasar, yarattığı günah, bıraktığı öfke... Oğlu cenazesinde olay çıkarmayacak kalitede olduğun için şükür namazı kılmaya şimdiden başlasa daha iyi.

Sımdı ne yasamıstık dıye özet ısteyecek arkadaslar ıcın sunu suraya koyayım, ben bı kahve sıgara yapcam arkadaslar tansıyonum tavan yaptı

Sımdı ne yasamıstık dıye özet ısteyecek arkadaslar ıcın sunu suraya koyayım, ben bı kahve sıgara yapcam arkadaslar tansıyonum tavan yaptı
Gerilim filmi gibi valla haklısın. Var ya piskopat çıkan dadı filmleri. İkinci tur bebe(ler) haberi nasıl yüreğine inmiştir bu kadının hissettim valla. Kızıcaksın ama ben ex öküze de acıdım biraz şimdi. Bunun evladı olmak, bu şuurla büyütülmek nasıl bir şeydir, insan nasıl sağlıklı bir ruh yapısına sahip olarak yetişir bilemedim... nitekim (yetişemedi). İnsanın pipisiyle de sorunu olur beyniyle de. Allah seni kurtarmış.

Gerilim filmi gibi valla haklısın. Var ya piskopat çıkan dadı filmleri. İkinci tur bebe(ler) haberi nasıl yüreğine inmiştir bu kadının hissettim valla. Kızıcaksın ama ben ex öküze de acıdım biraz şimdi. Bunun evladı olmak, bu şuurla büyütülmek nasıl bir şeydir, insan nasıl sağlıklı bir ruh yapısına sahip olarak yetişir bilemedim... nitekim (yetişemedi). İnsanın pipisiyle de sorunu olur beyniyle de. Allah seni kurtarmış.
Valla allah sorsun ben hıcbır sey demıyorum, helal de etmeyecegımı soyledım basıp geldım

Ben sanmıyorum o kadın hemen ölmez daha çekeceği var gibi

Ha bide ex öküz bana diyor ki, durumu cok agır ve devamlı senı sayıklıyor, burdan gel gıdelım uc dakıkanı almaz, bende seytan bıle ugrasmak ıstememıs artık senın annenle, dua edınde allah cektırmeden alsın dedım
Bizde neler düşündük 😒😒😒yemin ediyorum ki ex öküz bomboş bir insan yok böyle birşey yaaa valla. Allah'ım seni kurtarmış onlardan çok şükür 🤲

Bizde neler düşündük 😒😒😒yemin ediyorum ki ex öküz bomboş bir insan yok böyle birşey yaaa valla. Allah'ım seni kurtarmış onlardan çok şükür 🤲
Sukurler olsun, bıde soylemıs olmak ıcın cenazesınde helal olsun dıyecektım, su duruma dusmedım ya sukurler olsun

Tam cinnet geçirmelikmiş, pes doğrusu, öfkeye bak. Allah yardımcısı olsun kolay ölemez gibi geldi bana da ki bu sadece bir olay

Ha bide ex öküz bana diyor ki, durumu cok agır ve devamlı senı sayıklıyor, burdan gel gıdelım uc dakıkanı almaz, bende seytan bıle ugrasmak ıstememıs artık senın annenle, dua edınde allah cektırmeden alsın dedım
Zaten adam olsa sana bu cümleleri kurmaya utanır rezil herif

Herkes burdan ex e tekrar bi saydırmışta, napacaktı adam kim olsa aynı şeyi yapardı annesi ölüm döşeğinde son anında rahat etsin isterdi. Ha loveit haklıdır helal etmez ona bişey demiyorum.

Herkes burdan ex e tekrar bi saydırmışta, napacaktı adam kim olsa aynı şeyi yapardı annesi ölüm döşeğinde son anında rahat etsin isterdi. Ha loveit haklıdır helal etmez ona bişey demiyorum.
Tabi ki de öyle ama söyleme tarzı benim sinirimi bozdu . Hadi gel 3 dakikanı almaz falan demiş ya ben o kısıma çok sinir oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X