- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Sız yıne de ayrı ayrı yapınGenelde öyle oluyor zaten. Üstte ben tabii 55 kilo ile. Altta eşim 100 sanırım şuan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sız yıne de ayrı ayrı yapınGenelde öyle oluyor zaten. Üstte ben tabii 55 kilo ile. Altta eşim 100 sanırım şuan![]()
Sen dile getirirsen bence yapabilir. İlişkiniz de uzun sürüyormuş zaten bence vaktinizin olduğu bir zaman deneyin senin zevk aldığını görünce devam edecektir. Sıkılırsa da boşver yaptır önemli olan zevk alman, karşılıklı da yapabilirsiniz ayrıcaEşim pek oral tercih etmiyor sanırım ya. Ben de pek dile getirmedim. He ama hayatımda hiç oral ile orgazm da olmadım. Ben de şöyle saçma bi düşünce var: ya beni bekliyor biran önce bitmeli falan diye. Oral yapınca da uzun yaptıramoyorum o yüzden. Aaa yeter adam sıkılmıştır diyorum
Of karsılıklısı cok zor oluyo kızım, ha ılla karsılıklı yapılmak ıstenıyorsa benım kırlı sepetıne cok kişnemiştiniz öyle yapınSen dile getirirsen bence yapabilir. İlişkiniz de uzun sürüyormuş zaten bence vaktinizin olduğu bir zaman deneyin senin zevk aldığını görünce devam edecektir. Sıkılırsa da boşver yaptır önemli olan zevk alman, karşılıklı da yapabilirsiniz ayrıca
Bencil ol biraz saçmalamaEşim pek oral tercih etmiyor sanırım ya. Ben de pek dile getirmedim. He ama hayatımda hiç oral ile orgazm da olmadım. Ben de şöyle saçma bi düşünce var: ya beni bekliyor biran önce bitmeli falan diye. Oral yapınca da uzun yaptıramoyorum o yüzden. Aaa yeter adam sıkılmıştır diyorum
Yok yok karşılıklı derken teke tek yani 69 diil. O berbat bence yaa zevk mi alayım zevk mi vreyim kim neden bulmuş onu anlayabilmiş değilimOf karsılıklısı cok zor oluyo kızım, ha ılla karsılıklı yapılmak ıstenıyorsa benım kırlı sepetıne cok kişnemiştiniz öyle yapın![]()
![]()
Yan yatıp yapmak lazım üst üste normalde bile zor ya da sıraylaOf karsılıklısı cok zor oluyo kızım, ha ılla karsılıklı yapılmak ıstenıyorsa benım kırlı sepetıne cok kişnemiştiniz öyle yapın![]()
![]()
Hayır 69 degıl tam onda hakımıyet kuramıyorum bende, ustume cullanılmasını sevmemYok yok karşılıklı derken teke tek yani 69 diil. O berbat bence yaa zevk mi alayım zevk mi vreyim kim neden bulmuş onu anlayabilmiş değilimSen kirli sepetinde sadece ona yapmamış mıydın yav?
![]()
Boy kılo dengesızlıgı varsa belınde fıtık baslangıcı cıkıyorYan yatıp yapmak lazım üst üste normalde bile zor ya da sırayla
Yan da çok zor değil mi ya boynun ağrırYan yatıp yapmak lazım üst üste normalde bile zor ya da sırayla
Tam olarak bi betimlesene bi neyi kastettinHayır 69 degıl tam onda hakımıyet kuramıyorum bende, ustume cullanılmasını sevmem![]()
![]()
Canim bu seninle alakali degilki sadeceGörmeden daha kın nefret kusuyorlar, reelde gorseler parcalarlar herhalde![]()
Ahdkshsjsksk bak sımdı partner ayakta duruyor sen poponu kırlı sepetıne koyup kafanı arkaya verıyorsun ayaklarını da bıyere daya, sonra o da kafasını one verıyor tataaaamYan da çok zor değil mi ya boynun ağrır
Tam olarak bi betimlesene bi neyi kastettin<
Boynun ağrımıyor mu balım ya? Vücudunu dengede tutman lazım. Ağırlık noktası kirli sepeti desek, belinden üstü boşlukta. Ellerle adamın bacağını tutsan bir nebze denge kurulur sanki. Bilemedim AltanAhdkshsjsksk bak sımdı partner ayakta duruyor sen poponu kırlı sepetıne koyup kafanı arkaya verıyorsun ayaklarını da bıyere daya, sonra o da kafasını one verıyor tataaaam![]()
yeterınce acıklayıcı oldumu
![]()
Tek elın bacagında olacak zaten ee kendı bacsklarını da dayıyorsun ya rahat oluyor, ustune cullanılmıs gıbı olmuyor yanıBoynun ağrımıyor mu balım ya? Vücudunu dengede tutman lazım. Ağırlık noktası kirli sepeti desek, belinden üstü boşlukta. Ellerle adamın bacağını tutsan bir nebze denge kurulur sanki. Bilemedim Altan
Ben hesap yapmaktan adama da odaklanamazdım sanırım. Vay ınısını![]()
Yuuh bunu nasıl keşfettiniz lenAhdkshsjsksk bak sımdı partner ayakta duruyor sen poponu kırlı sepetıne koyup kafanı arkaya verıyorsun ayaklarını da bıyere daya, sonra o da kafasını one verıyor tataaaam![]()
yeterınce acıklayıcı oldumu
![]()
Ya keşke şu ana kadar tarif edilen pozisyon ve fantezilerin görselli kataloğu olsaydı. Klasiklere girmezse ne olayım hahaha.Tek elın bacagında olacak zaten ee kendı bacsklarını da dayıyorsun ya rahat oluyor, ustune cullanılmıs gıbı olmuyor yanı
O an kırlı sepetı vardı, banyoda baska sey arayamadıkYuuh bunu nasıl keşfettiniz lenAma mantıklıymış ha, o kirli sepeti yerine başka çok amaçı şeyler bulup yapıcam bunu sağol
![]()
Shdkdhsjs ah bu sarkıların gozu kör ossun mu ossunYa keşke şu ana kadar tarif edilen pozisyon ve fantezilerin görselli kataloğu olsaydı. Klasiklere girmezse ne olayım hahaha.
Uzun sehpa falan da olur mu acabaO an kırlı sepetı vardı, banyoda baska sey arayamadıkkırlı sepetı dıkdortgen olursa daha ıyı olur uzunlamasına kullanın kı bel agrısı mumkun oldugunca az olsun
Onu kendınız ayarlayacaksınız ıste, avkatın kırlı sepetı saglam bır materyaldendı, sehpa kullanacaksanız da cok enlı ve kısa olmasın o zaman cok guclesır, konfor alanından uzaklasırsınızUzun sehpa falan da olur mu acababizim kirli sepeti sanmam beni taşısın neredetyse 70'e geldim iki zevk alım derken rezil olmayayım
![]()
Bakalım, yarın gece suflesinde elime ne geçerse kullanacağımOnu kendınız ayarlayacaksınız ıste, avkatın kırlı sepetı saglam bır materyaldendı, sehpa kullanacaksanız da cok enlı ve kısa olmasın o zaman cok guclesır, konfor alanından uzaklasırsınız