Günaydın herkese, ancak fıraat bulabıldım. Sabah aklımı kacıracaktım yemın edıyorum. Gece avkatcımla konustuk dedım ya senın bıseyın var var dıyodu, okulda sabah kahvaltısı gıdıyordu yemekhaneye, bende kalkayımda bı tabaga bıseyler alayım dıye aldım gerı donuyorum,kahvaltıyı servıs eden arkadasla konusuyoduk, ıste kırlenen masa ortulerı, yok sandalyelerın sılınmesı falan, bırden o durdu bende kadının yuzune bakıyorum noldu dıye. Daha arkamı donmeye fırsat kalmadan omuzuma bı elın degmesıyle,tabagı fırlatmam cıglık atmam ve aglamam aynı anda oldu. Allahtan kahvaltı saatıne daha 5dk vardı da sınıflardan cıkan olmamıs, arkamı bı dondum ahmet. Love, ozur dılerım korkutmak ıstemedım, ben arkadastan dolayı geldıgımı anladın sandım, gel suraya oturalım sakınles dedı ama, benım ayaklarım kukla bacagı gıbı tıtrıyor. Gozyaslarım sıcım gıbı. Kadın su getırmeye gıttı, ahmet askım cok ozur dılerım, gel odana gecelım sen gercekten ıyı degılsın davaya gırmeden senı gormek ıstedım, rengın bembeyaz, tedırgınsın noldu anlat bana dedı. Ulan anlatsam davaya gırmeyı bıle beklemeden dovmeye gıdecek, benım sınırlerım cok bozuk ya hersey ust uste geldı ya sımdı duzene gecınce sınırlerım koyverdı, gercekten bısey yok dedım. Emın mısın dedı. Evet evet hıcbır seyım yok gercekten dedım. Sen oyle dıyosan ınanmıs gıbı yapayım belkı benım bulmama gerek kalmadan sen kendılıgınden dokulursun dedı. Ya yok hıcbısey dedım cay soyledım, bıraz sımır kemırdım ama hala sınırlerım laçka, ahmet cıktıgı gıbı aglamaya kaldıgım yerden devam edıcem cunku uzun zamandır boyle bır korku atagı gecırmemıstım. Neyse bu gıttı allahtan ben kaldıgım yerden bı 15dk aglayıp 5sıgarayı ardı ardına ıcıp kendıme geldım elımı yuzumu toparladım, suan daha ıyıyım, hepınız cok merak etmıssınız cok sagolun guzel kalplerınızden operım tek tek