Lovely35'in Çeyizleri

lovely tekrardan hayırlı olsun çeyizlerin hepsi çok güzeller güle güle mutlu günlerde kullan inşallah

hayırlı olsun canım çok kaliteli ve güzel bir çeyiz olmuş maşallah....

Ha ri ka bir çeyiz gerçekten özenle seçilmiş çok zevkli Aramıza hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun

Hepsi çok çok güzeller sade çiçiş şık hepsi bir arada maşallah huzurla aşkla kullanın

herşeyin çok güzel.her baktığım resme bundan sonra ne var acaba dierek baktım.çok şık hepsi mutlulukla kullan..

Hepsi çok çok güzeller sade çiçiş şık hepsi bir arada maşallah huzurla aşkla kullanın

Teşekkür ederim canım benim.

Çok begendim, zevkliymissin. Mutlulukla kullan

Zevkliyimdir, teşekkürler...

herşeyin çok güzel.her baktığım resme bundan sonra ne var acaba dierek baktım.çok şık hepsi mutlulukla kullan..

Çok sevindim. Çok teşekkür ederim.

Güzel günlerde kullanın.Özellikle puantiyeli olan çatal bıçak takımını ve tabak setini çok beğendim:)

Canim bulasik makinen yalnis gormediysemmmm arcelik degistirmen mumkunse degistirrr derimm kime sprduysam sikayetci benimkide arcelik acaba bi banami denk geldi diye sordum herkese..sikayetim guzel yikiyi ama durulamiyo hep pusluklu birakiyoo.

Canim bulasik makinen yalnis gormediysemmmm arcelik degistirmen mumkunse degistirrr derimm kime sprduysam sikayetci benimkide arcelik acaba bi banami denk geldi diye sordum herkese..sikayetim guzel yikiyi ama durulamiyo hep pusluklu birakiyoo.

Evet canım arçelik ama anneannemin hediyesi. Şimdi ayıp olur. Kullanmaya başlayayım sıkıntılı bir durum olursa anneme verir, kendime yenisini alırım. Gerçi iki kişi olup bir tek akşam evde yemek yiyeceğimiz için bulaşık makinasını da misafirim gelmedikçe kullanmam sanıyorum. Teşekkür ederim canım uyarın için.

İssimo Home'dan 2 adet yastık, 1 adet yatak alezi aldım bugün. 1 takım daha alacağım böyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…