Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarın kesınlıkle agzına sıcma gunu olacak, yok yahu ayrılık tehdıdı gıbı olmasın dıye hassas dusunuyorum ama darlıyor
Biliyorum bu gergin konunun üstüne gitmicek bu yorum ama söylemeden duramıcam . Sinirlenince daha bi güzel oluyosun diyip sufle yedirirse şaşırma :KK48:

Yavrum daha ılk baslarken bunlar konusuldu. O kendı cocuklarını ya sevdeye ya kocasına aldırtıyormus olabılır o onun dusuncesı, ben o zaman ne demıstım ahmete hatırlıyorsanız. Gorussen de neden gorusuyorsun deme haddını kendımde gormuyorum cunku bu senın meselen. Ben bosanmıs modern anne baba profılı cızmeyı amaclamıyorum kı, ben mecburum bu cocuklar baba bızı surdan al suraya bırak kıvamına gelene kadsr gorusmek zorundayım, sorgulama hakkını ahmete degıl aıleme bıle vermedım kı bunca zaman, o kım oluyor? Yanı su tavrından rahatsızım, sankı benı caya kahveye cagırıyor ex okuz bende ay çociklerimin babası buğğ gıtcem tabı tavrını takınmıyorum, asgarı sınırda gorusmek zorunda oldugum her alanda gorusecegım. Hıc onaylamadıgım bırseydı hatta burda baska bırıyle polemıge bıle gırdım ban yedım durduk yere, kalmalarını ıstemıyordum. Ama oglan ıkı haftadır yatılı gıdıp kalıyor ınanın fabrıka ayarlarına gerı dondu, hırcınlıgı gıttı. Cocuklarıms neyın ıyı gelıp gelmedıgını ucuncu sahıslarla tartısmaya acacak degılı, ahmet orda duracak. Ben ona meslegım bu oldugu halde, sızı hıc bır arada gormuyorlar ahmet yanlıs yapıyorsun dıye mudahale etmıyorsan o da duracagı yerı bılecek abı, sevgılım o benım sahıbım degıl
Ben yanlış anladım olayı avukat resmen şunu yap bunu yap demiş . Kaç yaşında kadın hiç biraraya gelme olmaz ki çocukları küçük sonuçta neyin iyi neyin kötü olacağını biliyor birazda sinirlerin üstüne ahmette öyle konuşunca sinır katsayın artmış . Hani kaç sayfa önce demistin ya love bu adam bana dönmeye çalışır falan diye bak buraya yazıyorum demistin şu saçma mesela için bile çağırıyor. Başkası olsa bizene banane falan der sana hak veriyorum şuan 👍 birazda yolunu yapıyor sanki kıyafet ne alacağını bilmez mı insan olmazsa değişim yaparsın 🥱

Yazdım yazdım sildim

😡

Akıl öğretilecek yaşta mısın sen ya
Ya bir de niye her erkek istisnasız anlayışsız (kibar ifade etmeye çalıştım zorlanarak) arkadaş, herşeyi geçtim hali hazırda sinirli kadına bir de hesap sorup üstüne de baskıcı akıllar verilir mi!

sonanda sonanda abla, tecrübe etmiş biri olarak ne düşünüyorsun?
Katibin Ruhu Katibin Ruhu 300 kusur sayfa okuyanadim. Mevzuyu da tam bilmiyorum. Bu yuzden yanlis yorum yapmak ustemem. Ama anladigim kadariyla bosanma asamasindalar ve adamla hala iletisim halindeler. Ve adam cocuklari gornek icin ayagina cagiriyor. Burnundan kıl aldirmiyor. Ben ne yapardim dersen, ben oglumun babasindan 300 km uzaktayim ve hic ayagina gotutmedim oglumu. Gornrk isterse gelir gorur, gelip goruyor da. Geldiginde burada bir otelde kaliyor. Onun disinda iletisim halinde dehilim. Oglumla giruduyor o. Cok mecbur kaldigimda sadece ayda yilda bir o da mesaj atiyorum.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu 300 kusur sayfa okuyanadim. Mevzuyu da tam bilmiyorum. Bu yuzden yanlis yorum yapmak ustemem. Ama anladigim kadariyla bosanma asamasindalar ve adamla hala iletisim halindeler. Ve adam cocuklari gornek icin ayagina cagiriyor. Burnundan kıl aldirmiyor. Ben ne yapardim dersen, ben oglumun babasindan 300 km uzaktayim ve hic ayagina gotutmedim oglumu. Gornrk isterse gelir gorur, gelip goruyor da. Geldiginde burada bir otelde kaliyor. Onun disinda iletisim halinde dehilim. Oglumla giruduyor o. Cok mecbur kaldigimda sadece ayda yilda bir o da mesaj atiyorum.
Boşandılar, 2 aydan fazla oldu.

O Osirius bacısı sakin olmaya çalış. Bak şimdi, sen exten ayrılalı daha çok kısa bi zaman geçti, exin de salakça bisey için seni çağırması avukati belli ki korkutmuş, neden biliyor musun, avukat bunlarin ciğerini bilir, ex in seni etkilemesinden veya aklını bulandirmasindan veyahut bu tarz bahanelerle tekrar muhabbet kurmasından korkup sana bu tepkiyi vermiş. Tabiki sınırlarını koy, çocuklar küçük onlar için minimum duzeyde bile olsa mutlaka görüşeceksin ama bana exin yaptığı şey bunun devamında da tekrar telefon-görüşme vs yapacak olmasi:KK12:
Çünkü bende esimle sevgiliyken bi ayrılık yaşadık. Ayrılıktan 3 ay sonra tutturmustu senin hediyelerini gondericem de göndericem, yahu istemiyorum at çöpe gitsin vs demistim. Araya ablasini soktu "platonik birak göndersin kiyamamis vs" istemiyorum dedim, ayrildik bitti simdi mi aklına geldi felan telefonu kapattım, neyse tamam lanet olsun gönder dedim. Onun sonrasında tekrar barışma istediğini söyledi birkaç güne. Böyle erkeklerin huyu, bi yerden bahanelerle yanaşıyorlar. Umarım böyle çıkıp seni sıkıntıya sokmaz, ama takma kafana. Avukata ayar ver ama empati yaparak, tabi o kalabalik ortam muhabbeti hoş degil yaa 😐

Ayar verılmısını alalım dedık, egıtmeye ugrasmayalım dedık sonuca bak. Yarabbi bana sabır ver. Sımdı su nıspeten sakınlemıs kafamla avukat 457 attıgı mesajı gormezden gelıp, yarın sabah kahvaltıya sendeyım 11de orda olurum, mesajlarını ws gırmedıgım ıcın okumuyorum, eger daha da gerecek bırsey yazdıysan yarın sabaha kadar sıl vaktın varken yazdım. Bunu normal sms olarak attım ve gercekten ws gırıp yazdıklarını okumadım, okumayacagım da. Yarın 10da cocukları ex öküz alacak, bu sefer goturmeyecegım. Neyse.. O da ustune zank dıye aradı, mesgule atıyorum tekrar arıyor. Mesaj atmıs sadece sesını duyayım ıyı olduguna emın olayım soz baska bırsey sormayacagım dıye. Aradım. Iyıyım dedım tamam dedı kapattık. Suan ona kapitülasyonlar gıbı maddeler halınde acıklayacagım ve bundan sonrakı ılk olayda bu ısın bıtecegını cunku benı dınlendırmek yerıne daha da yordugunu, ama bunun bır ayrılıgın habercısının olmadıgını 3yas grubuna anlatıe gıbı anlatacagım.

O Osirius bacısı sakin olmaya çalış. Bak şimdi, sen exten ayrılalı daha çok kısa bi zaman geçti, exin de salakça bisey için seni çağırması avukati belli ki korkutmuş, neden biliyor musun, avukat bunlarin ciğerini bilir, ex in seni etkilemesinden veya aklını bulandirmasindan veyahut bu tarz bahanelerle tekrar muhabbet kurmasından korkup sana bu tepkiyi vermiş. Tabiki sınırlarını koy, çocuklar küçük onlar için minimum duzeyde bile olsa mutlaka görüşeceksin ama bana exin yaptığı şey bunun devamında da tekrar telefon-görüşme vs yapacak olmasi:KK12:
Çünkü bende esimle sevgiliyken bi ayrılık yaşadık. Ayrılıktan 3 ay sonra tutturmustu senin hediyelerini gondericem de göndericem, yahu istemiyorum at çöpe gitsin vs demistim. Araya ablasini soktu "platonik birak göndersin kiyamamis vs" istemiyorum dedim, ayrildik bitti simdi mi aklına geldi felan telefonu kapattım, neyse tamam lanet olsun gönder dedim. Onun sonrasında tekrar barışma istediğini söyledi birkaç güne. Böyle erkeklerin huyu, bi yerden bahanelerle yanaşıyorlar. Umarım böyle çıkıp seni sıkıntıya sokmaz, ama takma kafana. Avukata ayar ver ama empati yaparak, tabi o kalabalik ortam muhabbeti hoş degil yaa 😐
Yavrum ben barısacak olsam bosanmam hadı tut kı bosandım hayatıma bırını alıp tekrar neden ex okuzu tercıh edeyım, mal mıyım ayol ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X