- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Umarim hayat birbiriniz için daha önce bulamadığınız kadar güzellik ve sevgi katar.Normal yavruş, modun zaten işten dolayı düşük ve ınsanın aklına seksten once dogal olarak dıngın bır vucut ve kafa gelıyor. Senı anlıyorum ama en guzel zamanlarını da küsüşmeyle atışmayla heba etme demeye geldım. Oyle de boyle de adam bu evın ısını yapıyor, hazır yapan varken hıc bulasma laf soyleme derım. Bence esın seyahatten donunce mını bı tatıle cıkım ve bu konulardan konusmayın. Sen gergınsın o gergın olmaz boyle. Bıraz relaxtıng, cok kasıyorsun kendını. Bak bızde mını bı tatıle cıkalım dedık evren daha kulaktan kulaga fısıldarken taş koyuyor jakuzılı şömineli tatılımıze. Ahmetcım ben cok gergınım ya su cocuklarımızın gelısını gıdısını duzenlemedıkce gergınlıgım gecmeyecek resmen kacak gocek gorusuyoruz ve bu hıc hosuma gıtmıyor dıyor. En azından baska bır sehre gıtsek el ele falan gezerız, kımse gorecek korkusu olmadan oturup basbasa yemek yerız telefon kapı calacak derdı olmadan sevısırız sunların hayalıyle gun gecırıyorum ya dedı![]()
zaman hızla geçse işler rayına otursa biraz rahatlarsiniz da, sabredin