- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
Aman aman dua et de anlamasın, bırdaha onunla aynı semtte bıle olmak ıstemıyorum
Zamanında yapsaydı ağzıyla kuş tutsa her istediğini yapsa birdaha seni elde edemez sen o mali çok iyi tanıyorsun . Sanauzak Allaha yakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman aman dua et de anlamasın, bırdaha onunla aynı semtte bıle olmak ıstemıyorum
Aman aman ıstedıgıne yakın olsun benden uzak dursun daZamanında yapsaydı ağzıyla kuş tutsa her istediğini yapsa birdaha seni elde edemez sen o mali çok iyi tanıyorsun . Sanauzak Allaha yakın
Ben her rengı severım neredeyseTabiki olabilir ben siyahçıyım mesela![]()
Güzele ne yakışmaz anacim anlattığına göre manken gibi hatunsun maşallahBen her rengı severım neredeyse
Yok artık o kadar da degıl yahu. Bacaklarımım arasından otoban gecsın ısterdım amaGüzele ne yakışmaz anacim anlattığına göre manken gibi hatunsun maşallah![]()
Çaba harcamak için kılımı kıpırdatmak iiçimden gelmiyo artık ama bide şu gecelik işlerini denicem bakalımLove a katılıyorum, normal erkekler yorgun bitkin değilse seksiliğe dayanamaz, onu da dene hafif makyaj parfüm felan filan yola getirir belki. Normalden daha çekici olmaya çalış, eşinin neleri sevdiğini az çok bilirsin
Yaaa o benim işteYok artık o kadar da degıl yahu. Bacaklarımım arasından otoban gecsın ısterdım ama![]()
![]()
Kilo almak isteyenleri hep kıskanmısımdırYaaa o benim işteen az bi 5 kilo almam lazim, balik et candır ya boyun kilon iyi senin
Kv ve kp ne kadar süredir sizde,Çaba harcamak için kılımı kıpırdatmak iiçimden gelmiyo artık ama bide şu gecelik işlerini denicem bakalım
Bende bı 65e dussem bısey ıstemıcemYaaa o benim işteen az bi 5 kilo almam lazim, balik et candır ya boyun kilon iyi senin
Sankı yanlarında sevıseceksınız tovbe yarabbım yaKv ve kp ne kadar süredir sizde,
Onlar var diye mi yaklaşmıyor acaba,
Eşim de kp bize geldiğinde bir hafta kalmıştı, eşim ayıp olur demişti bana,
Bence dene ya. Ne kaybedersın belkı de o da beklıyordur bı ekşın bı yenılık. Belkı o da karsılık verecek, denemeden bılemezsın, yaslarınız kacÇaba harcamak için kılımı kıpırdatmak iiçimden gelmiyo artık ama bide şu gecelik işlerini denicem bakalım
Ben de eşime o sevişmiyor mu sanki demiştim,yine de bir kere dayanamayıp yelkenleri suya indirmişti, sevişmek değil de gece banyo yapmak sıkıntıSankı yanlarında sevıseceksınız tovbe yarabbım ya
Sabah ayrı ayrı yapılsın o zaman. Yanı bu doganın kanunu yapacak bırsey var mı? Asıl onlar bıktırana kadar kaldıkları ıcın utansınlarBen de eşime o sevişmiyor mu sanki demiştim,yine de bir kere dayanamayıp yelkenleri suya indirmişti, sevişmek değil de gece banyo yapmak sıkıntı
Yaaaf bir dur yaav senin boyun posun var zaten sen ki lo lu DeğilsinBende bı 65e dussem bısey ıstemıcem
Ben de eşime o sevişmiyor mu sanki demiştim,yine de bir kere dayanamayıp yelkenleri suya indirmişti, sevişmek değil de gece banyo yapmak sıkıntı
Ey allahim boyle bir geyik mubabetti girişi görecegim aklimin ucuna gelmezdi gece gece güldümBu topik adım adım sevgili yapma günlüğümdür.Katılanlar katılmayanlara haber versin, sonra vay efendim ben görmedim vay efendim haftasonun nasıl geçti bi özetle diyen olursa fururum
![]()
![]()
Mekana havalı giriş yapıyorumdurEy allahim boyle bir geyik mubabetti girişi görecegim aklimin ucuna gelmezdi gece gece güldümalemsin .d
178 yannaz 170küsür degıl160 ben ve 170 küsur love aynı mıküçük yukarıdan basılmış pehlivan gibi duruyorum heran güreşe hazırım
şu boğazımı bir tutsam ah ah
![]()