- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.077
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi reddetmeyip çok arzulu davranmamak sanırım. Bişeyler dank eder belki. Yalnız adam horul horul uyuyo ben yanaşırsa diye plan yapıyorum kendime kızdım şuanKavga çıkarmak daha da soğutabilir tehlikelidir, bir şey demek zor.
Loveitred ee sıradaki plan nedir avukatla ilgili? Ne tür aksiyonlar düşünüyorsun bilelim ?
Yolunda yolunda onunla konusuyordum da tam suraya ilişecekken aradı namıssız
İyi iyi, kaostansa rutindeyiz
Böbişim gecelikleri aldın mı önce onu söyle?En iyisi reddetmeyip çok arzulu davranmamak sanırım. Bişeyler dank eder belki. Yalnız adam horul horul uyuyo ben yanaşırsa diye plan yapıyorum kendime kızdım şuan![]()
Daha almadım kv kp bizde gitsinler diye bekliyorum ayrıca da hiç bişeye hevesim kalmadı zatenBöbişim gecelikleri aldın mı önce onu söyle?
Onunla konuşuyorsan mesele yokYolunda yolunda onunla konusuyordum da tam suraya ilişecekken aradı namıssız
Yanlıs dusunuyorsun, son kartını da ac bıtıreceksen de oyle bıtır bariDaha almadım kv kp bizde gitsinler diye bekliyorum ayrıca da hiç bişeye hevesim kalmadı zaten
Doğru dedinYanlıs dusunuyorsun, son kartını da ac bıtıreceksen de oyle bıtır bari
En azından sonucundan mutlu olmasan bıle vıcdanen huzura erersınDoğru dedin
Love a katılıyorum, normal erkekler yorgun bitkin değilse seksiliğe dayanamaz, onu da dene hafif makyaj parfüm felan filan yola getirir belki. Normalden daha çekici olmaya çalış, eşinin neleri sevdiğini az çok bilirsinEn iyisi reddetmeyip çok arzulu davranmamak sanırım. Bişeyler dank eder belki. Yalnız adam horul horul uyuyo ben yanaşırsa diye plan yapıyorum kendime kızdım şuan![]()
Kırmızı gecelıgın karsı konulamaz süksesine karsın bence farklı bır renk denesın dımıLove a katılıyorum, normal erkekler yorgun bitkin değilse seksiliğe dayanamaz, onu da dene hafif makyaj parfüm felan filan yola getirir belki. Normalden daha çekici olmaya çalış, eşinin neleri sevdiğini az çok bilirsin
Ne çıldırcam ya, havlayan köpege 6 yıldır alıskınım ben ısırabılseydı bu durumda olmazdık belkı deUlan kadın senden boşanmış sen kimsin öküz hayvan manyak salak karışma hakkını nerden buluyorsun zamanında iyi davransaydın el üstünde tutsaydın da adam olsaydın . Şimdi kıskanıyor akli sıra dönüş yapacak kuduruyor ağzının ortasına patlatacaksın bitane yine bu tepkisine çıldırmamışsın hayvanın karışma cesaretini nerden buluyorsa kendini ne zannediyor acaba
Ne çıldırcam ya, havlayan köpege 6 yıldır alıskınım ben ısırabılseydı bu durumda olmazdık belkı deanca hırlar hırlar durur.
Aman aman dua et de anlamasın, bırdaha onunla aynı semtte bıle olmak ıstemıyorumBu erkekler elindeyken yanındayken kıymetini bilmiyor ne zaman gittin yanında değilsin arıyor gözü sevgini arıyor kıymetini sonradan anlar![]()
Dua etsın bugun merdıvenden ustune ucmadım onun, tam soyle agzının ortasına bam diyeInsanın sinirlerini alt üst eder ya sıkıntılı seni ne ilgilendirir yani
Tabiki olabilir ben siyahçıyım meselaKırmızı gecelıgın karsı konulamaz süksesine karsın bence farklı bır renk denesın dımı![]()
![]()