Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa saliha olayını okudum şimdi, görgüsüze bak komedi valla ilahi adalet yerini bulmuş ama küçük bebeyle baya döktürmüşsün sende ben bayılırım kaşarlı patatese acukaya 😜 valla okuyunca acıktım sankim🙈

Kavga çıkarmak daha da soğutabilir tehlikelidir, bir şey demek zor.
En iyisi reddetmeyip çok arzulu davranmamak sanırım. Bişeyler dank eder belki. Yalnız adam horul horul uyuyo ben yanaşırsa diye plan yapıyorum kendime kızdım şuan :KK14:

Ahsjskshsjs hangi konuda mention istiyosun böbişim ona göre cevap vereyim. Genel aura mı sufle mi?
Loveitred ee sıradaki plan nedir avukatla ilgili? Ne tür aksiyonlar düşünüyorsun bilelim ?

O Osirius sessizleştin her şey yolunda mı
Yolunda yolunda onunla konusuyordum da tam suraya ilişecekken aradı namıssız
Avkatla aranız tamamen iyi dimi şu an O Osirius :KK76: :KK8:
İyi iyi, kaostansa rutindeyiz

En iyisi reddetmeyip çok arzulu davranmamak sanırım. Bişeyler dank eder belki. Yalnız adam horul horul uyuyo ben yanaşırsa diye plan yapıyorum kendime kızdım şuan :KK14:
Böbişim gecelikleri aldın mı önce onu söyle?

Love a katılıyorum, normal erkekler yorgun bitkin değilse seksiliğe dayanamaz, onu da dene hafif makyaj parfüm felan filan yola getirir belki. Normalden daha çekici olmaya çalış, eşinin neleri sevdiğini az çok bilirsin

Love a katılıyorum, normal erkekler yorgun bitkin değilse seksiliğe dayanamaz, onu da dene hafif makyaj parfüm felan filan yola getirir belki. Normalden daha çekici olmaya çalış, eşinin neleri sevdiğini az çok bilirsin
Kırmızı gecelıgın karsı konulamaz süksesine karsın bence farklı bır renk denesın dımı :KK53: :halay:

Ulan kadın senden boşanmış sen kimsin öküz hayvan manyak salak karışma hakkını nerden buluyorsun zamanında iyi davransaydın el üstünde tutsaydın da adam olsaydın . Şimdi kıskanıyor akli sıra dönüş yapacak kuduruyor ağzının ortasına patlatacaksın bitane yine bu tepkisine çıldırmamışsın hayvanın karışma cesaretini nerden buluyorsa kendini ne zannediyor acaba

Ulan kadın senden boşanmış sen kimsin öküz hayvan manyak salak karışma hakkını nerden buluyorsun zamanında iyi davransaydın el üstünde tutsaydın da adam olsaydın . Şimdi kıskanıyor akli sıra dönüş yapacak kuduruyor ağzının ortasına patlatacaksın bitane yine bu tepkisine çıldırmamışsın hayvanın karışma cesaretini nerden buluyorsa kendini ne zannediyor acaba
Ne çıldırcam ya, havlayan köpege 6 yıldır alıskınım ben ısırabılseydı bu durumda olmazdık belkı de:KK51:anca hırlar hırlar durur.

Bu erkekler elindeyken yanındayken kıymetini bilmiyor ne zaman gittin yanında değilsin arıyor gözü sevgini arıyor kıymetini sonradan anlar :kızgın:

Bu erkekler elindeyken yanındayken kıymetini bilmiyor ne zaman gittin yanında değilsin arıyor gözü sevgini arıyor kıymetini sonradan anlar :kızgın:
Aman aman dua et de anlamasın, bırdaha onunla aynı semtte bıle olmak ıstemıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X