Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız bilemedim yumuşatmasın kas gevşetici gibi sjsjsjsjsj. Perfect Match Perfect Match gerçekten işe yaradı mı?, 😀
Ben çok araştırmıştım isteksizliğime çözüm ararken, bitkilerin faydalı oldukları organlarla benzerliğinden bile yola çıksan mantıklı gelir. Yağ çok konsantre bir şey olduğundan etki de ona göre tabi ki ama erkeğe 3 günde etki etmiş olmasına emin ol ben bile şaşırdım

Boynunu gerıye cektırecek kadar degıl ınce bı ayarı ve kafanın bır tarafına dogru olması gerekıyor. Sımdı nasıl anlatayım bılemedım:KK53:
Şööle yüz üstü uzanıyorken arkandan saçını çekip dudaklarına yapışacak boynunu ısıracak... Nyse çok uzak kaldım bu sıralar hayal kurmayayım şimdi :D

Kız bilemedim yumuşatmasın kas gevşetici gibi sjsjsjsjsj. Perfect Match Perfect Match gerçekten işe yaradı mı?, 😀
Valla katipcim yaradi ya. Oyle uzun sureli bir problem degildi ama, psikolojik bir durumdu biraz da.. ( sebepsiz infertilite sebepli duygusal bocalamalar😅)
uc kere icti hemen etkisini gosterdi... deneyin bence zarari da yokmus baksana..

Bugün topice pek girme fırsatı bulamayinca o arada sayfalar maşallah almış başını gitmiş. :işsiz: Tek tek okumayamadim hepsini. Topic taşınmış şaşırdım ama bir yandan iyi de olmuş, birşey yazarken tereddütte kalıyorduk. Şimdi meydan bizim..:KK55: Bol sufleli bir hafta olmuş devamı en hararetlisinden devam eder umarım.:KK8::KK70:

Boynunu gerıye cektırecek kadar degıl ınce bı ayarı ve kafanın bır tarafına dogru olması gerekıyor. Sımdı nasıl anlatayım bılemedım:KK53:
Ben konu mankeni modundayım o yüzden çok yorma kendini, adama saç çekmeyi tarif etmeyeyim 🤣🤣
İncir yağı diye mi isticez bunu, yoksa çay gibi bişey mi? Elimin altında bulunsun 🤣
İncir çekirdeği yağı diyorsun canım.Yalnız fiyat çok artmış 20ml şişe 42lira olmuş, o şişe 2 hafta gidiyor bana, geçen yıl 25ti

Kocası gırer seker komasına cunku sekerı var adamın onlar gırmedıyse kısme gırmez ahdkshssj bol bol şirinlemişler haftasonu :KK53: :KK70:
Ay çok şükür şekerimiz dengede kaldı spor yaptık sonuçta 🤣
O sekiz iki katına çıkmış olabilir 😂

Bu gün öğlen gidemedi garibim akşam erken çıkabilmiştir inşallah
Akşam çok erken çıkamadım tabiki eve 9 gibi girdim ama 1 porsiyon suflem az önce bittiii. Bayılmak üzereyim tansiyon yerlerde şuan ama çaktırmaaaaam! Bir de mutfak masası hafif hasar almış olabilir.
O ctesi günkü skordu,bir de bunun pazarı var 16 yi bulmuştur geçmiş bile olabilir 😂
Yok canım o kadar da değil. Ama pazarda nitelik olarak mükemmeldi. Allah nazardan korusun 🤣
Soci 10000 bakımına gıttı herhalde bı yag degısımı sart cunku :KK70: :KK53: :KK8:
Evet vallahi bir tarafımdan ateş çıkıyor arkadaşlar ne sürsem ne etsem de geçse artık tahriş oldu galiiibaaaaaa

Ay çok şükür şekerimiz dengede kaldı spor yaptık sonuçta 🤣

Akşam çok erken çıkamadım tabiki eve 9 gibi girdim ama 1 porsiyon suflem az önce bittiii. Bayılmak üzereyim tansiyon yerlerde şuan ama çaktırmaaaaam! Bir de mutfak masası hafif hasar almış olabilir.

Yok canım o kadar da değil. Ama pazarda nitelik olarak mükemmeldi. Allah nazardan korusun 🤣

Evet vallahi bir tarafımdan ateş çıkıyor arkadaşlar ne sürsem ne etsem de geçse artık tahriş oldu galiiibaaaaaa
Allah mutluluğunu daim etsin, hindistan cevizi yağı kullan, o tahrişi keser. Ama sayıyı düşür tahriş düzelene kadar
Masanın yerine yenisi gelir sana ve minnoşuna bir şey olmasın da 😉
Yemek de ye sadece sufleyle yaşama şansın yok 😘

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz Aktarda incir çekirdeği kalmamış sayende 🤣🤣
Kıtlık var ülkede... Fiyati da yüklenme olunca fırlamış 99 a 🤣🤣🤣

Hadi hatunlar goşunnn gapanın elinde galıyooo🤣
Yok ya o kadar da olmasın, benim keseme de zarar 😅 adam devam et bırakma diyor.
Siz epimedyum alın incirden uzak durun 😜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X