- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Cezasız atlattık ya sorun yokSıkayetı olan muhtemelen konuyu yakın takıp eden bırıdır, moderatorlerın takıp edecek halı yok ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cezasız atlattık ya sorun yokSıkayetı olan muhtemelen konuyu yakın takıp eden bırıdır, moderatorlerın takıp edecek halı yok ya
Yapmasa iyiymiş, huzursuz eder insanı böyle bir fotoğrafGeriye sadece donan kıçım, bol sıvılı gecelikler jartiyerler ve birkaç resim kaldı![]()
bol sıvı alın bu dönemde diyen uzmanları baz alarak ben gerekli takviyeyi aldım arkadaslar shdkshsjs
sabah yatak selfiesi yapıyodu bunun ıcın sana dava acabılırım dedım,karsı dava acarım sız bu kokuyı bu teni gormedıgınız ıcın benı yargılamanız cok normal derım dedı off offf offff atları salın terkediyoruz topici
![]()
Mune kendı tasımasa valla saglı sollu nan gelıyorduCezasız atlattık ya sorun yok![]()
Hıc huzursuz olmadım yea ustumuz gıyınıktıYapmasa iyiymiş, huzursuz eder insanı böyle bir fotoğraf
Ben de senin yanında gelirdim artıkMune kendı tasımasa valla saglı sollu nan gelıyorduartık benı bıdahakı gorusunuzde muhtemelen evlı olurdum hadjdhsjs 5senenın bıtımınde 400kusur sayfayla bam bam bam
![]()
O zaman sorun yok, ben yatakta diye düşündüm, iyice fesatlaştım galibaHıc huzursuz olmadım yea ustumuz gıyınıktı![]()
Evet çok güzel bence deBu mükemmel bir şey ama
Bunlardan feyz alman lazım. Ben göz bandını utanmadan hareket etmek için kullandım yoksa hareket edemezdim istediğim gibi.
İlk defa iltifat etti adam bana her dokunuşun çok özel dedibenim lafımı bana satmış oldu ama buna da şükür
![]()
Yukardakı oda asagıdan daha soguktu o yuzden ustumuz gıyınıktıO zaman sorun yok, ben yatakta diye düşündüm, iyice fesatlaştım galiba![]()
Bende pek sevmem.Yapmasa iyiymiş, huzursuz eder insanı böyle bir fotoğraf
Bende aynısını düşünmüştümO zaman sorun yok, ben yatakta diye düşündüm, iyice fesatlaştım galiba![]()
Benim de gardrobun aynalarının yeri şahane ne var ne yok net görünüyor. Adama tavana ayna koyduralım mı diye takıldım, bi git manya dediBende pek sevmem.Ama bazen açıp bakmak insanın içini gıcıklıyör. Bende ayna seviyorum. Ctesi offff ayna fentezisi yaptık. aynadan bir baktım loş ışıkta efsane bi görüntüydü. Hala aklımda bi an önce tekrarı olsun dedim. Herifceyiz Adam&Eve hotele bakıyordu her yer ayna diye o hotelde
ay yakıcaz oteliiiii.
Bızde vardı ayna ama adam adam degıldıBenim de gardrobun aynalarının yeri şahane ne var ne yok net görünüyor. Adama tavana ayna koyduralım mı diye takıldım, bi git manya dedi![]()
Kızıım sen bu adamla cıddılı evlılık yoluna kosturuyosun gıbıme gelıyoBende aynısını düşünmüştümartık normal düşünemiyoruz demekki. Artık sürekli cinsel espriler yapıyorum. Arkadaşlar arasında da sufle=seks oldu
çok garip bir hal aldı bu durum. Artık östörojen kokusu buram buram yayıyör buradan.
Yaaa tavana ayna varyaaaa efsooooo. Mumlar yakılacak offf.Benim de gardrobun aynalarının yeri şahane ne var ne yok net görünüyor. Adama tavana ayna koyduralım mı diye takıldım, bi git manya dedi![]()
Ne yaptın ki adama adamlıktan çıkardın mum gibi eridi adam muameleyi görünce. Hatunnnnn daşşşl tabi.Bızde vardı ayna ama adam adam degıldı![]()
![]()
Bişiyler olacak ama Lovecum nasıl olacak? Ne zaman olacak bilmiyorum. Vallası benim hayalim ayrı evlerde özgür hayatlarda sevgililiğin devamı ammağ çocukta istirem.Kızıım sen bu adamla cıddılı evlılık yoluna kosturuyosun gıbıme gelıyo![]()
Shdksksjs ben ne yapsam anlamıyodu o, 4senenın sonunda aynaları boya yaptırırken cıkarttırdımNe yaptın ki adama adamlıktan çıkardın mum gibi eridi adam muameleyi görünce. Hatunnnnn daşşşl tabi.
Adamı ıyı degerlendır dıyorum ben hala. O senın ıcın degıl ama sen onun ıcın bulunmaz hınt kuması muamelesi görüyorsun suan. Fıstık gıbı çöpsüz üzüm hatun, ne yapacak tabı kı aklı varsa kacırmayacakBişiyler olacak ama Lovecum nasıl olacak? Ne zaman olacak bilmiyorum. Vallası benim hayalim ayrı evlerde özgür hayatlarda sevgililiğin devamı ammağ çocukta istirem.Sadece bunun için nikahıma alacam adamı.
Ya karışmış biraz ben avkat beyden bahsediyoruz sandimdı hafta sonu için dedindi diye düşündümdü.Shdksksjs ben ne yapsam anlamıyodu o, 4senenın sonunda aynaları boya yaptırırken cıkarttırdım![]()
Olsun canısı neğğ demek olabılır bele seylerYa karışmış biraz ben avkat beyden bahsediyoruz sandimdı hafta sonu için dedindi diye düşündümdü.Ayy idrak yollarım infekte olmuş. Çok özür Lovecum.