- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Katip sen benım zabağ neşem misin oluummBen sayamıyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katip sen benım zabağ neşem misin oluummBen sayamıyorum.![]()
Ben çok erken hallettım o işiSen bu gün fırsat bulabilecek misin sufleye![]()
Niye ki?Katip sen benım zabağ neşem misin oluumm![]()
Bunun bir formülü var mı?Ben sayamıyorum.![]()
Gerçekten sayamıyorum. İşim yok onu mu sayıcam o ara.Sayamıyormussun ya![]()
![]()
Sabah suflesi genelde seri olur zaten, enerji zirvededir çünküBen çok erken hallettım o işi15dk şipşak sufle bu hazır toz karısım
![]()
Valla yok, çok da sağlıklı beslenmiyorum.Bunun bir formülü var mı?![]()
Seri köz getir karşim kahveler buz olduSa ah suflesi genelde seri olur zaten, enerji zirvededir çünkü
Olsun suflenin sıcağı daha güzelSeri köz getir karşim kahveler buz oldu![]()
![]()
Sehır dısına gıdecek de yolluk vereyım dedımOlsun suflenin sıcağı daha güzel![]()
Adamın iliğini kurutacaksın bu gidişleSehır dısına gıdecek de yolluk vereyım dedım![]()
![]()
Geceden fitili verince sabah 6da uyandımAdamın iliğini kurutacaksın bu gidişle![]()
Keşke beni de uyandıraymış birileri 6da akşamı beklemekteyim hevesle, erken gelse bari, dolmayı ocağa koymadan, yoksa akşam yemeğine yanık dolma varGeceden fitili verince sabah 6da uyandım![]()
![]()
Adam iğne ipliğe dönecek.Adamın iliğini kurutacaksın bu gidişle![]()
2gün yok ve bu sınırımı bozuyo, sen aksama dolmayı falan bosver adam geldıgı gıbı kapatKeşke beni de uyandıraymış birileri 6da akşamı beklemekteyim hevesle, erken gelse bari, dolmayı ocağa koymadan, yoksa akşam yemeğine yanık dolma var![]()
Valla ben de zerre sağlıklı beslenmem ama enn fazla ikinci oldu. Üç haftadır şaapmıyorum unuttum da valla nasıl bi histi aceba??Valla yok, çok da sağlıklı beslenmiyorum.Sağlıklı besin kim ben kim?
Valla ben de zerre sağlıklı beslenmem ama enn fazla ikinci oldu. Üç haftadır şaapmıyorum unuttum da valla nasıl bi histi aceba??![]()
Off ne titremesi buharlaşırım benden haber alınamaz heraldeAzer bülbül gibi titreyeceksın oyle bıseydı aradıgın![]()
![]()
![]()
Hedef o şimdilik bakalım hayallerle hayatlar uyacak mı2gün yok ve bu sınırımı bozuyo, sen aksama dolmayı falan bosver adam geldıgı gıbı kapat![]()
![]()