Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuya girmeden az evvelinde gebelik grubunda sık konuştuğum bir arkadaşa özelden yazdım, bir süre uğramam artık buralara, biraz okuyup yazsam kafamı işlerime versem iyi olacak dedim. 3 ay sonra +18e buldum kendimi artık ne çekim alanıysa love'ın libidosu karadelik mübarek.
İyi gidiyoduk mizah grubunda valla da katip'in fışfırmalı püskürtmeli tüfeği yaktı bizi bence. :halay: olsun.

Love az zamanda çok ve büyük işler yaptın bacım azıcık dinlenirsin bugün. Avkattan gelecek kostüme kadar ne yiyip içeceğiz biz şimdi...
bu arada yüzünü ben hayalimde tamamladım beybisi. Allah sahibine bağışlasın. Baştan sorsana grupta sanatçı var mı diye. Sokakta şipşak karakalem yapanları aratmam :KK70:
Ahdkdhsjsjs evet bak önce dudaklar sonra gözler derken bi memintoları paylaşmadım onu da hayalınızde canlandırın 90B olarak:KK70::KK53: ahdkshssh bundan sonra alım-satım topicine taşırlarsa konumu çıkıp gidecem ha:KK70::KK53:

Ben bi meal bilgisi paylaşsam iyi olacak galiba :KK70:
Avkat= avukat
Dudiş, şirinlemek, sufle=seks:KK70::KK53::KK8:
Ahaha şirinlemek demeseydiniz ya sabahları şirinler izleyen biriyim ben
Aklıma kötü şeyler gelcek izlerken
Şirin baba hadi şirinleyelim diyorlar masumcuklar 😂
Sufleyi anladım bi arkadaş 8 tane yemiş şeker komasına gircek mazallah :confused:

Sufleyi anladım bi arkadaş 8 tane yemiş şeker komasına gircek mazallah :confused:
Kocası gırer seker komasına cunku sekerı var adamın onlar gırmedıyse kısme gırmez ahdkshssj bol bol şirinlemişler haftasonu :KK53: :KK70:

Katılıyorum 🙂 son bir kaç gündür coştuk iyice sonuç bu oldu 🙂
Öyle deme ama bu topic fantazi alemi gibi, taşımakta geç bile kaldılar. Nasıl takip edip farkettiler ona şaşırdım ben 😂😂😂
Sen yanan kabak tatlısını kaçıtmışsın allahtan 😂😂😂😂

O sekiz iki katına çıkmış olabilir 😂

Öyle deme ama bu topic fantazi alemi gibi, taşımakta geç bile kaldılar. Nasıl takip edip farkettiler ona şaşırdım ben 😂😂😂

Sen yanan kabak tatlısını kaçıtmışsın allahtan 😂😂😂😂
Ben bugünlerde böyle bir şey bekliyordum açıkçası ,hatta yazacaktım grupta ben yazmaya kalmadan topigin taşındığını gördüm

Dusunce gucuyle tasıttıgınız topıcı valla pes :KK53: adamlar dusunce gucuyle koltugu havalandırıyorlar derlerdı de ınanmazdım:KK8: :KK70:
Ben bugünlerde böyle bir şey bekliyordum açıkçası ,hatta yazacaktım grupta ben yazmaya kalmadan topigin taşındığını gördüm

Sen hariç herkes yaktı canım ortalığı 😂😂 yüklenmeyin katibime 🥰
Yavrum Love pisti boşaltır boşaltmaz amazonlar, fışkırmalar, 8 porsiyon sufleler, bağlanmış gözler falan havada uçuştu. Klasik değerler taşıyan mature suflelerimizi yoklama fişine yazdırmaya utandık. :işsiz:

Dusunce gucuyle tasıttıgınız topıcı valla pes :KK53: adamlar dusunce gucuyle koltugu havalandırıyorlar derlerdı de ınanmazdım:KK8: :KK70:
Son günlerde daha bir ayrıntılı konuşmaya başlamıştık,ben de kendi adıma, aklıma gelen başıma geldi malesef,topigin yeri burası ama oorda iyiydik yaa 🙄

Yok en fazla 6 oldu benim,eşim bir kez olana kadar 6 kez olmuştum bir kaç kere :KK70:
Bu mükemmel bir şey ama
Yavrum Love pisti boşaltır boşaltmaz amazonlar, fışkırmalar, 8 porsiyon sufleler, bağlanmış gözler falan havada uçuştu. Klasik değerler taşıyan mature suflelerimizi yoklama fişine yazdırmaya utandık. :işsiz:
Bunlardan feyz alman lazım. Ben göz bandını utanmadan hareket etmek için kullandım yoksa hareket edemezdim istediğim gibi.

İlk defa iltifat etti adam bana her dokunuşun çok özel dedi 😁 benim lafımı bana satmış oldu ama buna da şükür 😅

Geriye sadece donan kıçım, bol sıvılı gecelikler jartiyerler ve birkaç resim kaldı :KK8: :KK70: bol sıvı alın bu dönemde diyen uzmanları baz alarak ben gerekli takviyeyi aldım arkadaslar shdkshsjs:KK8::KK70: sabah yatak selfiesi yapıyodu bunun ıcın sana dava acabılırım dedım,karsı dava acarım sız bu kokuyı bu teni gormedıgınız ıcın benı yargılamanız cok normal derım dedı off offf offff atları salın terkediyoruz topici:KK70::KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X