Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik oyle degil degil mi
Maalesef değil, toplumun biçtiği roller var bir defa zihne yerleştiği için aşmak zor, iyi seçmek, rol yapmadığından emin olmak, evlenmiş olmak için evlenmemek çok önemli, bu kısmı başarıyla atlattıysan gerisi daha kolay ama çok kolay da değil

Valla cevremdeki herkesin evliligi sıkintili kuzenlerden tut amcamlara dayimlara kadar
Hele bi de kiskanclik filan hic cekilecek seyler degil
Sevgilik desen onu da bekar kuzenler guzel ornek oluyor
18 imdeyim ne bir sevenim var ne seven bir kalbim galiba boyle mutluyum
Bütün evlilikler kötü değil ya öyle bakma ama seni sen olarak kabullenen biri çok önemli. Meslek sahibi ol, kişiliğini geiştir, ne istediğini bilen bir insan ol önce, kimseye eyvallahın olmazsa doğru insanı seçerken de ne yapacağını bilirsin. Ha seçmek zorunda mısın hayır değilsin, evlenmek ekonomik gücü olan bir kadın için zorunluluk değil.

Maalesef değil, toplumun biçtiği roller var bir defa zihne yerleştiği için aşmak zor, iyi seçmek, rol yapmadığından emin olmak, evlenmiş olmak için evlenmemek çok önemli, bu kısmı başarıyla atlattıysan gerisi daha kolay ama çok kolay da değil

Bütün evlilikler kötü değil ya öyle bakma ama seni sen olarak kabullenen biri çok önemli. Meslek sahibi ol, kişiliğini geiştir, ne istediğini bilen bir insan ol önce, kimseye eyvallahın olmazsa doğru insanı seçerken de ne yapacağını bilirsin. Ha seçmek zorunda mısın hayır değilsin, evlenmek ekonomik gücü olan bir kadın için zorunluluk değil.
Haklisin
Onemli olan kendini gelistirmek
Umarim hayirlisi olur

Haklisin
Onemli olan kendini gelistirmek
Umarim hayirlisi olur
18 evlılıgın e sını bıle dusunmek ıcın cok erken, ha suan verdıgın evlenmem kararı da yıllar ıcınde bırcok kez mutasyona ugrayacaktır. Insan her sene bıle farklı fıkrı savunuyor

18 evlılıgın e sını bıle dusunmek ıcın cok erken, ha suan verdıgın evlenmem kararı da yıllar ıcınde bırcok kez mutasyona ugrayacaktır. Insan her sene bıle farklı fıkrı savunuyor
Ay yok once meslegimi elime almak istiyorum money lazim once
Sadece akrabalar filan biraraya gelince konusmalarini duyuyorum oradan

Bir şey sorcam yaaa 🤣 bende leveller bitmiyor da bi sonraki oyuna geçmek için ajsjjsjdsm🤣 oral da orgazm oluyor musunuz
Ben 1 kez yasadim onu onda da az kalsin partnerimin agzi orda kalacakti en son🤦🏻 cok ugrasti hirs yapti sonra bidaha yeltenmedi o kadar ugrasmaya 😂

Ya biz de baya şeyettik aslında bi 15 dakika falan. Ee yeter yani daha ne etsin adam. Ön sevişme görevi görüyor bende.
Normal sartlarda bende de on sevisme kivama getirme olarakti bi deneyelim dedik vantuz gibi yapisti kaldi yani bende o kadar oralla bosalayim meraklisi olmadim kivama getirsin ordan kafi bana😂 yilda 1 kez olsa yeter heralde bidaha yaparmi uzun uzun bilmiyorum tabi😂

Normal sartlarda bende de on sevisme kivama getirme olarakti bi deneyelim dedik vantuz gibi yapisti kaldi yani bende o kadar oralla bosalayim meraklisi olmadim kivama getirsin ordan kafi bana😂 yilda 1 kez olsa yeter heralde bidaha yaparmi uzun uzun bilmiyorum tabi😂
Bir de nasıl yapılacağını bilmiyor bence benimki. Yani biliyor da mesela o her şeyde tez canlı ve hızlıdır bunu da öyle haldır huldur koparacak gibi yapınca ben zevk alacağıma irrite oluyorum bazen

Bir de nasıl yapılacağını bilmiyor bence benimki. Yani biliyor da mesela o her şeyde tez canlı ve hızlıdır bunu da öyle haldır huldur koparacak gibi yapınca ben zevk alacağıma irrite oluyorum bazen
En kolay yolu soylemek benimkide dislerini gecirir gibi yapiyodu yada hafif isirir gibi cekistiriyodu😬 canim aciyo biraz daha yavas afedersiniz em dilini kullan dudaklarinla daha yavas diye diye ogrettim😂

En kolay yolu soylemek benimkide dislerini gecirir gibi yapiyodu yada hafif isirir gibi cekistiriyodu😬 canim aciyo biraz daha yavas afedersiniz em dilini kullan dudaklarinla daha yavas diye diye ogrettim😂
Söylüyorum aslında da hırsını alamayıp koparıyor heralde 🤷‍♀️ normal sevmeside öyle.

Eve gelirim bir başlar kafatasımdan ayak parmağıma kadar ısırır koparır.

Sevişirken çok zor olmuyor mu yav her yer morluk kapatması çok zor olur :=O
Evet sevgiliyken ailemin evine döndüğümde metrobüs fren yapınca ağzımı direğe çarptım falan diye uyduruyordum.

Genelde görünmeyen yerlerimi morartır. Popom, bacak iç kısımlar, memişler...

Oralla orgazm olunur 😅
Ben en son kendi üzerinden tarif ettim klitorisi penis, dudakları da testisler olarak düşünüp öyle davran ama testise davranıldığından birazcık daha sert davranabilirsin dedim🙄. Öyle deyince anladı galiba hareketleri değişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X